Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите :) ) - 3 тема

• 51 861
  • 738
  •   2
Отговори
# 150
Честито на рожденничките!   bouquet

Момичета, имам въпрос. Транзитен плуто ми е в съвпад със северен луннен възел на К6 в козирог, а транзитен северен луннен възел е в съвпад с натален плуто в 3 дом, везни. Наталния плуто е в опозиция с натални слънце, луна и венера. Наталния северен луннен възел е в квадратура със слънце и луна. Плуто е управител на 4 дом, където се подвизава сатурн в момента. Какво мислите за тази схема?

# 151
Честит рожден ден! Бъди жива и здрава! Много любов и положителни емоции! Simple Smile Hug Heart Eyes

# 152
  • SF
marbeq, Miss Angel,
Честит Рожден ден!!!! Много се радвам, че е толкова хубаво и слънчево тук. Бъдете здрави!!!
  bouquet

# 153
За софтуер аз ползвам zet9 geo, кракнат, от линка в началото на старите теми. От скоро съм с нов компютър и имаше пробем със стартирането на програмата, но се оправих, някакъв файл трябваше да преименувам. Свикнала съм му, има си висчко прогресии, дирекции, солари. Само няма лесен начин да видиш само прогресивна карта като в астро.ком например или да комбинираш натал, трансит и прогресия в една карта.
Не, че искам да правя реклама, ма на тази астрологична програмка за андроида се виждат всички тези карти.
https://play.google.com/store/apps/details?id=astro_charts_lite.astro_charts_lite

# 154
За софтуер аз ползвам zet9 geo, кракнат, от линка в началото на старите теми. От скоро съм с нов компютър и имаше пробем със стартирането на програмата, но се оправих, някакъв файл трябваше да преименувам. Свикнала съм му, има си висчко прогресии, дирекции, солари. Само няма лесен начин да видиш само прогресивна карта като в астро.ком например или да комбинираш натал, трансит и прогресия в една карта.
Не, че искам да правя реклама, ма на тази астрологична програмка за андроида се виждат всички тези карти.
https://play.google.com/store/apps/details?id=astro_charts_lite.astro_charts_lite

Аз ползвам приложението, което Пит препоръчва и съм доволна.

# 155
  • в 1001-та нощ
И аз пробвах, но се оказа несъвместима с устройството ми Sad То бива карък, ама ... До кога ще е ретрограден УРан-само номерца получавам   Whistling Whistling Whistling

Момичета, съгласувано с Марбея - качвам солара й:

# 156
И аз пробвах, но се оказа несъвместима с устройството ми Sad То бива карък, ама ... До кога ще е ретрограден УРан-само номерца получавам   Whistling Whistling Whistling
Това е от сенчестия Меркурий Simple Smile Уран не е главният виновник Simple Smile

# 157
Честито Марбея    bouquet    Gift    party023
 beer

# 158
  • в 1001-та нощ
Това е от сенчестия Меркурий Simple Smile Уран не е главният виновник Simple Smile

От Мерко вчера съм много доволна - за темите, които постави на дневен ред в семейството, защото все нещо пречи от много време.

Всички друго заслужава да му простя   Blush

# 159
Много сте изписали Simple Smile Направо съм изтървала кажи речи половината от предната тема Simple Smile Бях на почивка и не съм ви чела. Ретро Венерата ми върна човек с който преживях ужасна криза.. Тогава Сатурн ми изшиба Венерата със зверска квадратура.  Две години по-късно се събрахме, надявам се завинаги. Преследваме се от 98 ... така и не си изживяхме нещата, все  се разминавахме.
Та това от мен за сега.
По делото нямам информация. Всъщност имам, че не е намерен на адреса и ще залепят листа някъде там където се лепели и почва да тече 14 дневният срок. Ще пиша, като има повече яснота.
Довечера ще ви чета, че много работа ми се е насъбрала
  bouquet

Алена, прекрасно оформен първи пост! Много информация, добре подредено   bouquet  Поздравления и благодарности  Hug

# 160
На Марбея й предстои една много хубава и успешна година Simple Smile
Ще пиша повече довечера по солара й.

# 161
Miss Angel, Marbeq

Много здраве и щастие ви пожелавам!

newsm76 Two Hearts newsm59  party023  ura

# 162
  • София
Честито на всички рожденички - днешни и от вчера   bouquet
Желая ви много успешна и слънчева година!

# 163
# 164
Честито и от мен на празнуващите   bouquet
Много здраве, любов и късмет през следващата соларна година!

На мен ретро Венерата ми донесе среща с едно бивше гадже. Намерил си е това, което търсеше  - богата жена, макар и по-възрастна от него. Типично за тип с козирог на десцедент и Сатурн във втори дом в точен квадрат с Юпитер.  Другото е, че съм свидетел на всички грозни неща в един разпадащ се брак на моя приятелка. Целият уикенд бяхме с нея и децата и съм направо в потрес от случващото се там  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт