Виена Ин Витро Център - Токуда- тема 2

• 79 337
  • 756
  •   1
Отговори
# 525
silvery , много съжалявам да го прочета Sad Чудеса се случват. така, че и за вашето малко чудо ще дойде време.

# 526
Мили silvery, mishel_ko, толкова съжалявам! С цялото си сърце ви желая другия път да успеете и повече да не ви се налага да преживявате такова горчиво разочарование!

# 527
Silvery, съжалявам да го прочета! Стискам палци нещата да се случат възжно най - добре за вас! bouquet bouquet

# 528
Благодаря ви, момичета!!! Както винаги човек може да разчита на вас за съвет или утеха. Колкото и да ми е странно се съвзех доста бързо този път (въпреки че ми е първи път с някакъв резултат)! Ако не навлизах вече в годинки даже бих си починала от цялото това нещо, но за съжаление нямам тази възможност, та въпроса ми е някой има ли си на идея след цялата тази гадост с аборта, кого най-рано може да се започне с процедура. Когато се чух с Димитрова тя каза, че можем и края на март да започнем, но аз някак си имам притеснения вече.... (не спрямо докторката, а спрямо новата подигравка на съдбата с мен)

За втори път е по-лесно да се забременее , аз бях на вашата ситуация . Но аз спря малко да си почине и посещавани места и когато се върнах аз знам, че просто трябва да се смята, че всичко ще се сбъдне .

# 529
моля да държат на надеждата . Това, което направих е да се прегръщат бебета на моите приятели , така че моята майчинска хормони ще се събудят .

# 530
Благодаря момичета! Дано наистина и нашето чудо е някъде там! Ще трябва да си потърсим и ново място за сбъдването му, явно това не е нашето Sad

# 531
silvery, много съжалявам, че не се е случило това, за което всички ние така копнеем. От сърце ти желая това да е последното разочарование и болка пред теб, и скоро да ни зарадваш с добри новини. Praynig
Честно казано, момичета като се отвори втората тема имаше толкова много хубави новини, а в последно време нещата се промениха.Sad Искрено се надявам това да се промени, и скоро всяка от нас да сподели хубави вести.
Поздрави !  Hug Heart Eyes

# 532
Nataka, с голям интерес следя твоята история. Моля те, кажи какъв е резултата. Стискам ти палци!)

# 533
  • Пазарджик
Nataka как си как са нещата при теб? Кога трябва да направиш тест?

# 534
silvery, и аз много съжалявам за неуспеха ви.Пожелавам ти да бъде последван много скоро от УСПЕХ! Hug

Nataka, дано скоро ни зарадваш с радостни новини. Praynig

silvery, ако имаш сили и желание, сподели защо ще сменяш мястото, моля!

# 535
 Ами то няма много за казване Simple Smile Просто въпрос на усещане.При последния разговор по повод резултата от теста думите на д-р Димитрова бяха "Ами не мога да помогна на всички" .Не ми прозвуча,като успокой се,почини си,ще опитаме пак...и така.Чувствах се много добре и спокойна в центъра,но явно не е нашето място.Дала съм си малко почивка сега и после ще решаваме какво ще правим и как ще продължим.Мисля,че е време да обърна малко внимание на семейството си,последните 2 години бях буквално обсебена от мисълта за бебе.
 Стискам ви палци момичета да достигнете до мечтания финал и ще минавам да ви проследявам!  Hug  Hug

# 536
silvery, да, абстрахирай се за известно време. Съжалявам, че така се е получило!
И аз съм с намален, но вече към изчерпване резерв... а и годинките са ми доста.
Чест прави на д-р Димитрова, че е била искрена с вас. Имате нужда явно от друг подход, специалист и в други области.
Почини си малко.
ПП. Ако ти се занимава изследвай витамин Д. При хора със светла кожа, Хашимото и особено зимата може да е в дефицит, дори сериозен дефицит. Поне лекичко да побутне така малко нещата. Аз пия вит Д и побутна АМХ. Не е панацея, но е добре ако има някакъв дефицит, той да се компенсира.
Все пак имаш реалните шансове за спонтанна бременност, така че горе главата! Simple Smile

Последна редакция: чт, 25 фев 2016, 23:57 от Magdalena1978

# 537
 Не съм изследвала витамин Д,ще прочета по въпроса,благодаря ти за съвета!
Иначе тя ни каза д-р Димитрова, да изчакаме  3  месеца и ако сме финансово ок, да опитаме пак. Но трета стимулация, която по нищо не се различава от първите две, които са неуспешни, за мен не е обосновано да правим. Смятам, че нещо трябва да променим, за да е различен и резултатът.

# 538
Но трета стимулация, която по нищо не се различава от първите две, които са неуспешни, за мен не е обосновано да правим. Смятам, че нещо трябва да променим, за да е различен и резултатът.

Съгласна съм. Правилно разсъждаваш.

# 539
silvery много съжалявам, но не губи надежда, може би е време да потърсите помощ в чужбина, например Турция, напоследак от много хора чувам,че се насочват на там за ин витро.
Аз трябваше да отложа моята заповет, тъй като ми звъннаха няколко дни преди да отида в болницата и незнаех какви ще са резултатите. Не ми стана притно, особено като знам от кога чакам да започне всичко Sad. Но за щастие имам добри новини, отидох в болницата св. Марина, от която между другото съм очарована-просто няма такова отношение и професионализъм. Та оперираха ме и слава на Бога се оказа, че имам киста, а двете ми тръби са проводими и съответно ги запазиха. Когато ми казаха не можах да повярвам и се разплаках от щастие, аз се бях настроила,че е възможно и двете да премахнат. И така сега се възтановявам в къщи, а след месец на контролния преглед ще ми каже др Томов как седят нещата и кога можем най-сетне да започнем ин витро опитите.

Общи условия

Активация на акаунт