Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите :) ) - 3 тема

• 51 793
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
Аленка,
Биляна, си е поместила данните - ако обичаш помести карта - нат.+ транзити.
Посочила е ,че е родена в Русе,ама къде живее - за транзитите  newsm78
Благодаря! smile3525

# 421
  • в 1001-та нощ
Simple Smile Погледнах и аз, но имах други задачки Simple Smile

Ето днешни транзити за следобед в София:

# 422
Алена, Плутониа, Марбея,
може ли поне на кратко да разшифровате влиянието на тези транзити, квадрати...

Благодаря за бързата реакция от ваша страна.

# 423
  • София
Как задавате транзити за София?Аз живея в София,но съм родена в Лом и в астрото си посочвам Лом...греша ли?

# 424
  • в 1001-та нощ
Има опция Modify reference place, там където избираш картата ... по-надолу в Default Settings:

# 425
Simple Smile Погледнах и аз, но имах други задачки Simple Smile

Ето днешни транзити за следобед в София:

Биляна, пази си здравето.Възможна е силна простуда,която ще продължи по-дълго или трудно ще се лекува.
В брака е възможно да настъпят напрегнати, непостоянни взаимоотношения. Желанието ти да доминираш,ревността,изневерите,често разрушават партньорството.
Пази се от неприятели, вражди.
В следващата  година ще те вълнуват въпроси с недвижима собственост, земя.

# 426
Да побутна темата.

Не помня обсъждано ли е опозицията на транзитен Сатурн с натален Сатурн? Имам такава догодина, като има и тригон между транзитния Сатурн и наталното ми Слънце.  Интерпретации?

# 427
  • в 1001-та нощ
Може да се наложи да се погрижиш за своето здраве  Peace

При теб Сатурн е У6. В момента точно на К6 имаш тр.Плутон и нат.СЛВ. Той прави квадрат с нат.Слънце, а слънцето е У1.

При мен Сатурн прави твърд аспект тогава, когато проблемът е решен и ликувам победоносно. Много е възможно - проблемите да бъдат сега, а при опозицията да има "ура"  Blush

# 428
Искам да попитам при мен има ли още шанс за промяна на социалния статус или този транзит мина???
Получих нещо като пародия на предложение за брак през м. септември, на което нямаше как да дам какъвто и да е отговор. Бременност все още няма.  - правя един куп изследвания - хормони всякакви.

# 429
Може да се наложи да се погрижиш за своето здраве  Peace

При теб Сатурн е У6. В момента точно на К6 имаш тр.Плутон и нат.СЛВ. Той прави квадрат с нат.Слънце, а слънцето е У1.

При мен Сатурн прави твърд аспект тогава, когато проблемът е решен и ликувам победоносно. Много е възможно - проблемите да бъдат сега, а при опозицията да има "ура"  Blush

Хм..имам малко здравословни оплаквания в момента, но нищо притеснително. Ще гледам да внимавам. Алена, а може ли тази интерпретация да се приложи към работата , или само за здравето?

# 430
  • в 1001-та нощ
Да, може - най-добре да се види солара за годината, както активни прогресии и дирекции  Peace

# 431
Да, може - най-добре да се види солара за годината, както активни прогресии и дирекции  Peace

Благодаря ти, сега го отварям да видя.

# 432
Здравейте! От скоро се опитвам да разгадая наталните карти ..., не с голям успех все още.
Не знам дали е тук мястото да попитам, но някой може ли да каже, дали ще имам деца по есестествен път ..?! 5 дом празен ..

Много ви благодаря предварително!
Ако не е тук мястото за поста - изтрийте го и се извинявам предварително!

# 433
  • в 1001-та нощ
Това, че е празен не пречи да имаш деца по ест. път  Peace Понякога да е пълен - пречи Simple Smile Имам приятелка с 4 деца - ест. заченати и родени и с празен 5 дом, не бери грижа само по този признак  Peace

# 434
Благодаря за бързия отговор! Надявам се да сте права!

Общи условия

Активация на акаунт