..::В.е.л.и.к.о Т.ъ.р.н.о.в.о::..

• 85 039
  • 732
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте , мамчета !
Препоръчайте ми място , където да отпразнуваме втория РД на моето момиче . Питам за място , защото и аз не съм решила дали да е парти център или заведение с детски кът ?! Първият РД мина малко хаотично в смесена компания , но сега съм решила да е изцяло детско парти , затова си мисля , че по-удачно ще е да сме в детски център ... Дайте акъл , моля , че хич не съм в час  Crazy

# 76
  • Велико Търново
На моите деца им е много хубаво да си празнуват празниците в детски център "Роси". Познават Росица от Смехоландия и голямото ми дете от три годишно е влюбено в нея Heart EyesКато бяха по на 1-2 години съм си канила гостите в сладкарница Стратилат Peace Били сме гости на рд в Бианко на Картала, но моите са вече големи и не мога са преценя как ще е за двегодишни деца

# 77
Бианко е единственото място , където сме били на детски РД и е всичко , което не очаквам от един детски кът - мрачно , прашно , задушно , сърдит аниматор , потрошени играчки ...

# 78
Има една сладкарничка над Техномаркет до Практикер. Мисля, че Джамбалая се казва. Има доста място и за родители и за деца и няколко зали за игра. Не съм празнувала там обаче.

# 79
  • shumen
Хубба Буба,ние сме празнували рожден ден на Пишмана в Приказките и останахме доволни.

# 80
Някой беше постнал че от 5ти клас може да се кандидатсва в математическа. А след 6ти може ли? Знаете ли какви са условията?

# 81
  • Велико Търново
Бианко е единственото място , където сме били на детски РД и е всичко , което не очаквам от един детски кът - мрачно , прашно , задушно , сърдит аниматор , потрошени играчки ...

Приказките е предпочитано място от малката ми дъщеря-6 години Peace
Джамбалая е мястото в което кракът ми  няма да стъпи по никакъв повод-ужасни са и децата ми мислят същото. Кич в партита и държание, но всеки с вкуса си Simple Smile

Математическа след 7 или 8 клас. Всичките ми пушат пред къщата и такива малки не съм виждала.

# 82
  • велико търново
Хубба Буба,ние сме празнували рожден ден на Пишмана в Приказките и останахме доволни.
Ние пък не сме доволни този февруари празнувахме там платих 80 лв. наем за 2 ч. парти за рожден ден.През цялото време влизаха  възрастни хора с малките си деца и си се разхождаха с тях вътре.Плащаш наем за да влизат външни хора и така ми развалиха празника ,че не смятам да повторя там.Една много възрастна жена седя и 2 часа с 2-3год. си внуче в залата .Мой та рожденичка се разсърди и се вкисна .чак за тортата ми се усмихна ,но пък то и партито свърши .Децата взеха да си тръгват искаха да си вземат парчето торта и да си го хапнат масата беше почистена светкавично бързо в кофата за боклук.Имали за деня 4 партита и не можели да ме чакат.Никога повече на пишмана в Приказките .

# 83
Ние пък не сме доволни този февруари празнувахме там платих 80 лв. наем за 2 ч. парти за рожден ден.През цялото време влизаха  възрастни хора с малките си деца и си се разхождаха с тях вътре.Плащаш наем за да влизат външни хора и така ми развалиха празника ,че не смятам да повторя там.Една много възрастна жена седя и 2 часа с 2-3год. си внуче в залата .Мой та рожденичка се разсърди и се вкисна .чак за тортата ми се усмихна ,но пък то и партито свърши .Децата взеха да си тръгват искаха да си вземат парчето торта и да си го хапнат масата беше почистена светкавично бързо в кофата за боклук.Имали за деня 4 партита и не можели да ме чакат.Никога повече на пишмана в Приказките .
Споко. В Джамбалая пък си прибират останалата торта и без да те питат искаш ли я, не ли. Да оставим, че там е най-скъпо, мисля.

# 84

Приказките е предпочитано място от малката ми дъщеря-6 години Peace
Джамбалая е мястото в което кракът ми  няма да стъпи по никакъв повод-ужасни са и децата ми мислят същото. Кич в партита и държание, но всеки с вкуса си Simple Smile

Математическа след 7 или 8 клас. Всичките ми пушат пред къщата и такива малки не съм виждала.
Явно е било някакво предложение или проекто закон и не съм доразбрала. Извинявайте. Сега го прочетох.

# 85
  • shumen
Усмивчица,при нас нямаше външни хора и таксата за Приказките беше 60 лева,но това преди две години.Сега не знам как е.

# 86
  • Beyond the stars
Момичета,ще съм мнооого благодарна,ако някой може да ми даде кординати на Елена,която гримира в дома за красота до пазара  Praynig

# 87
  • Велико Търново
Момичета,ще съм мнооого благодарна,ако някой може да ми даде кординати на Елена,която гримира в дома за красота до пазара  Praynig

0888 78 96  15  bouquet

# 88
  • Beyond the stars

0888 78 96  15  bouquet

Благодаря  Hug

# 89
  • Велико Търново
Има ли някъде в Търново налични бюра с повдигащ плот? Някой ако има лични впечатления от такова, моля да сподели.

Общи условия

Активация на акаунт