Виена Ин Витро Център - Токуда- тема 2

• 79 365
  • 756
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте,
обади ми се д-р Димитрова, и трите ембриона изглеждат като за ден 3, а днес им е четвърти ден. Д-р Димитрова каза да не губя кураж все още, ще ми звъне към 14.30 часа., за да ми кажи със ситурност дали ще имаме ЕТ. Ще ги изчакат още няколко часа. Някоя от вас ималал ли е подобна ситуация? Не мога да спра да плача newsm45 smile3518

# 181
Здравей Simple Smile
Ние бяхме така с едничкия ембрион... на 5-ти ден не влезна във стадии бластоцист, но въпреки всичко си се получиха нещата. Стискам палци и при вас да е така. Успех  Hug

# 182
roha28, нищо не е загубено. Знам какво чувстваш, но не губи надежда. Сега е момента да се стегнеш и да вярваш, че поне едничко ще се развие и ще си го прибереш на топличко. С теб сме  Hug

# 183
Имай вяра, roha28 и не падай духом, каквото е писано това ще стане.
Всички сме с теб, и ти стискаме палци за това да стигнеш до успешен финал. Simple Smile
Кураж !  Hug

# 184
  • Пазарджик
roha28 стискам ти палци и не писвай още нещата. Аз така си бях втълпила че не съм бременна и ревах като магаре. Аз след това се установи че даже са две.

Момичета днес бях на ФМ всичко с бебчовците е наред и се развиват правилно. И най-вероятно ще си имам момиченца. Пожелавам на всичко едно такова голямо щастие.

# 185
roha28 стискам палци всичко да е наред и да се развият ембриончетата

pipi  Heart Eyes Heart Eyes

# 186
pipilota_85, стахотни новини, все такива хубави да са.  bouquet
Къде беше на ФМ и доволна ли си? Аз имам още доста време, но няма да е лошо да се ориентирам. В 12 г.с. ли се правеше?

# 187
  • Пазарджик
Да в 12 г.с  , аз ходих в МЦ Света Петка при д-р Стратиева. Останах много доволна.

# 188
Здравейте, много ви благодаря за позитивните коментари!
Много се радвам за теб pipilota_85:)) че всичко е наред с бебчетата Hug Hug.
При мен само едничкото ембрионче оцеля и днес ми го върнаха обратно. Сега започва голямото чакане до теста. Hug Hug Hug
Трансфера мина много бързо и безболезнено. Вие правихте ли нещо специално до теста? Д-р Димитрова каза да водя нормален живот, без лежане и без болнични. Hug Hug

# 189
  • Пазарджик
Аз първия път много се пазих и нищо не стана. Сега този път изобщо не съм се съобразявала, единствено не съм вдигала тежко. И на мен ми върнаха само 1 ембрионче а  виж сега си имам две бебенца. Пожелавам ти да се похвалиш скоро и ти с добри резултати. Hug

# 190
Чакаме положителните резултати Simple Smile
След трансфера си взех седмица отпуска защото имах проблеми в работата и през цялата седмица ходих по магазини и кафета с приятелки Simple Smile Беше страхотна почивка. След това всичко си продължи по старо му  Peace

# 191
Roha, много късмет и спокойствие от мен!

# 192
БЯХ ЗА МЕН ЕДИНИЧНА И ПОСЛЕ СТАНА БРЕМЕННА.НЕ ПРЕТЕСНЯВАЙ

# 193
pipilota_85 мила, страхотни новини, наистина. Simple Smile Казват, че ако Господ обича една жена и дава дъщеря, а ти ще си имаш цели 2 ... Simple Smile Искрено се радвам за теб, и за Sixth sence, че в най- скоро време ще гушнете своите рожби ! Дано всяка от нас в скоро време да се докосне до това голямо щастие.  Heart Eyes
roha28, очакваме и от теб само хубави новини, бъди спокойна и позитивна !  Hug

# 194
roha28, чудесни новини! Търпение и спокойствие сега до теста. Успех  bouquet

Fortuna_85,  Hug

Общи условия

Активация на акаунт