Виена Ин Витро Център - Токуда- тема 2

• 79 359
  • 756
  •   1
Отговори
# 135
Момичета, знам, че центърът е сравнително от скоро и че няма донорска програма, но все пак е имало донорски процедури с родствено даряване, ако някоя от вас го е правила при д-р Димитрова, нека да сподели. Преди това д-р Димитрова е работила в клиника "София" при д-р Явор Владимиров, там много са работили с донори, така, че всеки опит ще ми е полезен.
Лекарката изглежда мила, опитна и съвестна, определено не създава впечатление за комерсиалност, което за съжаление е радкост в тези среди.
Също искам да попитам някоя от нас замразявала ли е яйцеклетки там по някакъв повод?

# 136
  • Пазарджик
Аз мога да кажа само че съм замразявала ембриони там и все още имам замразено 2 бр.Сега съм бременна от размразен трансфер. Не знам какво по точно те интересува.

mishel_ko айде да ти е на късмет този опит и ни дръж в течение как вървят нещата  Hug

# 137
Ами ние имаме проблем, че не искаме да замразяваме след стимулацията ембриони, а яйцеклетки. Защото ако имаме 7-8 ембриона шансът ни е голям, обаче, ние имаме проблем, че не можем да изхвърлим неизползваните замразени ембриони при успешно развила се бременност. Знам, че за много хора ембрионът не е човек, но ние не можем да приеме унищожаването им.

# 138
  • Пазарджик
Тогава искайте да замразите яйцеклетки.Въпреки че ако имате 7-8 яйцеклетки няма гаранция колко ще се оплодят и развият и ще са годни за трансфер. Аз имах 9 яйцеклетки от които 5 се развиха и бяха годни. Върнаха ми 1 но бременността не се разви и ми останаха 4 които замразихме.

Аз те съветвам да карате по етапно.Знам че искаш да предвидиш всичко но по някога не всичко се развива по правилата. Започнете стимулация и вече в процеса на процедурата ще решавате на дадения етап.

# 139
  • Пазарджик
Момичета днес си видяхме двете мъничета.Беше много вълнуващо. Имат си всичко и приличат на малки мечета хахахахаха

# 140
  • над кукувичето гнездо
Ей, пипи, прекрасни емоции... Hug
Сега мечета и докато се огледаш ----->  newsm64
 Simple Smile

# 141
pipilota_85, влизах да погледна дали ще има новини от теб и попадам на последния ти отговор ... Simple Smile
Поздравления, много се радвам за теб, мила ! От сърце и душа ти желая всичко да върви по вода, да имаш най- леката и прекрасна бременност и да мине неусетно.  Hug

# 142
Здравейте момичета,
чета хубави новини тук, pipilota_85  Hug да развиват мъниците все така добре, а мама да е спокойна и да им се радва на всеки следващ преглед  Hug

mishel_ko, силно ти стискам палци.

А сега да ви кажа още една хубава новина, след неуспешното ин витро, при което не се оплоди нито едничка...познайте какво?! Бременна съм, спонтанно на следващ цикъл. След два положителни теста в неделя вечер,вчера д-р Димитрова констатира бремеността 5г.с. и видяхме плодено сакче, даже нямаше нужда да пускам кръвен.  Grinning. Ние с ММ още не знаем къде сме. Изобщо не съм очаквала, точно този месец, когато най-малко сме мислили за това...истинско чудо. За протокола да добавя, че сме със сериозен мъжки фактор. Вече вярвам в чудесата!  Party Сега с голямо нетърпение очаквам на 10.11  да чуем тупкащото сърчице.
Желая на всяка една от вас, която се бори за своето мъниче, съвсем скоро да види  EFP и без да усети след 9 месеца да гушка  ylinfant

# 143
Sixth sence

Чудесна новина........този месец само хубави новини Simple SmileSimple SmileSimple Smile Heart Eyes

# 144
Хей, много хубаво новини този месец  bouquet

Sixth sence, честитооо! Очакваме да кажеш как е минал следващия преглед със сърчицето.. много е вълнуващо Simple Smile

# 145
  • Пазарджик
Sixth sence ЧЕСТИТОООООО толкова се зарадвах.Това е най-хубавото което може да ти се случи. Затова трябва да вярваме в чудесата. Пожелавам ти спокойна бременност и без проблеми до финала  Hug

# 146
  • над кукувичето гнездо
Sixth sence,  bouquet Simple Smile

# 147
Здравейте момичета, да се включа и аз в темата. От днес съм на стимулация. ще пробваме за първи път инвитро при Др Димитрова. Много ми е притеснено от неизвестността и от неуспех най-вече.  Confused

# 148
Здравейте и от мен Simple Smile,
наистина все хубави новини в последно време !
Sixth sence, честитооо  bouquet,
пожелавам ти лека и безпроблемна бременност.
А теб, roha28, те съветвам да се отпуснеш и да не мислиш за лоши неща ! Довери се на д-р Димитрова, има за какво. Simple Smile Пожелавам ти съвсем скоро и ти да ни се похвалиш с хубави новини като pipilota_85 и Sixth sence . Simple Smile

# 149
  • Пазарджик
 roha28 мога само да ти кажа да се успокоиш до колкото е възможно, защото знам че ще ти е доста трудно. Успех и само добри новини  Hug

Общи условия

Активация на акаунт