Виена Ин Витро Център - Токуда- тема 2

• 79 243
  • 756
  •   1
Отговори
# 45
  • Пазарджик
Благодаря момичета  Hug Дано и утре новините да са добри  Praynig

# 46
 Стискам палци, пипилота!

# 47
Pipilota много се радвам да чуя това. Дано са нараства с всеки изминал ден  Hug Тихо казвам честитоооо   bouquet

# 48
  • Пазарджик
Момичета резултата ми е 439 и едва днес се зарадвах. Дано всичко да е наред до края. В петък отивам да види плодното сакче.

# 49
  Hands Clap  Hands Clap  Hands Clap Чудесни новини!!! Пухкаво финалче накрая ти пожелавам!!!  Heart Eyes

# 50
  • СОФИЯ
Момичета резултата ми е 439 и едва днес се зарадвах. Дано всичко да е наред до края. В петък отивам да види плодното сакче.

Браво  Heart Eyes Лека и безпроблемна  Heart Eyes Hug Hug

# 51
Pipilota,честитооо лека бременност и едно пухкаво бебче на финала   bouquet

# 52
Браво! Честитоооо 😄

# 53

Честито, пожелавам ти всичко да мине като по вода Simple Smile

# 54
  • София
Стискам ти силно палци до успешен финал!

# 55
  • Пазарджик
Благодаря за пожеланията момичета.Дано всички които се борят скоро да се похвалят и те.

На мен така ми се е свило сърцето и още не мога да се зарадвам.Сега чакам петък за да ги видим и да видим дали всичко е ок.

# 56
Пипи, нямаш представа колко се зарадвах за теб! Дано всичко е наред до края на бременността ти.
Другия месец и аз при вас...започвам леко да се притеснявам....но да видим

# 57
При мен поредицата от неприятности продължава 😢. Образувала ми се е фоликулярна киста на яйчника, която се спука в петък преди празниците. Няма такава болка. Мина бързо за щастие. Но все нещо не е наред 😓

# 58
  • Пазарджик
bimbaaa ще стискам палци и ще чакам да ни държиш в течение.

MerylyneMo позната картинка. Но всичко ще забравиш когато се сбъдне мечтата ти да си мама. Пожелавам ти го да е съвсем скоро   Hug

# 59
Мерси Пипи...дано повлечеш крак за всички ни...

Общи условия

Активация на акаунт