Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите :) ) - 3 тема

• 51 779
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Прогресивна Венера от 9 прогр. дом и 10 натален прави разходящ тригон с нат.Плутон.
Прогресивен Юпитер е на градус от ДС и прави сходящ секстил със Слънцето ....

Дир. МС прави секстил с нат.Слънце и дир.Уран - секстил с нат. Плутон.

Ще очаквам да споделиш как се случват нещата (очаквам добре) и дали има и неочакван развой в ситуацията покрай теб Simple Smile Елемент на изненада Wink

Обезателно ще споделя!  Hug

# 556
  • София
Като заговорихте  Embarassed
Новолунието ме е в съвпад със натален сатурн и квадратира слънцето и луната а уран ми е в опозиция. Същевременно транзитен сатурн съвпад уран и дирекционна луна върху натален сатурн пак същата работа  newsm78 сатурн управлява АСЦ  Rolling Eyes нещо не мога да си ги изтълкувам ама ако някой иска да помогне  Rolling Eyes Аленка?  Embarassed някакво вътрешно неудовлетворение и желание за бунт се мъти в мен предполагам от уран  Embarassed

# 557
  • в 1001-та нощ
До колкото мога с мътилката, която ми е в главата в момента Simple Smile

В професионален план - можеш да имаш успехи, ако се напънеш и разчиташ на себе си. Ще се наложи да си ревизираш настоящото положение - да изринеш/изрежеш излишното и да стабилизираш здравото, което остава. Всичко това усетиш и физически - както се казва с пот на челото, ще го преживееш, но ще имаш сили и воля да го направиш - назрял е моментът. Цената, която ще платиш е личния комфорт, покой, сигурност. Възможно е да пътуваш (командировки) ... Но не за дълго.

За новолунието - ще имаш ситуация, която да те изкара от черупката ти и това няма да ти се понрави. Може да бъде посегнато на тайни, които носиш или да ти ровят в душата - болезнено.

Отн. желанията - Луната дълго ще е без курс - почти няма смисъл да се пишат Simple Smile

# 558
  • София
Оххх Аленка ама право в десятката, как го правиш  Heart Eyes а е по работна линия заради Луната нали  Embarassed
Ще пиша по-нататък какво е станало, че от сега не издържам Rolling Eyes

# 559
  • Варна
Здравейте, Дами!
От известно време следя темата, но никога не съм се включвала. Преди година бях на консултация с астролог за пръв път. Водих си записки и това, което общо взето ми каза, бяха едни периоди на трудности, периоди на грижи, период на емоционален хаос и няколко емоционални момента. Следя внимателно посочените периоди и нищо подобно не усетих. Знам, че астрологията дава единствено насоки, но все пак се хванах за интерпретацията като удавник за сламка, тъй като преди 2 години живота ми се преобърна. И така започнах, да чета за астрологията на парче, както се казва и в момента в главата ми е пълна каша. В астро. ком разцъках наталната си карта и попаднах на дългосрочни транзити ( не разбрах точно как ). Направи ми впечатление, че повечето приключват до края на годината. Надявам се и всички гадости да приключат около този период. Един от тях съвпада с този, който ми каза астрологът. След цялата пледоария имам въпрос:

- Как бихте изтълкували  Хирон в секстил с Луната и  Плутон в квадрат с Плутон?

Извинявам се за лаишкия начин на изразяване.

# 560
  • София
Лиз и аз бях така, нищо не съвпадаше Simple Smile оказа се че ми е сгрешен часа на раждане  Rolling Eyes

# 561
  • Варна
Е уж е точен, поне майка ми така казва. Confused Пък и астрологът го засече с няколко конкретни въпроса.

# 562
  • в 1001-та нощ
Лиз - Плутоновата квадратура всички я преживяваме, ако стигнем до 36-38г възраст - има доста в нета за това Simple Smile Аз избягвам да говоря по принцип, защото всичко в една карта е конкретно Simple Smile Иначе по принцип - да тежко е, изправен си пред промени, които трябва да направиш - ама къде, как и какво - зависи от картата Simple Smile

Лейла - за работа основно гледам съвпада Сатурн - Уран(У1) в 10Д, секстила към Асцендента и квадрата към У4  Peace

# 563
  • Варна
Това ли било чудото Плутоново- 2 годишен ад. Още не знам на кой свят съм. Хубавото е, че свършва през декември. Благодаря, Алена. Сега ще чета. Всъщност периода, който програмата ми даде на Хирон в секстил с Луна, астрологът нарече "емоционален хаос". Бих искала да науча повече. Всички дългосрочни транзити свършват скоро. След това какво следва? Много се оплетох  #Crazy

# 564
Момичета, какъв е този 2-годишен ад с Плутон  Crazy ... мен ме е стиснал за гушата от години и не пуска  ooooh! доста повече от 2 години е. Да не говорим, че и скоро не мисли да се "отдръпне" и да ми даде въздух.
Скоро и Сатурн ще ми налази важни домове и тогава пък не ми се мисли. Трябва да се барикадирам докато не отмине този тайфун  Tired  ooooh!

marbeq ми беше казала, че мога да уча следващите 2 години. Имам желание да се усъвършенствам, да запиша някакъв курс или поне самостоятелно да се захвана, но за сега си оставам само с желанието, така че не знам колко ще се осъществи това. А, нямам и време.
Хората със семейства и деца, не знам как се оправяте, направо ви се възхищавам. Аз докато се върна от работа вечер и съм изморена, рядко ми се прави нещо странично.

В същото време обаче пак съм на бунт, както обикновено. С рогата здраво напред (изобщо нямам никаква представа какво правят тези Риби в хороскопа ми), опитвам се да се владея, но не се получава.  Sick То аз верно, че съм си била планирана за априлско бебе, но съм се родила по-рано  Blush
Вече започвам да си мисля, че за мен няма никаква надежда да стана по-смирен и спокоен човек. Имам чувството, че и земята да се взриви, ще се стресна за известно време и после пак ще си я карам по старому  ooooh!

# 565
  • SF
Очаквам важно обаждане за работа, но то не идва. Предложението не е кой знае колко хубаво, но е единствено и друго нямам. Хубаво-лошо, и то не се осъществява. Нямам никакви други идеи.
Бях си намислила желания за това новолуние, но казвате, че е Луна без курс. Искате ли да го разискаме това?

# 566
Очаквам важно обаждане за работа, но то не идва. Предложението не е кой знае колко хубаво, но е единствено и друго нямам. Хубаво-лошо, и то не се осъществява. Нямам никакви други идеи.
Бях си намислила желания за това новолуние, но казвате, че е Луна без курс. Искате ли да го разискаме това?

Когато Луната е без курс - човек е разсеян, замислен и следователно в негова полза е да се избягват по възможност започнатото, извършването или завършването на важните неща, тъй като започнатото рядко протича и завършва така, както се очаква или е планирано или въобще бъде доведено до завършек. Този период е най-подходящ за почивка и придържане към правене на рутинни неща, като се избягват провокациите, защото водят до напразна загуба на енергия.

# 567
  • София
Уффф Марбея аз днес трябва да подписвам документи  Confused HR-а ни изчака да мине ретромерка ама за Луната май никой не й е казал  Joy
Аленка У4 нали е венера не виждам квадрати към нея  newsm78 а аз си мислиех че ще е трудно по 6-ти дом  ooooh!

# 568
Здравейте, момичета,
моля за малко от вашето време и знания  Simple Smile

Тази година си направих 2 прогнозни хороскопа - според единия годината изобщо не е подходяща да се занимавам с кариерата си, по-добре да си стоя където съм и да не правя опити за промяна. Според другия времето е подходящо и имам шанс за успех.
Въпреки информацията от първия (и преди да направя втория) аз все пак реших да опитам. Казвам опитам, защото за работата, която искам е необходимо да се явя на сериозен конкурс с писмена и устна част, и съответно сериозно учене (което и правя от няколко месеца).

И молбата ми е - може ли някоя от вас да погледне какво е положението в хороскопа ми за 24 октомври, когато е писмената част от конкурса (започва около 9.00 часа и продължава 4 часа).
Ако премина тази част, устната ще е през м. ноември.

Часът на раждане е изчислен с ректификация.
Скрит текст:
23.03.1975 г., 00.34 ч.

Предварително благодаря за отделеното време  Simple Smile

# 569
Уффф Марбея аз днес трябва да подписвам документи  Confused HR-а ни изчака да мине ретромерка ама за Луната май никой не й е казал  Joy
Аленка У4 нали е венера не виждам квадрати към нея  newsm78 а аз си мислиех че ще е трудно по 6-ти дом  ooooh!

Подписвай. Новолуние е - стимулира се енергията,израстването,себеизразяването и самооценката. Време е творчество, за поставяне на ново начало, за обновяване и подновяване на стари дейности. Проектите излизат на преден план.

Общи условия

Активация на акаунт