Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите :) ) - 3 тема

• 51 700
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Касае ме и още как Simple Smile Ще направи тау квадратура сатурн - марс натални + транзитен Нептун с/у наталния Сатурн Simple Smile Марс пък ми е У 10, Нептун е  У 9  .... абе как го написах май не стана ясно хахаха   Crazy

Ами аз съм начинаеща горе долу, та за мен не е мн ясно наистина. Но пък 10ти дом --социално израстване, кариера.Може тази тау квадратура така да те напрегне, че да дръпне нагоре в социален (10ти) и духовен(9ти) смисъл. да го удариш на известност и пътуване...само нептун не мога много да я схвана като планета как действа. Напрегнатите аспекти генерират много енергия.

Нептун / Сатурн -  заблуда,загуба,умора - ще се чувстваш сякаш резервите са изчерпани.
Не си упоменала действието от къде идва- домовете?

# 661
marbeq      Сатурн все още ми транзитира над 5 дом У 5 е Плутон и Марс /скорпион/, наталният Сатурн е в 3 Д - Дева упавителят му Мерк. е в 10 д

Скрит текст:
В случай, че нещо не съм обяснила като хората това са ми данните 13.03.1979- София 13:13 h.

Ако нещо много объркано го обясних съм оставила инфо по-горе  Simple Smile Това ще стане към средата на декември тази година.

# 662
marbeq      Сатурн все още ми транзитира над 5 дом У 5 е Плутон и Марс /скорпион/, наталният Сатурн е в 3 Д - Дева упавителят му Мерк. е в 10 д

Скрит текст:
В случай, че нещо не съм обяснила като хората това са ми данните 13.03.1979- София 13:13 h.

Ако нещо много объркано го обясних съм оставила инфо по-горе  Simple Smile Това ще стане към средата на декември тази година.

С квадратурата Сатурн/Сатурн - трябва да проявиш великодушие, търпение и добронамереност към партньора. Сатурн Г7. / Можеш да се върнеш във времето назад -през юли 2001 си имала също квадрат от знака на Близнаците -11 нат. дом.- понякога нещата в живота са повтаряеми./
През ноември тр.Юпитер от 3 нат. дом ще ти направи квадратура към нат.Нептун - К6 - внимавай в службата,със съседите, да не бъдеш подведена,оклеветена,измамена.Колкото и да ти се иска да помагаш на другите, прави го внимателно, тъй като някой, ще се опита да извлече полза от теб.

# 663
 marbeq     bouquet Благодаря!
Предполагам че става дума за Юли 2002, при тази квадратура тръгваща от 12 дом опозе с Нептун в 6 и пр...  аналогична ситуация, загубих баща си  Tired  Дано този път не губя никой. Не е засегната оста 6-12  Praynig
Хм. действително за 2001 юли става дума .. странно. С нищо не я свързвам. Виж точно година по-късно юли месец почина татко.

# 664
Елч    и при мен транзитният Плутон  е на 8 градуса от ДСЦ  Mr. Green 
моят е на 5 градуса, но има време - някъде 2018 г. ще ми е на дсц. дотогава ще се радвам на мм, после каквото сабя покаже Laughing

# 665
marbeq     bouquet Благодаря!
Предполагам че става дума за Юли 2002, при тази квадратура тръгваща от 12 дом опозе с Нептун в 6 и пр...  аналогична ситуация, загубих баща си  Tired  Дано този път не губя никой. Не е засегната оста 6-12  Praynig
Хм. действително за 2001 юли става дума .. странно. С нищо не я свързвам. Виж точно година по-късно юли месец почина татко.

Извинявай нещо не сме се доразбрали - писах ти за квадратурата Сатурн/Сатурн  през 2001 си имала същия  аспект тогава Сатурн ти е транзитирал през 11 нат. дом. Реализирала си идеите си,като си разчитала предимно на себе си,и на много малък кръг от хора,добре проверени.

През Лятото на 2002 г  дирек. Марс е съвпаднал с МС - смъртта на баща ти. Родителите са по оста 4/10дом.
И още един показател прог.Венера опозиция нат. Сатурн. Венера -Г4,Г11.
Още веднъж ти се извинявам.

# 666
Не, не.. няма за какво да се извиняваш, то и аз се оплетох с годините, щото пък месеците съвпаднаха  Crazy    Hug   Сега гледам и разни нумерологии ама там съм гола вода. Почти нищо не съм чела по темите, само отгоре от горе. Тук май имаше теми за нумерологиите ще се нахакам там да видя девойките какво пишат, че те нещата са доста навързани!
marbeq  благодаря ти, за отделеното време  Hug

# 667
момичета а някой има ли опит с натален нептун на десцендент? какво значи това? как да го интерпретирам? сегашният ми приятел има много рибешко в него, макар да е близнаци. може ли някакси този нептун да показа, че е подходящ за мен?

# 668
  • София
Значи Сатурнчо баш на Уранчо ми е бил зациклил и е станал ретро, ама да ви кажа нищо не помня да ми се случило, освен че в тоз период си купих кола и почнах да шофирам  newsm78 а Сатурнчо освен върху уран и върху МЦ ми се разхожда, което е малко по лично иначе е У1 и У12  Rolling Eyes
Да питам и още нещо коя е управляващата планета в крайна сметка от сайта който беше пуснала Грийн като сменях опциите птоломей/лили и т.н. различни неща ми се получаваха, в астрото като отида на Пулен да ми сметне изкарва, че най-силен е Плутон (в сайта на Грийн външните планети не ги смята) та коя ми е най-силната планета  Rolling Eyes и ако е плутон, не трябва ли да проявявам скорпионски качества  newsm78

# 669
И на мен ми предстои съвпад на Сатурн с натален Уран в 7ми дом. Успокоително е, че нищо не ти се е случило, поне не и фатално. Че на мен Сатурн ми разказа играта последните няколко години.

# 670
Така като сте заговорили за Сатурн, Нептун и Плутон ...

На мен много скоро Сатурн ще ми се намърда в 4Д, след това ще премине през Уран, Нептун и Марс. Като се има предвид, че е бавен, това нещо ще се случва в рамките на няколко години, но не знам и аз какво да очаквам. Дано промените, които ще настъпят да са за добро.  Peace

Плутон също ме е хванал от години и не ме пуска. Много усещам енергията му, най-вече в личните отношения (транзитния ми се мъдри в 5Д), прави ме много сприхава и нетърпелива.  Tired

# 671
  • в 1001-та нощ

На мен много скоро Сатурн ще ми се намърда в 4Д, след това ще премине през Уран, Нептун и Марс. Като се има предвид, че е бавен, това нещо ще се случва в рамките на няколко години, но не знам и аз какво да очаквам. Дано промените, които ще настъпят да са за добро.  Peace
...

Сатурн идва, за да стабилизира темата, като разруши и отстрани излишното и утвърди правилното, стабилното. Като премахването на мъртва тъкан от рана, за да зарасне - здрава кожа ...

Сатурн възнаграждава, ако си се потрудил.

Препоръчвам ти - 12-те лица ан Сатурн, за да разбереш как работи в твоята карта  Peace

# 672
  • София
Абе Алена, мани ти утвърждава хич не го приемам градивно аз  Mr. Green направо разказва играта на хората  ooooh!
Значи казвате че като имаш аспект в натала между слънце и плутон по-леко минава съвпада, при мен ще кацне и плутон заедно със сатурн оххх дано си науча уроците до тогава че да мине леко  ooooh!
Прочетох за циклитена Сорос първи южен доволно мога да заявя че не намерих нищо кофти за което да се хвана  Mr. Green почвам от сега да се променям  Joy
Илита и твоя Сарос цикъл добре звучи, явно има и полза от това да си роден на затъмнение  Mr. Green

Последна редакция: пн, 19 окт 2015, 23:50 от Lailah

# 673

...

Сатурн идва, за да стабилизира темата, като разруши и отстрани излишното и утвърди правилното, стабилното. Като премахването на мъртва тъкан от рана, за да зарасне - здрава кожа ...

Сатурн възнаграждава, ако си се потрудил.

Препоръчвам ти - 12-те лица ан Сатурн, за да разбереш как работи в твоята карта  Peace

Аленка, знам че Сатурн не носи само беди, но нали много зависи и как ти е разположен в натала.
От теб съм запомнила, че ти е в 5Д и там гради, по-скоро носи блага отколкото загуби, но при мен е в 4Д, управител на 5, на трон по знак.

Доколкото знам разположението му в 4 не е от най-лесните, защото 4 се свързва не само с дома, родината, но и душата на човека.
Аз съм си достатъчно тормозена през годините и от Плутон, а сега и Сатурн като дойде, наистина не знам какво да очаквам.

Книгата изглежда много интересна, но трябва като се прибера в България тогава да я поръчам. Ако я има някъде онлайн  ще я прегледам. newsm78

# 674
  • София
Да питам още нещо - ако си роден 3 дни след слънчево затъмнение оказва ли пак затъмнението влияние  newsm78
Другото интересно нещо което ми направи воечатление е че и принц Уилям и принцесата са родени на затъмнения  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт