Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите :) ) - 3 тема

• 51 825
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
  • в 1001-та нощ
Ще ти пиша сега Simple Smile

Но ако ще правиш корекции, които ще ти създават дискомфорт - остави го за след кърменето  Peace

# 391
аленка, копни и на мен съобщението, че и аз съм решила като си сваля килограмите да мисля за това (не че ще е скоро, ама...Simple Smile)))

# 392
  • в 1001-та нощ
Ами да го напиша тук в скрит текст, за да няма поредни съобщения "и на мен, и на мен", а който има доп. питанки ще ми пише Simple Smile

Скрит текст:
Аз си харесвах моминските гърди, никога не са били големи, по-скоро стегнати, високи и може би защото моите са били такива - то такива и харесвам Simple Smile

след първото раждане поотслабнах, но не се развалиха, възстановиха се, без да са пищни. След второто, обаче - вече бяха остатъци  Stop Stop Stop В дисхармония с идеите ми за женственост  Blush Изиграха си най-важната роля, но толкова Simple Smile

Съвсем спонтанно взех решение за корекция, не че не съм го мислила, но не ми е било на дневен ред. Едната гърда бе по-голяма преди кърменето, сега висеше повече.

Поинтересувах се в мед. среди с опит - кой е най-добрият лекар и отидох само там. С идеята да ме ориентира какво би било естетично и приемливо, не извращение. Избрахме разумни импланти с минимум рискове и коментирахме асиметрията. За да се обере излишната кожа се реже ареолата, обрязва се кожа и ареолата пак се зашива.

Операция за поставяне на имплантите с вкл. импланти 7241 лв
Операция за обиране на асиметрия на една гърда през ареолата  1150 лв

Лекар доц. др Пенка Тепавичарова, Алексансдровска болница

Разрез под гърдите - около 4 см. От там най-удобно се прави джоб за импланта - това е най-важно, за да е успешна операцията. Джобът да бъде хубав и точен, за да бъде импланта добре позициониран. Най-удобно джоб се прави отдолу, затова се избягва поставяне през мишницата или ареолата. Под ареолата е и жлезата все пак.

Получава се следният сандвич: кост, имплант, гръден мускул, жлеза, кожа и ареола. Реално мускулът се отделя от костта, разпъва се и под него се слага импланта. От това боли после.

Първият ден е ад, първите 10 -12 часа. После олеква, но е трудно. На 3 ден аз вече съм самостоятелна. Имам дренажи, през които изтича оточна течност, за да не става оток в меките тъкани. Когато спадне под 30 мл за денонощие, дренажите се свалят.

Горе-долу - това е Simple Smile

Гледайте да се доверявате на лекари с опит, които добре могат да преценят удачните импланти и да направят хубав джоб, да има дренажи и достатъчно лекарско наблюдение Simple Smile

# 393
  • Sofia
Аз само чета, но не ми се пише. Може наистина да е заради ретроградния Меркурий.

Аленка,  Hug  Hug  Hug Късмет, успех и бързо възстановяване! Ти си смела и силна Жена! И красива! Браво!   bouquet

В момента съм в Дряново, в командировка. Днес си тръгваме. Хубави събота инеделя!   bouquet

# 394
  • SF
Чакам ви да се върнете, от местата, където сте отишли и да се похвалите с постижения. Алена, на тебе кураж. Нали знаеш, ще мине като на кученце.
И ще бъдеш с най-готиния бюст в темата Simple Smile.
Аз отидох в общината и си научих часа на раждане. Забила съм точно 6 сутритна - нула минути и нула секунди. Чак не ми се вярва!
Вече нямам 4 планети в 12 дом, а само 3. Меркурий лежи върху АС - точен съвпад.
Слънцето е на 5 градуса в Скорпион, а Сатурн е на 5-ия градус в Телец - опозиция, та опозиция!!!! Ми... да съм жива и здрава, както се казва при такива опозиции. Simple Smile

# 395
есме, чела съм, че тези данни в есграон също не могат да са 100% сигурни, защото са ги закръглявали. така че може и да не е точно 6,00 ч., но ве пак сигурно е достатъчно близо де

# 396
  • София
Да ви питам в астрото за таблицата с планетите,където са дадени квадратури,тригони,съвпади...има едни букви Q,bQ,A,S...и някакви цифри-4,6,-8...
Те какво означават?

# 397
Q - квинтил
bQ - би-квинтил

А - сходящ(апликиращ) аспект - от 'applying'
S - разходящ (separating) аспект

# 398
Сега забелязвам, че преди две седмици прогресивният ми меркурий е станал ретрограден и ще остане такъв до 2039г. От осми дом ще се върне в седми. Някой има ли наблюдения върху такъв цикъл в картата си?

# 399
  • в 1001-та нощ
В общ план ще се отрази на меркуриевите дейности, комуникацията, усещането, че си разбрана ... Какво управлява при теб, какви мажорни аспекти има в радикса?

# 400
Есме, и аз се каня да мина през общината уж да питам за по-точен час на раждане. Току-виж майка ми не помни добре, знам ли.  Thinking Къде точно се ходи?

# 401
  • София близо до Витоша
Есме, и аз се каня да мина през общината уж да питам за по-точен час на раждане. Току-виж майка ми не помни добре, знам ли.  Thinking Къде точно се ходи?

Аз се обадих и ми казаха,че само на родените през 1983 г. архива е унищожен  Sick Cry Майка ми казва,че 23 часа  съм била вече родена/поне така си мисли/ , баща ми казва че е било след 23 часа,защото тогава са давали мача България-Норвегия. newsm78

# 402
Четох, че годината преди ретроградието е по-особена. Виждам, че стационарният период на прогр. мерк. е започнал на прогресивното ми новолуние в 7. дом. Тогава имах първокласник, новопроходило бебе и новозапочващо начинание в семейните дела. Оплетох много красиви неща и бяхме облечени с тях на 15.09., с почти нулев бюджет декорирах апартамента пак с двете си ръце. Меркурий ми управлява 5. и 6. дом, намира се в 7. Точно тогава и погр. марс сменя знака си.Ретроградието ще завърши, когато прогресивната луна влезе пак в 7. дом. Изобщо, има някаква голяма картина в една астрологична карта. Нищо не разбирам, но ми е много интересно.
За часовете в общината, доколкото ги има, съм силно скептична. Особено за по-травматични раждания, при които персоналът записва умишлено грешна информация.

# 403
  • в 1001-та нощ
Допълвам, че очаквам да заложиш на нестандартното - по отношение на съзидание и ежедневие Simple Smile

# 404
  • SF
Сега забелязвам, че преди две седмици прогресивният ми меркурий е станал ретрограден и ще остане такъв до 2039г. От осми дом ще се върне в седми. Някой има ли наблюдения върху такъв цикъл в картата си?

Какъв е този прогресивен Меркурий, който ще е ретрограден следващите 25 години?

За часа на раждане - отидох в общината, в която сме живели, когато съм се родила. Питах в ЕСГРАОН - Административно обслужване на гражданите. Дадоха ми пресниман документ. Много се надявам часът да е този. Не ме разколебавайте сега. Simple Smile Няма друг начин, по който мога да си разбера часа на раждане. А и наталният Меркурий легна точно на Асцендента. Стана ми интересно.

Общи условия

Активация на акаунт