Виена Ин Витро Център - Токуда- тема 2

• 79 360
  • 756
  •   1
Отговори
# 150
Благодаря ви от сърце момичета  Hug
pipilota_85, ти поведе крак. Дано да заразим всички  Wink

roha28, стискам палци! Успокой се и мисли само за хубави неща. Не се притеснявай, д-р Димитрова е много добър специалист със сериозен опит и прекрасно отношение към пациентите. Всичко ще бъде наред.  newsm10

Nataka , как вървят нещата при теб?

# 151
Браво. Чудесно 🌺🌺🌺 и аз вярвам в чудеса 😄

# 152
Благодаря ви момичета за топлото посрещане Heart Ще ви държа в течение. Честито на всички с положителни тестове. Надявам се и при мен да се случат нещата, макар че толкова страх, не знам откъде се взе.

# 153
pipilota_85, едно голямо честито и от мен за мечетата:) Страхотна новина!
Sixth sence, и ти много ме зарадва с плодното сакче. Чудото и при теб се е случило...
Лека бременност ви пожелавам и на двете:)

# 154
И тримата - съпруга ми, сестра ми и аз говорихме с д-р Димитрова и се разбрахме сестра ми да дава яйцеклетки на естествен цикъл. Без стимулация, но всеки месец. Така няма да имаме излишни ембриони, които после да се чудим какво да правим. При нас не е проблем самото замразяване на ембриони, а това да не дадем шанс на вече създаден ембрион да се развие и евентуално да се роди дете.

# 155
И тримата - съпруга ми, сестра ми и аз говорихме с д-р Димитрова и се разбрахме сестра ми да дава яйцеклетки на естествен цикъл. Без стимулация, но всеки месец. Така няма да имаме излишни ембриони, които после да се чудим какво да правим. При нас не е проблем самото замразяване на ембриони, а това да не дадем шанс на вече създаден ембрион да се развие и евентуално да се роди дете.

Знам за съображенията ви и мисля, че сте избрали най-добрия вариант за всички вас. Искрено ти желая успех и дано скоро се радваш на най-хубавата новина  EFP

# 156
Sixth sence,бравооооо.... все така да ни върви на всички!

# 157
Sixth sence Честитооо!!!  Hug Лека и безпроблемна бременост да имаш!

Roha28 стиснати палци и да върви по вода стимулацията  Hug

Nataka важното е всички да сте спокойни и да нямате притеснения и за мен е чудесно решението,което сте избрали  Peace

Аз ви следя редовно,но нямам с какво да се похваля и рядко пиша.Чакам си търпеливо да започнем втори опит.

# 158
Момичета, искрено ви благодаря за милите думи! Успех на всички вас и скоро да гушнете своите рожби! А на който си мечтае за двойна радост пожелавам близначета! После Господ да ни е на помощ с отглеждането, но да стигнем до там.

# 159
Здравейте момичета,
имам образувани 10 фоликула. В сряда или четвъртък ще ми бъде пункцията. Как минава пункцията при Д-р Димитрова? Тя ли я прави? Боли ли ви после нещо след интервенцията?

# 160
  • Пазарджик
Пункцията я прави Димитрова.Минава много бързо, след това има леки болки но те ти включват система и всичко отшумява и след 2 часа се прибираш в къщи. Дано извадите хубави яйцеклетки и всичките да ти се оплодят  Hug

# 161
roha28, ето тук може да прочетеш какво представлява самата пункция:
http://www.vienna-ivf.com/index.php/in-vitro/pomagame/in_vitro/folikulna-punkcia/

Не се притеснявай, какато piilota_85 ти е написала всичко минава много бързо, а болката след това е като при болезнен цикъл ( поне при мен), но минава бързо. Тогава много повече ще те интересува резултатът. Стискам палци  fingerscrossed

# 162
Благодаря за бързите отговори, момичета Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes При вас как беше? От колко фоликула колко яйцеклетки имаше и колко се оплодиха?  Още веднъж благодаря, че ви има и вдъхвате кураж:)

# 163
Здравейте, момичета,
След инвитро процедура при д-р Димитрова, и трансфер само на 1 ембрион, имплантация не настъпи. Сега ми предстои трансфер на замразен. Искам да попитам тези от вас, които са преминали през ЕТ, дали и при вас д-р Димитрова настоява да се става, да се обличате и да си ходите веднага. Помолих я да ме остави да полежа този път, но тя каза, че няма да ме остави да полежа 30 мин. както е в други клиники и както е по света... Моля , кажете ми, и при вас ли е така или е персонално? Толкова много усилия ми коства всичко... Благодаря ви.

# 164
Здравей, libellule123,
и при мен беше така веднага станах... след като четох много по въпроса се оказа, че е хубаво да има движение защото така достига повече кръв. Трябва да слушаш доктора си и да му вярваш на 10000% Лежането не помага за имлантацията. Успех и не се притеснявай Simple Smile

roha28, не се притеснявай.. и при мен болката не беше кой знае какво...
при мен от 9 оплодени яйцеклетки накрая остана 3, 2 спряха да се развиват трети ден и на 5-ти ден върнахме едничката Simple Smile

Успех на всички Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт