Виена Ин Витро Център - Токуда- тема 2

• 79 301
  • 756
  •   1
Отговори
# 570
Момичета, не бях влизала 2 дни и днес като реших набарзо да вляза и да ви честитя празника останх като вцепенена от прочетеното, или по-точно от това което е останало от него! Как така др Думитрова напуска клиниката, какво значи това за нас? Някой има ли информация къде отива, само като си помисля още колко времв ще се изгуби, докато разбера къде е, докато променят документите от заповедта за друга клиника, направооо ми се плаче. Cry

# 571
  • София
Магдалена Куманова, ще споделя това, което зная. Д-р Димитрова ще работи във ВИЦ до 31.03.2016 г. От април тя няма да бъде част от екипа на центъра. Това не е нейно желание, както по-горе едно от момичета писа - мениджърско решение е. Очевидно, според мениджъри/собственици, не им е необходима повече.
Д-р Димитрова сподели, че би предпочела новото и работно място да бъде малко, уютно и спокойно - самата тя не желае да работи на място, където е заложен конвейрния принцип. Компромис с подбора на екип също не би допуснала. Мисля, че дори вече да се е спряла на конкретно място, не би го обявила, докато не приключи отношенията си с ВИЦ и докато не се финализират новите договорни отношения.

Относно ВИЦ, няма никакви индикации да се привлича друг специалист с доказан опит. Пациентите се поемат от д-р Сенкова.

И накрая, но не на последно място: Честит празник, мили дами! Бъдете здрави, не губете надежда и се борете за мечтите си!  bouquet

# 572
Магдалена Куманова, и аз съм в твоето положение относно заповедта във фонда!

Все пак добре е, че тази информация изтече в Неделя във форума и имаме време да реагираме на нея. Аз щях да си чакам в блажено невежество до началото/средата на Април и после щях да загубя още повече време и щяха да ме поставят пред свършен факт!

Аз ще последвам д-р Димитрова, но първо трябва да изчакаме, за да видим в коя клиника ще отиде. Д-р Димитрова е съвестен лекар, а аз имам нужда точно от такъв.

Изключително безотговорно поведение от страна на мениджмънта - нямам думи просто. Как си представят да имат инвитро клиника само с един лекар, който до колкото видях от форума е започнал своето обучение преди 2 години... Идея си нямам. Това е направо смехотворно. Какво ще правят - one-man-show в София, където бъка от големи инвитро клиники, където лекарите работят на смени и могат да покрият 24/7! Акълът ми не го побира просто!

За мен лично като пациент една такава клиника трябва да разполага с поне 2-ма АГ специалисти. Ами представете си: започнали са много процедури и от чисто човешка гледна точка едната лекарка е възпрепятствана (вируси, болести, лични проблеми, инцидент, варианти много) и какво се случва с тези пациенти? Ако лекарят е само един и ако е възпрепятстван поради някакви форсмажорни обстоятелства кой ще довърши стимулациите? Ембриоложката ли? Безотговорно е просто! Наистина не ми го побира акъла!

Последна редакция: вт, 08 мар 2016, 13:22 от Magdalena1978

# 573
НЕ РАЗБИРАМ ТАЗИ КЛИНИКА ,ЗАЩО TE ПУСНАЛ МНОГО ДОБРЕ СПЕЦИАЛИСТ,ИСКАT ЛИ ДА ФАЛИРА КЛИНИКАТА?  newsm78

# 574
Много неприятно,че Димитрова напуска клиниката,да се надяваме,че ще може да я последваме,тъй като тя е една от малкото съвестни и истински лекари останали в жалката ни държавица,които не ламтят за пари само!!!
Жалка история!

# 575
Честит празник, мили момичета !
Пожелавам късмет, и успешен пухкав финал на всяка една от вас ! Нека Господ е с нас, о ни помага. Аз съм му благодарна, че ме срещна с д-р Димитрова ! Simple Smile

# 576
Ех.... Тъкмо си харесах клиниката , следейки темата и точно днес се засилих да им пиша и.. то какво да видя- някакъв екшън...  newsm78

Понеже не ми стана ясно от какво точно са недоволни някои хора, да попитам - какво й е на Д-р Сенкова ?
И после - д-р Димитрова не е ясно къде отива. Това значи , че няма да има практика известен период от време. Thinking
Може ли да напишете в темата повече информация, когато е налична такава?
 bouquet

# 577
Миналата седмица бях във клиниката в деня на отворени врати и останах с много добро впечатление. Днес имам почивен ден и между ходене по доктори реших да попрочета по форумите и да видя мнения и коментари за различни клиники и лекари. Малко ми е странно от нещата, които намирам тук и как се описват хората – аз лично останах с искрено добро впечателние от Виена инвитро, включително от доктор Сенкова. При всички положения много по-добро впечателние отколкото от прехвалената клиника Надежда, където ме третираха като клиент, а не като пациент. 

# 578
  • София
Няма цензура. Потребителка помоли да ѝ се изтрие поста, който не е успяла да редактира/премахне. Изчистена е дискусията от рода на "не, не го трий" и т.н.

# 579
Ето "официално" съобщение fb страницата от преди 2 часа:
"Здравейте,
Проф. Щромер ви информира, че д-р Димитрова няма да бъде част от екипа на Виена Ин Витро Център, считано от 1-ви април.
Поздрави,
Екипът на Виена Ин Витро Център"
И....честито! Sad

# 580
Отдавна не бях влизала във форума и сега направо се сепнах, като чета.Не мога да разбера как може ние българите да плюем другите с толкова много злоба? Кому е нужно това? Явно някои по този начин избиват комплекси! Аз лично мога да кажа само най-прекрасни неща за д-р Сенкова. Тя е невероятен човек и чудесен млад специалист. Имам моята прекрасна дъщеря благодарение на нея и на целия екип на Виена Инвитро център, заедно с д-р Димитрова. Аз съм една от първите пациентки на центъра и ме боли като чета такива публикации.

# 581
Много е грозно и грубо да плюете по д-р Сенкова, заради това че д-р Димитрова си заминава от центъра. А каква е причината? Защо я освобождават? Аз лично съм много доволна за сега от д-р Сенкова и не мисля че е "млад и неопитен" специалист, както я квалифицирате без аргументи. След като работи сама е минала необходимата специализация. Пожелавам Ви весел празник и бъдете по-спокойни и умерени за напред! bouquet

# 582
Понеже не ми стана ясно от какво точно са недоволни някои хора, да попитам - какво й е на Д-р Сенкова ?

Аз лично с д-р Сенкова не съм комуникирала и лично за себе си не искам тя да ми е лекар, защото все още тя няма достатъчен опит в тези процедури. Аз съм ветеранка в това отношение (с вече 10-годишен стерилитет) и не мога да си позволя лукса да се учат на мен. Моят данък "лекарски грешки" и данък "учихме се на теб" вече съм си го платила.

Никой не плюе д-р Сенкова, аз си отстоявам правото на пациент да бъда при опитен лекар.

Друго, което мен директно ме изкара извън релси е, че явно мениджмънта е имал намерения да се отърве от д-р Димитрова още преди Нова Година. Защото ноември месец все още д-р Димитрова беше тази, която подписваше декларациите за фонда (при смяна на клиниката). Отивам Декември и изведнъж не д-р Димитрова, а д-р Сенкова подписва тези документи?!? Аз смених клиниката заради д-р Димитрова! И изведнъж сега ми пробутват д-р Сенкова, а заповедта към фонда е за клиника, не за лекар. Като са имали такива намерения още преди Нова Година, защо толкова доволно ми подписаха моите документи?

Сега съм вързана по фонда с тази клиника, в която има само един единствен лекар АГ, който до момента основно се е обучавал.

Нормално е да съм бясна! Моята възраст не позволява излишно размотаване, номерца, лутане и т.н.

# 583
Ето "официално" съобщение fb страницата от преди 2 часа:
"Здравейте,
Проф. Щромер ви информира, че д-р Димитрова няма да бъде част от екипа на Виена Ин Витро Център, считано от 1-ви април.
Поздрави,
Екипът на Виена Ин Витро Център"
И....честито! Sad

Колко жалко...., но за клиниката. Благодарна съм че имах шанса да съм пациентка д-р Димитрова и ще продължавам да бъда.

# 584
Отдавна не бях влизала във форума и сега направо се сепнах, като чета.Не мога да разбера как може ние българите да плюем другите с толкова много злоба? Кому е нужно това? Явно някои по този начин избиват комплекси! Аз лично мога да кажа само най-прекрасни неща за д-р Сенкова. Тя е невероятен човек и чудесен млад специалист. Имам моята прекрасна дъщеря благодарение на нея и на целия екип на Виена Инвитро център, заедно с д-р Димитрова. Аз съм една от първите пациентки на центъра и ме боли като чета такива публикации.

Чудесно , че споделяте и такова мнение, понеже в страниците назад е малко объркващо.

Според мен всеки с успешено ин-витро е доволен и благодарен и всеки с 2-3 неуспешни опита би бил  вероятно недоволен !
Така че аз съм настроена по-философски и не съм много чувствителна засега.
След 2 месеца ставам на 38 г. и очаквам да ми кажат, че съм стара, че съм закъсняла... че не са ми качествени яйцеклетките и т.н., което не би ме засегнало- това са факти.
Важното е да разберем , дали има решение на проблема и да стигнем до успешен край.
Четох някъде реакции от сорта : "тя ми обиди яйцеклетките ! " . newsm78
Малко несериозно звучи и такова нещо не би ме сринало.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт