Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите :) ) - 3 тема

• 51 703
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Кати, до колкото се запознах с нещата +-3 дни влияе. Е .. не така, както да си баш в деня, но все пак влияе... Не искам да те разочаровам, но не сме принцеси  tooth

Усмихнат ден Simple Smile

# 676
  • SF
Eлч, питаш друг, но ми направиха впечатление въпросите ти.
Защото... Моят натален Сатурн е в Телец, в 7-и дом. А Марс е управител на този дом.
Луната е в 8-и дом, в Близнаци. Но управител е Венера на този дом.
АСЦ ми е Везни.
Управителят на 5-и дом е Нептун. Там няма планети, но там е СЛВ в квадрат с Луната.
есме, теб кое те притесни?
за напълняване или за деца?

аман-че, не ме плаши, че и моят Плутон напредва към дсц  Mr. Green

Децата.
Не знам дали заради това разположение на Сатурн - 7-и дом, Телец - или въпреки него, но съм слабичка, спортна фигура и досега не съм имала проблеми с килограмите си.

Всъщност подредбата на планетите в часа на раждането ни също предопределя и външността ни. Преди много време четох за моята и наистина беше така, както го бяха описали - висока, слаба, тъмнокоса, с много тъмни очи (моите са черни направо), а кожата ми е светла.

# 677
Едно астро намигване. Сатурн в 7 дом, на 27 градус. Срещнах мъжа си на 27 години.

# 678
  • SF
Уфффф.... Моят Сатурн е на 5-ия градус. Много кофти късмет е да срещнеш мъжа си, когато си на 5 години... Simple Smile

# 679
Момичета, имам нужда от едно рамо.
Утре съм на пункция ( на фоликули ), за първи път ми е и сърчицето ми се е свило. Пуля се в транзитите за утре, ама само лоши неща виждам. Като например тр. Слънце опозиция Слънце. Тр Хирон кацнал точно на Луната ми, Венера, Юпитер и Марс в натален 12-ти дом, Плутон в натален 4-ти. Кажете ми, че има нещо положително  Praynig

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 20 окт 2015, 15:24 от Lightworker

# 680
  • в 1001-та нощ
В колко часа е пункцията? В София ли?

# 681

Алена,сложи карта,да видим дневния асцендент+тр. Луна + транз. 8 дом?

# 682
Нямам представа в колко ще ме извикат за пункция, може би към 9:00. В София, да.

Последна редакция: вт, 20 окт 2015, 14:00 от Lightworker

# 683
Есме, за деца се гледа 5 дом, как е поставен управителят, планети в него, също се гледат 8 дом и Уасц, както и луната. и оттам се започват соларите Simple Smile

лайт, даже и без картата стискам всички палци!

# 684
  • в 1001-та нощ

Хмммм, дневния АС е точно в съвпад с натална Луна.
Дневна К8 е точно в съвпад с нат.Плутон.

Тр. Луна - Водолей, 5 натален дом, 9 дневен дом, в секстил с нат.Венера.

Чудя се - при положение, че тя е родена следобед - а манипулацията ще е сутринта - дали не трябва днешната дневна карта да гледаме, която ще е в сила до рождения час утре?

Разликата ще е в тр. Луна - точно на К5 и в тригон с нат.Марс?

Поне опозицията на Слънцата утре ще е разходяща. Аз ще погледна и карта за 9ч Simple Smile

# 685

Хмммм, дневния АС е точно в съвпад с натална Луна.
Дневна К8 е точно в съвпад с нат.Плутон.

Тр. Луна - Водолей, 5 натален дом, 9 дневен дом, в секстил с нат.Венера.

Чудя се - при положение, че тя е родена следобед - а манипулацията ще е сутринта - дали не трябва днешната дневна карта да гледаме, която ще е в сила до рождения час утре?

Разликата ще е в тр. Луна - точно на К5 и в тригон с нат.Марс?

Поне опозицията на Слънцата утре ще е разходяща. Аз ще погледна и карта за 9ч Simple Smile

Алена,аз изхождам от дневните транзити към нат.карта - ако обичаш сложи и карта за манипулацията в 9 ч.,въпреки,че тя не знае точен час - доколкото разбрах, тогава я викат newsm78.
Благодаря ти! bouquet

тр. 8 дом е в 3 нат,дом в съвпад със Сатурн ли е - сходящ/разходящ - в картата не излизат градусите на върховете на домовете,затова питам.

Последна редакция: вт, 20 окт 2015, 18:46 от marbeq

# 686
Викат ме в 7:30, но предполагам, че докато дойде моят ред, ще стане около 9:00.

# 687
  • в 1001-та нощ
Ето и за 9ч. Предните карти са точно натал+дневна  Blush

# 688
Едно астро намигване. Сатурн в 7 дом, на 27 градус. Срещнах мъжа си на 27 години.

Много позитивно, като се има в предвид какво се пише за Сатурн.
И на мен съвсем скоро ми предстои този транзит и се надявам също да ми донесе нещо позитивно в тази сфера Simple Smile.
Още повече, че Сатурн ще ми направи тригон с Венера.

# 689
Писах телеграфно от телефона, това е наталното разположение на Сатурн в картата ми. И в синастрията имаме важни аспекти със Сатурн, действали като лепило за връзката (позитивно погледнато Simple Smile).
Марбея, Алена, веднъж вече обяснявахте за хороскопа за деня, но не разбрах тогава. Можете ли да разясните как се построява тази карта?
Lightworker, успех по пътя, после и за трансфера, и за теста!

Общи условия

Активация на акаунт