Виена Ин Витро Център - Токуда- тема 2

• 79 338
  • 756
  •   1
Отговори
# 510
Благодаря ти, pipilota_85!
Нещо не ми звучи сериозно варианта сама да си слагам инжекциите, все пак клиниката трябва да носи отговорност за това...
Оххх, проучвам къде да си направя следващия опит инвитро и все удрям на камък... Sad

При д-р Димитрова няма да удариш на камък, има висока успеваемост и индивидуално отношение. повечето моичета си поставят сами инжекциите. Клиниката работи до към 16.00 ч. Ако работиш е голямо тичане сутрин и следобед да ходиш за една инжекция. Аз само първия път отидох в клиника Щерев, тъй като се прибирам към 19.00 ч. от работа. Взеха ми 10 лева за поставяне, видях как става и почнах сама да си ги поставям.

# 511
  • Пазарджик
Пурегона се слага много лесно и изобщо не боли.По скоро всичко е психическа нагласа.А ако те е страх може и в ДКЦ или някъде другаде. Колкото до отговорността все пак ти ги изписват като рецепта с предписание за дозировката.

# 512
Аз през цялото време сама си слагах инжекциите.. няма никаква философия или нещо сложно. Никога не съм имала проблеми. Няма как да сбъркаш.
Аз също обиколих достатъчно клиники.. но в момента в който се видях с д-р Сенкова и д-р Димитрова реших, че това е моята клиника. И не сбъркахме Simple Smile Това е единствената подобна клиника в която има човешко отношение от целия екип.

# 513
Здравейте и от мене, в момента съм на стимулация, преди няколко дни започнах.
И аз имах проблеми, спохождаха ме само отрицателни мисли, постоянно се самосъжалявах, беше трагично. Не вярвах, че ще ми се случи нищо хубаво, с 2 думи това че имам проблем със забременяването ме накара да стигна до дъното. Ходя на психолог от около 1 година и ви препоръчвам да не се притеснявате да потърсите експертна помощ, защото има смисъл.
Иначе и аз сега ще се радвам да съм сред вас и да споделям моето развитие за ин витрото ми при д-р Сенкова. Целувки и успех на всички! Heart Eyes

# 514
Момичета, пак се нареждам във вашите редици и при мен всичко приключи преди 5 дни, със спряло развитие......

Много съжалявам, имай сили и търпение, дано това е последното ти лошо преживяване и от тук нататак всичко да е само положителни емоции.
 Момичета аз днес се прибрах от прегледа си в Св. Марина в Плевен, бяхте прави, там отношението към пациента е на много високо ниво. Операциите са назначени за 24.02, надявам се всичко да мине нормално и другия месец дай Боже да си взема заповетта и да започнем и ние стимулации скоро! Simple Smile Успех на всички.

# 515
Вижте какво стихче открих:
 "Две малки ръкавички
на простора
ще слагам зимата...
Ще ти притоплям мляко
посред нощ..
и щом заспиш
над детското креватче
ще бдя загрижена,
заслушана във равното ти дишане,
притихнала, обичаща...
Мечтая те!
Ще дойдеш ли?
За да е истина..."

Пожелавам го на всяка една от нас.

# 516
Наистина прекрасно стихче, Nataka. Simple Smile
Искам да ти пожелая всичко да се развие успешно и скоро да почувстваш щастието от това да очакваш своето детенце. Относно притесненията ти, те съветвам да освободиш мислите си от подобни тревоги и да се отпуснеш, доколкото можеш ! А относно д- р Димитрова, не се съмнявам в нейния професионализъм и прекрасно отношение ! За съжаление за повечето лекари и болници с такава насоченост всичко е на конвейр ..., а тук получаваш лично отношение, и пълна отдаденост към проблема си, а това вече е голяма рядкост.
Поздрави, и успех !

# 517
Благодаря ти, Фортуна, така е, не се съмнявам в лекаря си, просто се питам, все пак става дума за тялото на мой близък човек, който направи много за мен. А пък и го правим за първи път, дай Боже за последен, нормално е да имам въпроси.

# 518
Много сте прави за отношението, такава рядкост е да срещаш загриженост и мисъл ЛИЧНО към теб, че като ги срещнеш чак не ти се вярва.
Аз от ходене 3 години по болници и прегледи при най-различни светила съм видяла трима доктори, които са Човеци: проф.Томов -Плевен, д-р Джендова -ЯМР Русе и сега д-р Сенкова и д-р Димитрова /тя е мила и изслушваща въпреки, че не съм неин пациент/

Пожелавам на всички ни Успех!

# 519
Момичета гледахте ли "На кафе" днес, говориха за новата инициатива в olx.bg и как може да се участва

# 520
Момичета гледахте ли "На кафе" днес, говориха за новата инициатива в olx.bg и как може да се участва

Когато влезете в OLX излиза банер.. натискате го и четете Simple Smile Ние вече си чакаме матрьошките Wink

# 521
Аз само да кажа...бъдете силни и здрави, мили момичета...всичко ще се нареди...имайте вяра...

# 522
Бимба, моля се всеки ден, моля се тази вечер и за всички нас, да се сбъднат мечтите ни.

# 523
За съжаление моят опит пак е неуспешен  Sad

# 524
  • Пазарджик
silvery много много съжалявам. Почини си съвземи се и не спирай да се бориш.

Общи условия

Активация на акаунт