Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите :) ) - 3 тема

• 51 850
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте,искам да ви попитам нещо относно ретроградната Венера,която свърши.Според това,което съм чела в този период не е добре да се започва връзка или да се сключва брак,но ако човек от миналото ни се върне/някой бивш/ и подновим връзката си,това зачита ли се като започване на връзка,при положение,че човекът не е ново запознанство?

Това мисля, че е един от показателите на ретроградната Венера - появяващи се хора от миналото, които може по някакъв начин пак да навлязат в живота ти.

Мисля, че не е добре да се започва, както и да се приключва, връзка на ретроградна Венера, защото има много голяма вероятност нещата да се окажат временни и нестабилни. По-скоро това е време, в което трябва да се обърнем към връзката си (ако имаме такава) и да направим анализ и себеанализ.

Но нека и по-опитните момичета си кажат мнението.  Peace

# 136
  • SF
Цвети, честит Рожден ден! Бъди здрава!

Давам нещо за соларното тълкуване
[

Моля те, сподели източника (линка). Praynig

Последна редакция: вт, 08 сеп 2015, 04:31 от Esmee

# 137
  • София
Привет! Едвам смогвам да изчета последните 3 теми, интересни неща сте разглеждали, ама изпуснах момента Simple Smile Не съм имала до сега толкова зает в работно отношение август, то и заради отпуски на колеги и заради проект в който участвам. За моя радост има някакъв баланас, получих солидно увеличение на зплатата. Глаедах си транситите днес, че се чудех кога да подписвам анекса за увеличението. Не знам дали е важно кога аз го подписвам или кога работодателя го е направил?!  Как мислите? Първоначалния си договор бях подписала на Луна без курс и имах мъчителни 2 години, после подписвах допълнителни анеси, та да кажем те да са поолекотили нещата.
Та липсата на цяла седмица отпуска това лято някак я преглътнах. Аз и като цяло не отделям много време за почивки, правих си една равносметка на скоро къде и колко съм почивла последните  7-8 години. Отдавам го на Козирог, вписан в 5-ти дом.

За софтуер аз ползвам zet9 geo, кракнат, от линка в началото на старите теми. От скоро съм с нов компютър и имаше пробем със стартирането на програмата, но се оправих, някакъв файл трябваше да преименувам. Свикнала съм му, има си висчко прогресии, дирекции, солари. Само няма лесен начин да видиш само прогресивна карта като в астро.ком например или да комбинираш натал, трансит и прогресия в една карта.

Цвети, честит рожден ден на патерички  bouquet  Прекрасна лична година ти пожелавам!

Последна редакция: вт, 08 сеп 2015, 08:03 от polly jean

# 138
Цвети, честит Рожден ден! Бъди здрава!

Давам нещо за соларното тълкуване
[

Моля те, сподели източника (линка). Praynig

Oт една жена във фейса го копирах, Есме. Виж така дали ти се вижда, от преди няколко години е бележката. https://www.facebook.com/jordanka.balabanova/notes

Забравих Цвети. Пожелавам и аз да бъде щастлива в личния си път и да открива прекрасното във всеки един ден!

# 139
  • в 1001-та нощ
Аленка, само се чудя от къде от картата ти идва тази любов към технологиите? Simple Smile

Добър въпрос и това не е нещо временно - винаги е било така - от бебе -първата ми любима играчка е била един танк с дистанционно управление, а после едно немско влакче - от онези, които сглобяваш, правиш релсите, гари и т.н. Още е здраво, даже   Mr. Green

После в годините наистина е имало голяма любов към техника и технологии, обичам всякакви такива играчки и хората около мен често се допитват за свързване, инсталации и т.н.

Уран екзалтира по дом и знак в 8 дом в Скорпион - вероятно това екзалтирано натално положение ми дава това влечение Wink

polly jean, подпиши преди Меркурий да е станал ретрограден Simple Smile Кои са ти У10 и У6?

# 140
алена, наистина няма прогресии и дирекция, а в моята зет 8 гео имаше Sad тоолкова ме е яд, че не тръгва Sad тази продължава и да ми се бъгва Sad

# 141
Аленка, само се чудя от къде от картата ти идва тази любов към технологиите? Simple Smile

Добър въпрос и това не е нещо временно - винаги е било така - от бебе -първата ми любима играчка е била един танк с дистанционно управление, а после едно немско влакче - от онези, които сглобяваш, правиш релсите, гари и т.н. Още е здраво, даже   Mr. Green

После в годините наистина е имало голяма любов към техника и технологии, обичам всякакви такива играчки и хората около мен често се допитват за свързване, инсталации и т.н.

Уран екзалтира по дом и знак в 8 дом в Скорпион - вероятно това екзалтирано натално положение ми дава това влечение Wink

polly jean, подпиши преди Меркурий да е станал ретрограден Simple Smile Кои са ти У10 и У6?

Да, само от екзалтиралия Уран ще е! Той управлява и астрология и технологии, а също така има отношение към телевизия, политика, психология и езотерика! И в тези сфери ще имаш успех! Simple Smile

Последна редакция: вт, 08 сеп 2015, 09:31 от Miss Angel

# 142
Happy BDay to me!  newsm68 newsm44  newsm76   party023 newsm59 Днес навършвам 29г. Последният ми рожден ден с двойка отпред.  Невероятно щастлива съм, че с възрастта, целите и приоритетите на човек се променят и стават по-смислени и стойностни.
Днес си пожелах да бъда здрава, с годините да ставам все по-добър и позитивен човек! newsm76 Two Hearts Tada

# 143
  • в 1001-та нощ
алена, наистина няма прогресии и дирекция, а в моята зет 8 гео имаше Sad тоолкова ме е яд, че не тръгва Sad тази продължава и да ми се бъгва Sad

Аз ще пробвам твоята довечера - на работа ми е и все забравям да си я прехвърля в къщи Simple Smile.

На мен пък снощи SF започна да прави номера - да се самоизключва и т.н. Ще видя дали е било моментен бъг, като я пусна довечера Simple Smile

Вчера се канех да пиша, че имам транзитен Плутон в съвпад с натален Меркурий (У4 и У7) на К11. Наталният Плутон е в 7 дом и транзитният Меркурий застана над него, заедно в секстил с натален Нептун (У1) в 9 дом в Стрелец и в квадрат с тр.Плутон+нат.Меркурий.

Т.е. има квадрат между нат.Меркурий и тр. Плутон от една страна и с тр. Меркурий и нат.Плутонот другата страна в 7 дом.

Е, падна голямото изясняване и бистрене на семейните, любовни и лични въпроси. Много спокойно, без драми. Аз отдавна искам да инициирам такъв разговор, все нещо не ставаше. А вчера се случи много спонтанно и за доброто и на двама ни Simple Smile

Доволна съм Simple Smile Чаках този сложен квадрат със свито сърце, но пък взе, че се случи за добро, вероятно и Нептун от секстила омекоти ситуацията  Blush

Miss Angel, темите, които си засегнала са ми супер любими  Blush А Уран е и на 3 градуса от Фортуна Simple Smile Предполагам и тя удря едно рамо по темата Simple Smile

# 144
  • в 1001-та нощ
Happy BDay to me!  newsm68 newsm44  newsm76   party023 newsm59 Днес навършвам 29г. Последният ми рожден ден с двойка отпред.  Невероятно щастлива съм, че с възрастта, целите и приоритетите на човек се променят и стават по-смислени и стойностни.
Днес си пожелах да бъда здрава, с годините да ставам все по-добър и позитивен човек! newsm76 Two Hearts Tada

30-те са страхотна възраст - най-хубавото предстои  newsm76 newsm76 newsm76

# 145
Момичета днес съм рожденничка - почерпете се

http://2.bp.blogspot.com/-xtpw-bBSVYI/U4sIeIdiZRI/AAAAAAAAS80/x2 … lundergelee_1.png

# 146
  • в 1001-та нощ
Аууууу, днес в темата ще гърмим шампанско  Heart Eyes

Честит рожден ден, Дами!

# 147
Честито, момичета!

Днес е велик ден, малка Богородица, да ни пази, закриля и напътства!

Един от най-скъпите ми хора сещо се е родил днес, човек без  когото не мога!  Blush  Heart Eyes

# 148
  • София близо до Витоша
Ехааа много Девички във форума, ЧЕСТИТО МИЛИ МОМИЧЕТА, бъдете здрави и нека от днес за вас бъде ново начало на всичко хубаво в живота Ви.   bouquet  bouquet  bouquet

# 149
  • София близо до Витоша
Марсовия възврат си отиде от моята карта, толкова напрегнати дни, не бях имала от много време. Нервна, сприхава, даже на плач ме изби. Чак не мога да повярвам,че толкова силно ми повлия. Но пък вчера ми беше един страхотен ден nbirthday.

Общи условия

Активация на акаунт