Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите :) ) - 3 тема

• 51 707
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Плутониян, ти акос и плутоново чадо, ти е ок. Но за мен, скромно сатурново чадо, плутоновата енергия ми разказва играта и то от известно време насам.
При мен съсем точният съвпад беше 2011та година, сега вече е по-голям орбис със слънцето. Тогава имах двугодишни изживявания с мъж скорпион.  Laughing ама от всякакъв вид, чак не ми се говори.

Последна редакция: нд, 18 окт 2015, 17:01 от OX'AMAH

# 631
Това беше само началото, после започнах да усещам квадрата плутон-плутон, който поради наталното си положение в картата ми съвпада и с транзита на плутон върху асцендента ми. Изтъркано е да се казва, но беше много трудно! Като фактическа промяна в живота ми ми донесе малкия ми син, и четейки хората през какво минават с тези транзити съм действително благословена. Очаквам финалното преминаване на плутон през асц ми след месец. Правя си някаква междинна равносметка сега, че докато аз плаках две години тайно от всички, животът удари ужасни шамари на хората, които са ме наранили. Без мое участие.

# 632
Исках да споделя тази статия с  вас, на английски е: http://astropost.blogspot.bg/2009/06/astrological-signs-of-changing-times.html
Чудесна статия! Много благодаря! bouquet

# 633
  • София
Статията е супер.
Плутониън, и моето слънце е в 6 дом, плутон в 9 дом и управлява 10 дом. В момента транзитира на 1-2 градуса преди асц като прави последователно опозиция на слънце, венера, луна и мерк. Купон!

# 634
Ира, заслужаваш много топли прегръдки. Сигурно си още в подземния свят и не успяваш да вдигнеш глава и да се огледаш наоколо.С плутон тъкмо се стегнеш и си казваш, че си вече окей и пропадаш още по-долу.
Много е интересно какви програми си избират хората чрез картите си, как синхронизират картите си с тези на родителите, братя/сестри.

# 635
  • Някъде там...
На мен наталното Слънце и Марс са в 8 дом, Козирог. Там сега се подвизава и транзитния Плутон. Освен съвпад със Слънцето, прави и тригон със Сатурн. Имам и натални квадратури на Слънце и Марс с Плутон, те уж би трябвало да помогнат да понеса по-леко транзита... Факт е, че ми се случват шантави неща, че се промених много и външно, и вътрешно.
Наталният ми Плутон е в 5 дом, Везни. И в момента е в опозиция с транзитен Уран. Изненадки всякакви... Купон!  Crazy

# 636
  • София
Дори не мога да осмисля какво се случва, но като се обърна назад -  нещата не са същите. Най ме плаши предстоящата опозиция с луната.
Ще се подкрепяме взаимно. Hug

# 637
и моето слънце е в 6 дом, плутон в 9 дом и управлява 10 дом. В момента транзитира на 1-2 градуса преди асц като прави последователно опозиция на слънце, венера, луна и мерк. Купон!
Стана ми много любопитно и намерих в предишните ти постове рождената ти дата. Оказа се на съседна на моята дата в по-късна година Simple Smile.
Ау, предстои ти сатурн да транзитира върху уран, раждането на фуриите  Crazy

Последна редакция: пн, 19 окт 2015, 13:22 от plutonian

# 638
  • Някъде там...
Transit Pluto is in aspect with your Sun or progressed Sun
Pluto is the planet of dramatic change and transformation. The transit of Pluto forces you to make changes in life style or in the way that you developed. Especially with the conjunction might sort of force you to start living life in a more intense way. The effect is stronger and longer when you have a major or minor aspect between Sun and Pluto in the natal chart.

Ей за това говорим, мноооого вярно!

# 639
А, момичета, как се определя оста Зенит/Надир? Тая книжка много интересна, ама има термини дето хич не ги вдявам  Crazy

МС - Зенит
IC - Надир,

откри ли си в коя серия на Сорос си родена?

# 640
 marbeq  аз съм 17 S, той е 7 N. Много ти благодаря, за информацията. Книжката е много интересна.
Между другото, за Зенит и Надир, четох че са различни от МЦ/ИЦ и всъщност това са East point и Vertex.
Може ли, някой да потвърди това  newsm78

# 641
marbeq  аз съм 17 S, той е 7 N. Много ти благодаря, за информацията. Книжката е много интересна.
Между другото, за Зенит и Надир, четох че са различни от МЦ/ИЦ и всъщност това са East point и Vertex.
Може ли, някой да потвърди това  newsm78

От къде черпиш тази информация,дай източник?

# 642
Виж тук, вторият пост на    Lillie    Нямам идея кой е източникът обаче

http://clubs.dir.bg/showflat.php?Board=break&Number=19445551 … part=all&vc=1

Признавам си, не бях чела цялата тема .. явно и това не е Simple Smile

# 643
  • SF
а в натала къда са ти сатурн и луната, имаш ли силен телец? какъв ти е асц?

кои планети са ти в 5 дом? и кой му е управителят?

Eлч, питаш друг, но ми направиха впечатление въпросите ти.
Защото... Моят натален Сатурн е в Телец, в 7-и дом. А Марс е управител на този дом.
Луната е в 8-и дом, в Близнаци. Но управител е Венера на този дом.
АСЦ ми е Везни.
Управителят на 5-и дом е Нептун. Там няма планети, но там е СЛВ в квадрат с Луната.

# 644
  • в 1001-та нощ
marbeq  аз съм 17 S, той е 7 N. Много ти благодаря, за информацията. Книжката е много интересна.
Може ли, някой да потвърди това  newsm78

МЦ е К10, ИЦ е К4, Зенит е най-високата точка в хороскопа, а Надир е най-ниската. Вертекс се изчислява като пресечна точка на еклиптиката (пътя на Слънцето) и на главния меридиан, т.е. равнината, която разделя небесната сфера на предна и задна част. Анатомично означава най-високата точка - върхът на черепа на главата, затова става малко преплитане. Позиционира се в 5, 6, 7 или 8 дом.

Общи условия

Активация на акаунт