Виена Ин Витро Център - Токуда- тема 2

• 79 333
  • 756
  •   1
Отговори
# 120
  • Пазарджик
mishel_ko Благодаря ти много  Hug Вие планирате ли нещо скоро и ще изчакате?

Fortuna_85 добре съм, в събота ще съм на преглед при Димитрова да видим дали мъниците се развиват добре.

# 121
Момичетаааа, обадиха ми се от фонда. Надявам се да успея през ноември да стартирам и през декември да се похваля...

# 122
Страхотна новина, bimbaaa Simple Smile, много се радвам за теб, дано скоро и ти да ни се похвалиш с добри новини.  Hug

# 123
  • Пазарджик
Уеееееее браво Бимбаааа много успех и ще стискам палци  Hug

# 124
Благодаря, ще имаме нужда

# 125
Момичетаааа, обадиха ми се от фонда. Надявам се да успея през ноември да стартирам и през декември да се похваля...

Супер новини, стискам палци и скоро да пишеш пак с хубави новини  bouquet

# 126
Здравейте, момичета ! Simple Smile
Днес успях да се свържа с д-р Начев по тел., обясних му ситуацията, че след 50 дни на L- Тироксин не само, че не спадна, но и се покачи нивото ми на TSH от 4.01 на 5.22. Според думите на д-ра това е невъзможно, обясни ми че е вероятно да не се намали особено стойността, но в никакъв случай да се покачи, и то толкова. Попита ме къде по принцип се изследвам, и от къде и на какви стойности са ми последните няколко резултата. Съветът му е да си увелича двойно дозата и от 25мгр, да мина на 50 за още 45 дни, след което да се свържа с него и следващата контрола да направя в лаборатория, която той ме прати в София за резултат.
В главата ми изникват автоматично 2 въпроса : 1) Къде е истината в резултата на TSH хормона ми ? , 2) Дали нещата не са по- зле по принцип, или съм си в необходимата норма за стартиране на Инвитро ? Ей това вече ме побърква  Confused.
Каквото и да мисля, така или иначе ще почакам поне още 45 дни, за да разбера къде е истината. Искрено се надявам скоро и аз да се наредя сред щастливките, които успяват да сбъднат най- голямата си мечта. Simple Smile

# 127
  • над кукувичето гнездо
И мен ме беше препратил в препоръчана от него лаборатория, след шарени резултати от друга и още по-шарена схема на прием на хормона, предписана от друг лекар.
Сега стига го мисли, върни се към обичайните си занимания и остави тялото ти да си върши работата без намеса на стреса от зациклящото мислене. Всичко ще се натъмани и ще стигнете до целта Peace Hug

# 128
isa_pisa, благодаря отново за подкрепата и за окуражителните думи.
Да те питам тогава : какво се оказа, след като се изследва в лабораторията в София (спрямо предходните ти резултати) ? Питам, защото лично от лекари знам, че има разлика от лаборатория до лаборатория спрямо изследвания като краен резултат.

# 129
  • над кукувичето гнездо
isa_pisa, благодаря отново за подкрепата и за окуражителните думи.
Да те питам тогава : какво се оказа, след като се изследва в лабораторията в София (спрямо предходните ти резултати) ? Питам, защото лично от лекари знам, че има разлика от лаборатория до лаборатория спрямо изследвания като краен резултат.
Не съм правила паралелни изследвания. Не помня вече и точните цифри, но нещо нямаше пряка връзка доза-ниво на хормона. При последните цифри от 0,18 там, спрях хапчетата и два месеца не правих изследване. После случайно в Токуда пуснах пак изследвания, че щяхме да започваме стимулация и се правят и други изследвания, та с тях реших да видя какво става с тсх. Оказа се, че е отишло над 10.  #Shocked Отидох вече при Начев,той ми предписа най-ниската доза и ми препоръча две лаборатории, да ида в която избера и да се следя там. Така или иначе тази лаборатория, в която ходех преди, май не се слави с най-голяма коректност, пишели били на изуст, без да изследват... newsm78

# 130
Ясно, разбирам, isa_pisa. А на мен лекар ми е казвал, че самата апаратура не се хигиенизира редовно, поради което след време започва да дава неточност в резултатите. Струвало скъпо да се поддържа редовно почистена апаратурата и затова стават неточности в резултатите. Дано само не се окаже, че нивото на моя TSH е дори по- високо от изследваното до момента.  Thinking
За всеки случай, ще изчакам да минат и тези 45 дни, и тогава ще видя какво следва. Надявам се само нещата да си дойдат на място, и да не се налага прекалено да се отлага старта на процедурата.  Wink

# 131
  • над кукувичето гнездо
Принципно, ако е акредитирана лабораторията, би трябвало да се поддържа техниката, макар че понякога нещата се изпипват предимно документално. Но това е друга тема...
"Пий си хапчетата" и не човъркай на дълбоко!  Mr. Green Прави каквото Начев ти казва (някои си правят запис и на диктофон:), той е човекът. Аз все още се консултирам редовно с него и съм много доволна като цяло  Simple Smile

# 132
pipilota, ще повторим опита този месец, с надежда да е последният  Sad

# 133
pipilota, ще повторим опита този месец, с надежда да е последният  Sad

Стискам палци и чакаме само положителни новини Simple Smile  bouquet

# 134
Всички ние сме с теб и ти стискаме палци, mishel_ko. Hug  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт