Виена Ин Витро Център - Токуда- тема 2

• 79 246
  • 756
  •   1
Отговори
# 15
Пипи не така  Naughty Смятай се за бременна до доказване на противното!  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 16
Пипилота, лошите мисли замени веднага с добри. Вместо да мислиш за следваш опит мисли как нещо хубаво расте в теб. Представи си че го има, повярвай че е там в теб!  Представи си как виждаш двете чертички и плачеш от радост. Тренирай тези велики мисли, виждам че добре си тренирала с негативните. Имай вяра и нещата ще се случат. Сигурна съм че ти е време.... така че започни с хубавите мисли още сега! Чака те нещо прекрасно!  Hug

# 17
  • Пазарджик
Момичета благодаря ви за подкрепата  Hug Ще се опитам да променя мислите си но за мен е необяснима защо се чувствам така. Надявам се да ги прогоня.

# 18
Ох,мила страх ме е да мисля чак!Аз също съм настроена отрицателно и аз незнам защо! Всички около мен ми повтарят спокойно този път е станало,но аз нещо не го вярвам,за обичайните симптоми не мога да кажа,1-во гърдите няма как да ги чувствам,защото са с импланти и изрязана млечна жлеза,нито ми става лошо,нито ми се гади,може би и е рано за симптоми де да знам вече,чувствам само страшна умора,но си я обяснявам с пренапрежението в работата и психичското натоварване от всичко останало.Решила съм теста да го правя на 18,ако не ми дойде до тогава де,на тази дата с мъжа ми имаме годишнина и се надявам и този път да е щастлива,преди винаги съм се разочаровала от това,че избързвам! А ти как си,как се чувстваш,симптоми наблюдаваш ли?

# 19
Искам да пожелая успех на всички момичета и да ви кажа да не се отказвате . Аз успях от 5-я път , 1-ви в клиниката не можех да повярвам , че съм бременна . Просто вярвайте , че това е вашия опит  Grinning

# 20
  • Пазарджик
И аз нямам никакви симптоми. Предния ми се гадеше и гърдите ужасно ме боляха- сега нищоооо. Аз мислех да пусна тест на 16 т.к на тази дата се венчахме  само че през октомври  Heart Eyes но днес на календара видях че 17-ти е Вяра,Надежда и Любов и реших че това ще е моят ден дано да ми донесе късмет и всичко това което прави се събира в тези три думи . Дано и двете да успеем въпреки нагласите си  Hug

# 21
Ще успеете 🌹 не търсете симптоми. Аз нямах никакви. Четете си позитивните мисли от центъра 😀 и не го мислете по добре, ако мислите са негативни.

# 22
Момичета, предизвиквайте хубавите неща в живота с положителни мисли и усмивка:)

относно симптомите: при мен някои месеци ми се гади толкова много, а друг ме болят гърдите, а ми идва точно навреме. Някой знае ли на какво се дължи това? Аз все още правя изследвания на хормони и т.н. , за да се установи дали имам някакъв проблем, т.к. 9 месеца вече не се случва нищо!

# 23
Здравейте момичета,
благодаря ви за пожеланията. Моята пункция мина много добре. Извадиха седем яйцеклетки от седем фоликулчета и ми казаха, че това е чудесен резултат. Избрахме всичките да са Ин витро, защото е по-естествено, а и материала на мъжа ми след обработка ставал и за двете, въпреки, че на последната сперморгама беше с много лоши показатели и 3% морфология  Бяхме много щастливи, но на следващия ден 1 разбрах, че нито една не се е оплодила.Голям шок беше и за двама ни. Очаквах всичко друго, но не и това. Докторката ни предложи да направят ИКСИ на няколко от тях и върпеки, че ни каза че шанса е нищожен едничко се оплоди и сега се моля на Господ да се развие до последен стадий правилно и да ми го върнат  PraynigВярвам, че стават чудеса и се надявам чудо да се случи именно сега.
pipilota_85, Mishel_ko никакви лоши мисли, точно обраното искам да бъде в главите ви сега. Нещичко се бори да порасне във вас.Мислете го и ще го предизвикате  Heart Eyes, защото аз вярвам, че за всички нас най-хубавото тепърва предстои  Hug

# 24
  • Пазарджик
Sixth sence ще се моля за теб и дано това едничко да е вашето чудо.
Благодаря ти за укоражителните думи , но да ти кажа след 6 опитам май вече ми е трудно да вярвам в чудеса. В момента се опитвам поне да бъда равнодушна и да си чакам 17-ти.

# 25
  • София
Момичета, пожелавам ви новата тема да ви донесе само положителни резултати и позитивни емоции!

Относно симптомите: Това което беше различно при мен беше леко повишената ТТ- 37.0 до 37.4 градуса  (не базалната) след обяд и вечер, регистрирана няколко дни след трансфер. Когато няколко дни по-късно вечерната ТТ стана нормална си казах това беше всичко  Weary. Точно тогава обаче видях розово-червена капчица на бельото и още една на следващия ден (24-ти и 25-ти ден от началото на цикъла). След това започна едно виене на свят като се наведа и си спомням как казах на съпруга си: "Ако не съм се разболяла, значи съм бременна"  Grinning  Това с повишената ТТ продължи до ок. края на 3-ти месец.
Освен това не ми се услади дори и едната глътка червено вино, след наздравица на специален случай  Grinning

Момичета, стискам ви силно палци и се надявам скоро и вие да споделите вашите симптоми, а и всички последващи вълнения!  Praynig Praynig Praynig

# 26
Six_sence стискам палци наистина това да е вашето чудо!!!  Praynig

# 27
записвам се!!!!пожелавам успех на всички

# 28
  • Пазарджик
Sixth sence какво стана при теб как се развиха нещата?

Mishel_ko и ти как си ?Появиха ли се някакви симптоми?

Аз да ви кажа от неделя ми се гади и нямам никакъв апетит. Не знам дали си въобразявам или наистина е така. Нямам вече търпение за 17 денят на истината. Иначе др симптоми нямам.

# 29
Всичко свърши при мен,днес сутринта ми дойде! Очевидно пак провал.....

Общи условия

Активация на акаунт