Виена Ин Витро Център - Токуда- тема 2

• 79 289
  • 756
  •   1
Отговори
# 585
Понеже не ми стана ясно от какво точно са недоволни някои хора, да попитам - какво й е на Д-р Сенкова ?

Аз лично с д-р Сенкова не съм комуникирала и лично за себе си не искам тя да ми е лекар, защото все още тя няма достатъчен опит в тези процедури. Аз съм ветеранка в това отношение (с вече 10-годишен стерилитет) и не мога да си позволя лукса да се учат на мен. Моят данък "лекарски грешки" и данък "учихме се на теб" вече съм си го платила.

Никой не плюе д-р Сенкова, аз си отстоявам правото на пациент да бъда при опитен лекар.

Друго, което мен директно ме изкара извън релси е, че явно мениджмънта е имал намерения да се отърве от д-р Димитрова още преди Нова Година. Защото ноември месец все още д-р Димитрова беше тази, която подписваше декларациите за фонда (при смяна на клиниката). Отивам Декември и изведнъж не д-р Димитрова, а д-р Сенкова подписва тези документи?!? Аз смених клиниката заради д-р Димитрова! И изведнъж сега ми пробутват д-р Сенкова, а заповедта към фонда е за клиника, не за лекар. Като са имали такива намерения още преди Нова Година, защо толкова доволно ми подписаха моите документи?

Сега съм вързана по фонда с тази клиника, в която има само един единствен лекар АГ, който до момента основно се е обучавал.

Нормално е да съм бясна! Моята възраст не позволява излишно размотаване, номерца, лутане и т.н.
Ами щом не си комуникирала с д-р Сенкова, защо изказваш "компетентно" мнение? Никой на никого не пробутват. И освен това д-р Сенкова е управител на Виена Инвитро Център още от създаването му! И не смятам, че нейните пациенти са опитни зайчета! Смятам, че тя има достатъчно опит и знания. Също така клиниката по фонда може да се смени.

# 586
Scorpio_72, като ти си толкова компетентна относно компетентността на д-р Сенкова, дай информация: биография, брой успешни процедури, процент успеваемост по възрастови групи, брой живородени бебета? Дай да си говорим с факти, а не с квалификации. И ако обичаш не се позовавай на общата успеваемост на клиниката.

Защото аз твърдя, че няма необходимият (според моите стандарти) опит като години и това е лесно доказуемо, че е така.

И ДА, клиниката ще я сменя на 100% дори и само поради фактът, че в нея ще работи само един единствен АГ специалист.

Мениджърът г-н Теста не счете за необходимо да обсъди с мен по телефона дали имат планове да привлекат друг лекар - това било решение на мениджмънта, работа на мениджмънта, т.е. не е моя рабоа. Еми, ОК. Довиждане!

Последна редакция: вт, 08 мар 2016, 16:49 от Magdalena1978

# 587
Публикувана от: Scorpio_72 [/quote]
Ами щом не си комуникирала с д-р Сенкова, защо изказваш "компетентно" мнение? Никой на никого не пробутват. И освен това д-р Сенкова е управител на Виена Инвитро Център още от създаването му! И не смятам, че нейните пациенти са опитни зайчета! Смятам, че тя има достатъчно опит и знания. Също така клиниката по фонда може да се смени.
[/quote]

Това, че е управител още от създаването, трябва да ни говори за висока компетентност, дълга практика и опит ли?!? Себе си ли опитваш да убедиш? Да не забравяме, че сме в България, тук за управител не винаги са необходими подобни качества!  Rage

# 588
  • над кукувичето гнездо
Пффф, този мениджмънт сериозно се е сбъркал...  #Crazy

# 589
Ето "официално" съобщение fb страницата от преди 2 часа:
"Здравейте,
Проф. Щромер ви информира, че д-р Димитрова няма да бъде част от екипа на Виена Ин Витро Център, считано от 1-ви април.
Поздрави,
Екипът на Виена Ин Витро Център"

Уважаемия г-н Щромер добре да се подготви за първоаприлската шега в която сам ще се вкара. Да му е честито!

# 590
  • София
Има го официално и на страницата на клиниката. Аз нищо лошо не съм написала за д-р Сенкова, защото нямам никакви впечатления от нея. Просто бях написала, че бих последвала д-р Димитрова навсякъде, стига да е в рамките на България. Тя е запозната с нашия случай и и имам доверие. Не знам защо ми е изтрит предния коментар.
Днес се чух с нея за малко и не съм я притеснявала с въпроси. Исках само да и честитя празника и да я питам нещо във връзка със собственото ми състояние. Вярвам, че когато му дойде времето - ще научим къде отива.
Не знам що за мениджър трябва да си, за да се разделиш със специалист като д-р Димитрова.

# 591
Много грозно от страна ма "мениджмънта" Много се радвам, че успях да се докосна до работата на д-р Димитрова и резултата е на лице..в момента крещи  Laughing Ще я последвам където и да реши да отиде. За мен Виена Ин Витро Център е д-р Димитрова..... мен ме интересува лекаря, не клиниката.... важното е да бъда при специалиста на когото вярвам...

# 592
Не знам що за мениджър трябва да си, за да се разделиш със специалист като д-р Димитрова.

Отговорът на този въпрос е много лесен - Алчен!
Така става, когато искаш да лишиш един уникален човек и специалист от практиката му и то по единствената причина че си върши работата както трябва. Да ама не е изгодно! Някои от вас знаят как се виси с години по другите клиники и как се кара на конвейер. Тази практика е много печеливша. Търгашеството с плът и с човешко нещастие е издигнато в култ на печалбарството.
Когато в една такава "утопична" картинка се появи човек като д-р Димитрова, това автоматично докарва газове, лошо храносмилане и проблеми със съня на определени хора.
Логично е в такава ситуация да се търси начин за отстраняване на неудобните хора и придържане към статуквото.

Ако този Щромер наистина е дошъл да отвори клиника в България с едничката единствена цел да изкарва само и единствено колкото се може повече пари от този и без друго изтерзан и оскубан до шушка народ, то този тип не е никакъв лекар и никакъв професор. С нищо няма да е по-различен от мафиотите в парламента.
Дали ВИЦ ще се превърне в поредната конвейерна фабрика за пари предстои да видим. До тук обаче всички индикации в тази посока са на лице.

Найс а?

# 593
Момичета, моля пишете ако научите повече новини за това, къде отива др Димитрова. Силно съм притеснена, имам замразени ембриончета. Как да си ги прехвърля при новата клиника, в която ще се премести?!?

# 594
Момичета, моля пишете ако научите повече новини за това, къде отива др Димитрова. Силно съм притеснена, имам замразени ембриончета. Как да си ги прехвърля при новата клиника, в която ще се премести?!?

Има варианти за местене на ембрионите не се притеснявай Simple Smile Само трябва да изчакаме д-р Димитрова да каже къде отива Simple Smile

# 595
Scorpio_72, като ти си толкова компетентна относно компетентността на д-р Сенкова, дай информация: биография, брой успешни процедури, процент успеваемост по възрастови групи, брой живородени бебета? Дай да си говорим с факти, а не с квалификации. И ако обичаш не се позовавай на общата успеваемост на клиниката.

Защото аз твърдя, че няма необходимият (според моите стандарти) опит като години и това е лесно доказуемо, че е така.

И ДА, клиниката ще я сменя на 100% дори и само поради фактът, че в нея ще работи само един единствен АГ специалист.
Мениджърът г-н Теста не счете за необходимо да обсъди с мен по телефона дали имат планове да привлекат друг лекар - това било решение на мениджмънта, работа на мениджмънта, т.е. не е моя рабоа. Еми, ОК. Довиждане!
Да, компетентна съм, защото благодарение на д-р Сенкова имам дъщеря. Ако те интересува статистика - обади се в клиниката и ще ти дадат информация. Не съм аз човека, който да те информира с цифри. Всичко добро и по-малко нерви, негативизъм и злоба.

# 596
Да, компетентна съм, защото благодарение на д-р Сенкова имам дъщеря. Ако те интересува статистика - обади се в клиниката и ще ти дадат информация. Не съм аз човека, който да те информира с цифри. Всичко добро и по-малко нерви, негативизъм и злоба.

Не ми харесва факта, че се опитваш да квалифицираш мен и моето поведение. Аз искам да говорим като интелигентни хора с факти и данни, а не с емоции и с тропане с крак.

Аз моето твърдение: "Д-р Сенкова няма достатъчно опит спрямо моите изисквания" - веднага ти го доказвам с факти - 2012 година с нула опит в асистираната репродукция е започнала във ВИЦ. Не ми допада - точка. Ама "нервна" съм била, "негативна" и "злобна" съм била. Не, аз съм обективна.

Една бременност не означава, че д-р Сенкова е невероятен специалист. Твоят случай дори не се вписва в това, което се нарича "представителна извадка". И извинявай, но това не те прави компетентна за компетентността на д-р Сенкова. В твоите очи си бъди компетентна колкото си искаш.

Vokil написа нещата в прав текст и напълно подкрепям неговото мнение.

Последна редакция: ср, 09 мар 2016, 10:31 от Magdalena1978

# 597

ИМАТЕ пълното право да ИЗБЕРЕТЕ ВАШИЯ ЛЕКАР . Клиниката знаеше това. Трябва да попитате управителя профЕСОР директно. Те не могат да принуди някой КОЙТО НЕ ИСКАЛ smile3506 . Това ще те накара твърде много НАПРЕГНАТОТО вместо да бъде СПОКОЕНО  което е много важно .

# 598
аз съм от тези, които обикновено ровят по форумите за информация и проучване на мнения по даден въпрос и рядко пиша, но някак днес реших, че е добре да се намеся. малко се чувствам в културен шок, четейки коментарите тук и колко смело се мятат епитети и квалификации по хора - и то доктори! лично аз съм при доктор Сенкова, след явно вече станалата класическа обиколка по светилата на родното инвитро си избрах сравнително новата клиника в Токуда. при Сенкова съм, защото това, което ми каза е адекватно за моя случай, защото ми харесва земното й отношение и защото не ми дава напразни надежди и не ме омайва излишно. имала съм консултация и с професора, който апропо е правил и двете деца на моя приятелка във Виена - тя ме насочи изобщо към тази клиника. харесва ми модерното отношение, спокойствието, чистотата и факта, че всичко е изрядно, че няма прекалено чакане и напрежение.
възмутена съм от начина, по който се плюе по репутацията и опита на докторите. да, всеки има право на менение - но не и по този начин с обиди и нападки. Сенкова е била винаги добър доктории - има приятелки, които са й били пациентки в предишните й кабинети, щом е решила да се занимава с инвитро и са я взели - значи има причина. не мисля за адекватно да се коментират вътрешнозаводски отношения в една компания, пък било тя и клиника - един влиза, друг излиза - това е животът.
всеки е верен и един вид предан на доктора, който му е помогнал да с сдобие с рожба - това ми е повече от ясно, но да се нахъсват и надъхват хортаа като за война - не го разбирам!
хубав и спокоен ден ви желая!

# 599
Scorpio 72, искам да ти кажа, че аз съм била на преглед при д-р Сенкова и след това като прочетох  във  форума , че тя се учи още попитах  момичето на касата - администраторка ли е.... как стоят цифрите - отговор не получих. След това се намеси Дени и тя каза, че това е конфиденциална информация. Усъмних се, че има нещо, което не е наред, тъй като в другите центрове където съм ходила и съм питала винаги са ми казвали кой колко опит и процедури има зад гърба си и каква му е личната успеваемост.  Явно това е политика на ВИЦ-а защото ако кажат истинските цифри, никой няма да иска да се запише при д-р Сенкова. Не вярвам, че някой ще иска да си плати здраво и да се учат на него.  Ние сме пациенти и имаме правото да знаем статистиката за всеки лекар. Това нито е лична информация нито някаква тайна касаеща инфото за конкретен пациент.
След тази случка си записах час при д-р Димитрова. Тогава видях разликата между двете лекарки - огромна пропаст и като знания и като обяснение и като предложени ми алтернативи и начини как да се сдобием с детенце. Да не говорим колко пъти съм звъняла на д-р Димитрова по телефона и винаги ми е връщала обаждания и се интересува в детайли за всичко и тогава ми казва какво да правя. Аз друг такъв лекар не познавам. Искам и аз да потвърдя, че всичко което се пише от всички в този форум за д-р Димитрова е истина - невероятен човек и специалист с опит и лично отношение към всеки.
Наистина нека да бъдем внимателни към д.р Сенкова и не я нападаме, въпреки че един от изтритите постове ме изкърти като прочетох за пациентката с невидяната бременност... и съвети за прекъсване на  бременност без да е сигурна. Нека да и дадем шанс и тя да се научи и достигне нивото на д-р Димитрова. Не останаха читави и отзивчиви лекари в България.
Изцяло заставам зад Vokil и си мисля, че д-р Сенкова е просто средството на този Щромер за да превърне ВИЦ в печатница за пари. Тя като по-неопитна, с малко пациенти ще слушка повече и ще прави това, което и се каже...

Общи условия

Активация на акаунт