Виена Ин Витро Център - Токуда- тема 2

• 79 267
  • 756
  •   1
Отговори
# 90
WoW. Супер Пипи. Толкова се радвам за теб. Безпроблемно бременеене до края 🌹

# 91
Здравей Фортуна радвам се че питаш за мен  Hug
В събота бях на преглед и чухме ДВЕ сърчица. Аз съм все още в шик ни не мога да повярвам но е факт. Яйцеклетката ми се е разделила и ще си имаме еднояйчни близнаци  Laughing

йеей много хубаво  bouquet Честито! Да сте живи и здрави всички
Чакаме още новини Simple Smile

# 92
  • Пазарджик
БЛАГОДАРЯ ВИ МОМИЧЕТА  Hug Сега се моля единствено да си ги износя без проблеми  Praynig

# 93
Така ще стане.

# 94
  Пипи,чудесна новина  Heart Eyes Безпроблемно бременеене докрая!!!

# 95
Лелееееее, Пипииии.....чудесни новини....браво....аз днес не можах да хвана докторката, утре съм при нея да видим кога ще стартираме...

# 96
  • София
Пипилота, чудесна изненада. Дай Боже всичко да продължава да е ОК до финала  Praynig Praynig Praynig

# 97
БЛАГОДАРЯ ВИ МОМИЧЕТА  Hug Сега се моля единствено да си ги износя без проблеми  Praynig

Пипи, направо настръхнах ... чудесно. Толкова се радвам за теб.  Hug Hug Hug

# 98
pipilota_85  прекрасна новина ... останах без думи от радост за теб !!!
Вярна е поговорката, че когато Господ ни затваря врата, после ни отваря прозорец. В твоя случай прозореца е двоен  Simple Smile и това е наистина прекрасно. Пожелавам ти единствено да не пълниш главата си с тревожни мисли, а да се насладиш на този така чакан период ! Много се зарадвах за теб, дано скоро всяка от нас да сподели същата радостна вест.
Поздрави, пази човечетата и не мисли за глупости ! Simple Smile

# 99
  • Пазарджик
Още веднъж ви БЛАГОДАРЯ  за топлите думи и за подкрепата без нея нямаше да стигна до тук  Hug

Пожелавам ви от все сърце скоро и вие да сбъднете мечтата си да се радвате на бебчета едно , две колкото Господ е решим  Hug Hug Hug

# 100
Не бях посещавалата темата скоро, но днес влизам и чета нещо толкова вълнуващо  Grinning
pipilota_85, голямо двойно честито ! Ти го заслужаваш, след всичко, през което мина. Сега е твой ред да се радваш на такова прекрасно щастие. Много ти се радвам наистина  HugНе се притеснявай, ще износиш тези две слънчица и всичко ще бъде наред  bouquet

# 101
Здравейте, момичета! Отдавна не бях писала. Ние се насочихме към д-р Димитрова, дай Боже всичко да е наред! Говорих и с д-р Сенкова и учтиво й обясних за какво става дума. Тя е много мила и земна и мисля, че не се е засегнала. То няма и за какво. Резултатите на сестра ми са доста добри. Аз пък правя много хубава лигавица.
Искам да ви попитам за съвет, макар и извън темата. Понеже стават 6 месеца откакто съм на ХЗТ /хормонозаместителна терапия/ може ли да ми препоръчате добър мамолог, при когото да се прегледам. Предпочитам да работи със здравната каса. Личният лекар не дава напарвление за мамолог, но ще ми даде за гинеколог, който пък може да ми даде за мамолог. та питането ми е и за добър гиниколг със ЗК, който да ми направи цитонамазка за профилактика и да е склонен да ми даде направление за мамолог.
Благодаря ви!

# 102
И от мен поздравления pipilota_85 , спокойно бременеене и  безпроблемно раждане ти желая от сърце!!!!!!

Аз още чакам д-р Сенкова, май ще се наложи и тази седмица да и напомня за себе си  newsm78

# 103
  • над кукувичето гнездо
Nataka, защо непопиташ д-р Димитрова. Може да ти препоръча някого Wink

Пипилота, честито щастие! Честно казано, просълзих се от новината ти. Безпроблемна бременност и много здрави бебоци!  bouquet

# 104
Попитах я, не можа да ми препоръча някой по ЗК. Затова писах тук.

Общи условия

Активация на акаунт