Виена Ин Витро Център - Токуда- тема 2

• 79 361
  • 756
  •   1
Отговори
# 165
  • Пазарджик
И аз веднага станах след трансфера и сега съм бременна с близнаци. Аз след първия трансфер много се пазих и лежах и в крайна сметка нищо не се получи. След втория реших че няма да се пазя, даже на моменти доста се натоварвах и си мислех че няма да забременея ноооо ето че се получиха нещата.
Пожелавам ти успех и слушай док., а и аз все пак вярвам че каквото ти е писано това ще стане.

# 166
Аз не съм имала трансфер, но определено намирам логика в движението. То ще кръвоороси лигавацата и ембрионите ще имат по голям шанс. Освен това движейки се няма да се филмираме, а ще оставим нещата да се случат по естествен начин. Нашите майки да не би да са лежали....смело напред, стискам палци!

# 167
Здравейте, пункцията ми остава за събота. Много бавно ми нарастват фоликулите. На вас на кой ден от цикъла ви беше пункцията. При мен ще е на 14-т ден от началото на цикъла. Вие от кой път инвитро успяхте при д-р Димитрова?

# 168
  • Пазарджик
На мен ми беше на 18-ти но това няма значение. По важното е да извадите добри и качествени яйцеклетки.Успех  Hug

# 169
При нас всичко се случи от първия път, но зависи от супер много неща. Успех ти желая Simple Smile

# 170
Моята пункция беше на 13сти ден,опита беше неуспешен,края на този месец,ще направим нов.

# 171
Това с дните е много относително...при едни шест дни, при други 16 дни...зависи от дози, отговор и един куп други неща. Роха, ще ти стискаме палци. Не го мисли, докторката си знае урока!

# 172
Мили дами и пациентки на Виена Ин Витро Център - Токуда.
Искам да споделя личният си дългогодишен опит с  вас.Всичко започна преди около 7-8 години,  от 1 АГ Света София(бившата Тина Киркова)при д-р Николова.Какво да Ви кажа?Беше тотален кошмар,тъй като съм от провинцията се започна с пътувания през ден за стимулация,и така стигнах до първата  пункция която ми бе направена без упойка.Бяха кошмарни болки.Екипът беше под всякаква критика,просто без думи.Стигна се и до първото  ин витро което беше с  хипер стимулация и неуспешен първи опит.Бях разочарована от тази процедура и се тръгна към следваща стъпка а именно  клиника СБАЛАГРМ „София"(д-р Владимиров). Thinkingкакво да кажа за тази клиника всичко е на ниво  имайки в предвид самата клиника и оборудването.След  хиляди  изследвания се стигна до ин витро което беше с положителен тест,но за съжаление само до 5 седмица (кухо яйце)по обясненото ми от д-р Владимиров.И отново разочарование за мен и съпруга ми.Продължи се със следващо ин витро което беше също неуспешно,но със замразени ембриони,последва и следващ трансфер на замразени също неуспешно.И от всичките тези опити не бяхме получили отговор каква бе причината за неуспешните опити.Решихме да сменим и тази клиника  в интернет попаднахме на мнения за ВИЕНА ИН ВИТРО ЦЕНТЪР  - ТОКУДА,от мненията който прочетохме още на другият ден се обадихме да си запишем час за преглед и консултация при д-р Лилия Димитрова.Дойде и дългоочакваният час за преглед.Още от самото влизане в центъра предчувствахме че това е точното място,бяхме посрещнати от един невероятен екип.След прегледа и консултацията при д-р  Димитрова останахме като онемели от това което чухме.Тя беше категорична,че ние бебе ще имаме,така и стана започнахме стимулация и стигнахме до ин витро с помощта на златните и ръце дойде и положителният резултат.Честно казано ние невярвахме на случилото се.
С това искам да дам кураж на всички тръгнали по  този път,че именно д-р Димитрова  за нас е един гениален  специалист  и много лъчезарен човек който сбъдва мечти и прави чудеса.Дано такива хора бъдат винаги здрави,щастливи и облагодетелствани от божията сила такива хора заслужават да бъдат посетени.
ДАМИ НЕ СЕ ЧУДЕТЕ ТОВА Е ТОЧНОТО МЯСТО ЗА ВАС А ИМЕННО Д-Р ДИМИТРОВА.
УСПЕХ НА ВСИЧКИ.
  preggo newsm30 newsm07

# 173
здравейте момичета, днес ми беше пункцията. За съжаление от 12 фоликула, излезнаха само 3 яйцеклетки Sad Cry

# 174
здравейте момичета, днес ми беше пункцията. За съжаление от 12 фоликула, излезнаха само 3 яйцеклетки Sad Cry

Не се притеснявай Simple Smile При мен остана само една на трети ден, но резултата е на лице Simple Smile Успех  Hug

# 175
Не се шашкай и не си мисли глупости, roha28 Simple Smile Така е трябвало да стане. Д-р Димитрова си знае работата, ако тя смята, че нещата са ок, няма за какво да се тревожиш.
Пожелавам ти късмет, и стискам палци за положителен резултат в скоро време !  Hug

# 176
roha28, успокой се и едничка ще свърши работа. Важното е да се оплодят и да се развият. Силно стискам палци  Hug

# 177
Здравейте,
 и трите яйцеклетки са се оплодили. Сега се моля да стигнем до ЕТ.

# 178
  • Пазарджик
roha28 късмет мила и вярвай че нещата ще се получат  Hug

# 179
Много ви благодаря, момичета. Давате голям кураж Hug

Общи условия

Активация на акаунт