Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите :) ) - 3 тема

• 51 740
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Като сте се заговорили за Плутончо и на мен ми предстои съвпадна транзитен Плутон със слънце после опозиция Луна същевременно ще квадратира Марс, Сатурн и Плутон и десертно ще мине през Асц венера и Меркурии значи колкото е бавен следващите сигурно 10 години ще не мъчи  Crossing Arms само моята карта ли е такава мира няма човек  ooooh! сега се радвам на квадратиращия уран слънцето и луната  Tired
Плутониан, обясни моля по-подробно за транзитен сатурн върху уран моя за втори път се е насадил там, нали беше ретро  Embarassed
Жабче, с теб май сме родени по-едно и също време в близки години  Embarassed
Трябва да видя и аз Сорос раздразнихте ми любопитсвото, какво е това  newsm78

# 646
Кати, циклите Сарос ги има в книжката Предсказателна астрология Бернадет Брейди, на първа страничка на темата я има. Става дума за цикли на затъмненията  Peace

# 647
Да попитам нещо във връзка със статията за важните събития.
На много места се споменават аспекти между транзитни и прогресивни планети. Някой да знае опция в астрото или друга програма където могат да се наслагват двете карти?

Намерих всъщност в астро.ком такава карта, но малко се обърквам в нея... newsm78

Последна редакция: пн, 19 окт 2015, 09:56 от Пит

# 648
Ако помня правилно, мисля, че в Боговете на промяната беше обяснен много добре транзитът сатурн/уран. Уран не бил щастлив с нестандартните си деца и ги връщал обратно в Гея. Когато й писнало, тя накарала едно от децата си Хронос да отреже фалоса му. Така са се родили завистта, отмъщението, но и компромиса - Венера. Периодът се характеризира с остър сблъсък на ярката индивидуалност с някакви ограничения. Силна вътрешна неудовлетвореност, гняв, раздразнение. Или апатия, безсилие, ако урановата енергия е блокирана.

# 649
и моето слънце е в 6 дом, плутон в 9 дом и управлява 10 дом. В момента транзитира на 1-2 градуса преди асц като прави последователно опозиция на слънце, венера, луна и мерк. Купон!
Стана ми много любопитно и намерих в предишните ти постове рождената ти дата. Оказа се на съседна на моята дата в по-късна година Simple Smile.
Скрит текст:
Това ми напомни как преди много години след раздяла с един човек той започна връзка с жена, родена на същата дата като мен, но отново в друга година.
Ау, предстои ти сатурн да транзитира върху уран, раждането на фуриите  Crazy
При транзитите май не се гледат големите планети, а само аспектите към личните, защото другото са поколенчески аспекти, те засягат цяло поколение.

Относно плутона, той ми разказа играта още като ми съвпадна с десцендент, после ми съвпадна със слънцето и си стои там, полека лелка тръгна. Случиха ми се сума ти неща, не си е за разправяне, свързани с връзка, аборти и тн. Абе, жиот като на кино. И мъже плутонов тип много почнаха да присъстват в живота ми. Дори шефът ми е плутонов тип и тн. Абе мани!
Аз сатурновият възврат не го усетих така драматично, аз се чувстам много в хармония със сатурноата енергия и тя не ме плаши. Тя ми е стабилна, сурова и трудоемка. Там трябва работа. А плутон е трансформация и не подлежи на правила. Там е филм на ужасите.

Последна редакция: пн, 19 окт 2015, 13:21 от OX'AMAH

# 650
  • София
Периодът се характеризира с остър сблъсък на ярката индивидуалност с някакви ограничения. Силна вътрешна неудовлетвореност, гняв, раздразнение. Или апатия, безсилие, ако урановата енергия е блокирана.
Нещо такова очаквам и аз при този транзит, който ще се случи точно в края на годината.
Лайла може да сподели как й се е отразил.

# 651
  • в 1001-та нощ
Да попитам нещо във връзка със статията за важните събития.
На много места се споменават аспекти между транзитни и прогресивни планети. Някой да знае опция в астрото или друга програма където могат да се наслагват двете карти?

Намерих всъщност в астро.ком такава карта, но малко се обърквам в нея... newsm78

Коя е картата - не ми е известно да има такава, пише го и в сайта и с други по-опитни е коментирано, че няма Simple Smile

Ползвай софтуер - солар файър или зет Simple Smile

# 652
Коя е картата - не ми е известно да има такава, пише го и в сайта и с други по-опитни е коментирано, че няма Simple Smile
Картата е Natal, transits and progressions combined* в меню Circular Charts

Там обаче са дадени транзитите на бавните планети и прогресиите на личните, насложено върху наталната карта.

# 653
  • в 1001-та нощ
О, аз помислих, че искаш - чертите в картата да отразяват аспекти между транзитни и прогресиращи Simple Smile

Тази карта ползвах в началото, сега повече ми харесва другата с добавени и соларни дъги, но няма транзити, да Simple Smile

В солар файър - можеш да си направиш наслагване на карти - натална, транзитна, протесивна, дирекционна. Като концентрични окръжности се изобразяват, няма линии за аспектите Това, че липсва такова подчертаване, а може и да да не съм го включила е основното, което не ми харесва в програмата.

В ЗЕТ го има, но не мисля, че могат да се наслагват толкова карти - или не съм видяла от къде Simple Smile

# 654
Eлч, питаш друг, но ми направиха впечатление въпросите ти.
Защото... Моят натален Сатурн е в Телец, в 7-и дом. А Марс е управител на този дом.
Луната е в 8-и дом, в Близнаци. Но управител е Венера на този дом.
АСЦ ми е Везни.
Управителят на 5-и дом е Нептун. Там няма планети, но там е СЛВ в квадрат с Луната.
есме, теб кое те притесни?
за напълняване или за деца?

аман-че, не ме плаши, че и моят Плутон напредва към дсц  Mr. Green

# 655
Елч    и при мен транзитният Плутон  е на 8 градуса от ДСЦ  Mr. Green 

Съвсем скоро ми предстои и Сатурн квадрат Сатурн  Whistling   Транзитен през пети дом, натален в трети.  У 5 е Плутон,У 3 - Меркурий, натален Мерк е в 10 Д - Овен, а натален Плутон в 4 Д -Везни  newsm19
Какъв ли купон ми предстои  Mr. Green

# 656
8 градуса е много. Той плутон много бавно се движи. Тоа му е гадното. Като дойде и не се маха, мамка му Simple Smile Сатурн сатурн не е твой личен аспект, това е аспект на цялото поколение. Аспекти към големи планети не те засягат лично, освен ако Сатурн не е твоята главна планета.

# 657
Касае ме и още как Simple Smile Ще направи тау квадратура сатурн - марс натални + транзитен Нептун с/у наталния Сатурн Simple Smile Марс пък ми е У 10, Нептун е  У 9  .... абе как го написах май не стана ясно хахаха   Crazy

# 658
  • Sofia
ГОДИНАТА НА ОГНЕНАТА МАЙМУНА 2016 - ще бъде невероятна за: Плъхове, Дракони, Маймуни - носи им чар и увереност ..

През Година на Червената огнена маймуна човек може да очаква всичко. Няма особен смисъл в събирането и трупането на вещи, или пък в планирането на живота. Влиянието на Mаймунката поставя всичко в движение. Желанията ще се изпълнят, но до голяма степен чрез лични и индивидуални усилия. Политически промени или революции няма да оставят следи през тази година.

Това настъпателно животно е пълно с жизнерадост и любопитство. Маймуната увеличава комуникация, хумора и остроумието, помага ни да се измъкне сами от стресови състояния с благодат и лекота. Бизнесът процъфтява, както и лекотата, с която се поемат рисковете. Подарък на маймуната е способността й да ви предлага възможностите за намиране на нетрадиционни решения на стари проблеми. Смелостта да бъдете различен, може да доведе до успех.
Разговорите се водят с лекота, така че бъдете нащрек за измами. С толкова много психическа енергия при превключването на каналите, всеки има нужда да преосмисли своята фитнес програма, диети и здравословен план на хранене. Ако нямате такъв, вие определено трябва да започнете някаква форма на редовна физическа активност през тази година. Тялото е предназначено да се движи.Стресът трябва да се изгори, като отидете на фитнес, плуване, йога, водна аеробика, танци, бойни изкуства, отборни спортове, тенис или дълги разходки. Кога беше последният път, когато направихте някое от тези неща?

Какво ги очаква отделните китайски зодии в годината на Маймуната?
Ще ви кажем, как хората, родени под другите знаци, ще се справят в годината на Маймуната. Това е като цяло благоприятна година за Плъхове, Волове, дракони, коне, маймуни, петли и кучета. Годината може да бъде трудна за Тигри, Змии, Кучета и Глиганите. Зайците трябва да пазят своите финанси. Козите трябва да се грижат за здравето си.
Невероятна година за: Плъхове, Дракони, Маймуни, на които 2016 носи чар и увереност. Нестабилна е за тях, но и динамична!
Положителна година за: Коза, Заек и, Вол - подобрение във всички области на живота. Напредък най-накрая!
Вълнуваща година за: Петел, Кон- подходящите ситуации изобилстват. Насладете се на стимулацията!

Сложна година за: Тигър, Змия, Глигани, Кучета – обективността ще носи най-добри резултати.

източник: evropea.com

# 659
Касае ме и още как Simple Smile Ще направи тау квадратура сатурн - марс натални + транзитен Нептун с/у наталния Сатурн Simple Smile Марс пък ми е У 10, Нептун е  У 9  .... абе как го написах май не стана ясно хахаха   Crazy

Ами аз съм начинаеща горе долу, та за мен не е мн ясно наистина. Но пък 10ти дом --социално израстване, кариера.Може тази тау квадратура така да те напрегне, че да дръпне нагоре в социален (10ти) и духовен(9ти) смисъл. да го удариш на известност и пътуване...само нептун не мога много да я схвана като планета как действа. Напрегнатите аспекти генерират много енергия.

Общи условия

Активация на акаунт