Виена Ин Витро Център - Токуда- тема 2

• 79 297
  • 756
  •   1
Отговори
# 555
Направо съм бясна!

Защо се налага цензура на нашите постове? Какво се опитват да скрият модераторите? Или пък изпълняват нечия поръчка?
Мислих, че бг-мама не е като онзи другия блог за ин витрото, но явно съм се лъгала. Щом и тук се налага цензура ....
Но истината не може да бъде скрита!
Призовавам всички отново да си постнат мненията и фактите, които бяха написали и бяха изтрити тази сутрин от модераторите!

# 556
Много гнусно стана всичко и си изтрих предходните мнения. Който е трябвало да прочете е прочел.
Аз повече в този център няма да стъпя.

Последна редакция: пн, 07 мар 2016, 20:54 от Magdalena1978

# 557
  • София
Защо, за Бога, са изтрити близо 2 страници коментари???

Моля, отговорния модератор да даде аргументиран отговор на въпроса ми! Предварително благодаря!

# 558
Magdalena1978, това е толкова нечестно спрямо вас и останалите момичета по фонда! Доста цинично ми се струва да ви каже, че имате избор, като че ли ей така се пренасочва заповед, от днес за утре... Не знам какво да кажа, нищо конструктивно не ми хрумва...

Момичета, можете ли да синтезирате с няколко изречения изтритите коментари? Не успях да вляза във форума преди обяд. Гледах темата в зачатие, но последните публикации са от януари.

Дано всичко се подреди и всички се похвалим с успех все някога в обозримото бъдеще!

# 559
  • Пазарджик
 Hope коментарите не бяха нещо особено освен факта че д-р Димитрова е на работа до 31.03 и че повечето от нас които сме и пациентки ще я последваме където и да отиде. Имаше и някои лоши изказвания с д-р Сенкова.

# 560
Благодаря, Пипилота!

# 561
Защо, за Бога, са изтрити близо 2 страници коментари???

Моля, отговорния модератор да даде аргументиран отговор на въпроса ми! Предварително благодаря!

Никой няма да ти даде отговор. За този форум отдавна се знае какви и чии интереси защитава, как упражнява цензура без обяснения и тн.
Ако смятате, че тук на някой му пука за пациентите... Очевидно потребителите се ползват само за зяпане на реклами и промиване на мозъци в "правилната" посока.

На модераторчето дето натиска хиксчета ще пожелая "свещички да си купиш с патравите си ръчички"!

# 562
 newsm17 newsm45 още много тежък за мен.вапреки Др.Димитрова Близо мен в пъртал но съм тревожи за къде мести клиника  ?още ли в българия,ако в българия аз ще последи.

Последна редакция: пн, 07 мар 2016, 19:57 от penkajoy

# 563
Vokil, напълно съм съгласна с теб - на никой не му пука в този форум за пациентите.
Това, че изтриха постовете за изцепките на д-р Сенкова, няма да промени мнението ни - да заменим д-р Димитрова с д-р Сенкова. Дори по този начин искат да ни разконцентрират и се плъзнем по инерция и останем в този център. Но ние като  пациенти имаме право да си избираме не само лекаря, но и центъра.  Никой не може да ме задължи да продължа във Виена ин витро център. Всеки има правото да си решава за себе си. Само се моля д-р Димитрова да не отиде в някой от големите центрове. Там ще я задължат да кара по конвейра. Обиколила съм и други клиники, но никой лекар не ми е обяснявял 50 минути за проблема в детайли, да ми предложи няколко варианта как да процедираме и да щади парите ми. Стискам палци  на д-р Димитрова да избере правилното място, а аз ще я последвам. Сигурна съм, че в този труден за нея момент отново се раздава на пациентите. Нека я подкрепим, сега тя има нужда от нашата помощ.

# 564
Ако стана в българия това е добре новина,ако не намере къде клиника ще зване нейната апартамент ,надявам се Доктора  ми дошла.саседи ех

# 565
Наистина ли д-р Димитрова е на работа в центъра до 31.03? Има ли информация после къде отива?

# 566
Отговорът е разпенващ във вятъра smile3518.I thank Doctor Dimitrova so much for not giving me a hard time during my invitro process.I have a beautiful daughter now,which gives us so much joy.For whatever reason this shocking news happens,it maybe for a good reason.I still like another child and I make sure it will still be her who will help me achieve it.

Последна редакция: пн, 07 мар 2016, 22:54 от penkajoy

# 567
  • Пазарджик
Nataka така беше написала една съфорумка , но за сега не се знае къде ще продължи.И аз съм в очакване на инфо но днес не можах да се свържа с Димитрова.

# 568
Утре ще приема ли?

# 569
Не ви притеснявай ! smile3503 .

Общи условия

Активация на акаунт