Виена Ин Витро Център - Токуда- тема 2

• 79 278
  • 756
  •   1
Отговори
# 660
  • над кукувичето гнездо
^ Нещо като кралят Слънце?
 ooooh!

# 661
Здравейте мили дами! Аз съм пациентка на док. Сенкова, в момента съм бремена благодарение и ЕДИНСТВЕНО НА НЕЯ, тъй като имаше доста коментари засягащи нейният професионализъм. Аз и съпругът ми сме и безкрайно благодарни за цялото внимание, което ни оказа. За мен тя е наистина отдадена на работата си и невероятна като човек. Звъня и на личният телефон, дори и късно вечер, ВИНАГИ е била много любезна. Не познавам док. Димитрова, но щом е толкова добра колкото всички твърдят тук, със сигурност ще намери друга клиника в която да работи. Желая и успех! Според мен всички, които желаят могат да я последват. Но пак казвам аз съм изключително благодарна на док. Сенкова и ако след време се решим за второ ТЯ ще бъде човекът към който ще се обърнем!!!

# 662
MARION, благодаря ти за репликата относно моя коментар ! Simple Smile Никъде обаче в него, не виждам да се обръщам поименно към който и да е, и да го наричам трол ... Малко излезе като поговорката : "Гузен, негонен бяга.". Уважавам мнението ти, но уважи и ти моето право да не го споделям.
И не се имам за наивен човек- напротив, просто като всекиго имам право на лично мнение !
П. С: Ето в по- горен пост някой сподели нещо негативно относно практиката на д-р Димитроеа, да го погна ли сега публично за думите му !?
Нелепо е, аз не апострофирам, а изказвам своето мнение !
Поздрави  Peace

# 663
Здравейте момичета.
Аз съм истински новак в писането, но редовен читател.
Темата силно ме развълнува, защото преди 4 години и аз бях в тази
ситуация. Бързам да уточня.
Срещнах д-р Димитрова в края на 2011 год, когато тя беше в болницата на д-р Владимиров. След първичния преглед, който ми обясниха, че задължително трябваше да е при него, аз избрах нея за лекуващ лекар, защото исках да е жена- по лични причини. Веднага грабна сърцето ми, реших, че съм намерила своя доктор. Само че! Можех да правя само инсеминации, защото докторката не правеше инвитро!!! Тогава за мен това не беше беда. Бях само на 38год. Казвах си имам време. Тя ми обясняваше как ще направим 4 инсеминации, ако не стане, ще подадем документи за фонда... Направих 3 неуспешни инсеминации и... дойде най-страшното - докторката ми, ми каза че си отива от болницата, защото я МАХАТ .
Тогава, мили момичета, като вас бях в същата безизходица. Не исках мъж лекар, не исках друга болница или център, не исках нищо освен моята докторка. И аз твърдях, че ще я следвам където и да отиде. И чаках, и чаках. Е през 2013г я намерих отново във Виена ин витро център. Вече навършила 40, тя ми обясни как незабавно трябва да ми направи инвитро, защото няман време за 4 инсеминация, пък и те нямат договор с фонда....
Резултата аз  нямам дете.
За тези от вас които им е по лесно само да четат и за оплюват ще обобщя.
Без ни най-малко да омаловажавам това което може и знае д-р Димитрова, но Мили момичете четете внимателно престанете да се нахъсвате една друга без да мислите. 1.Опита на д-р Димитрова е три години от както работи във Виена Ин Витро център. 2. За втори път, като в дежавю, чувам, че я махат. 3. Не правете моята грешка - не чакайте прекалено дълго. Лекари много, време за забременяване малко.
Позволих си да напиша всичко това, защото изпратих една приятелка при д-р Димитрова и тя сега плаче и се вайка какво да прави. Мисля, че прие моя съвет да се срещне с другия специалист на центъра, защото мястото и хареса, екипа също, а това не е никак маловажно. Ние срещаме лекаря и рядко мислим колко хора стоят зад него.
 Стискам и палци да успее. На всички вас също.

Mlsp, коментарът ти е подвеждащ. Доктор Димитрова сама си тръгна от клиниката на доктор Владимиров. Както и ембриоложката, както и  медицинската сестра. Цял един екип. Допреди няколко часа си мислех, че  няма много тролове тук, но прочитайки последните коментари направо се втрещих. Като ти чета коментара май не си никав новак, а някой от клиниката на Владимиров, който се опитва да я изкара от калта където и е мястото. Първо се определи новак ли си или новачка, после помисли над цялата изумена история която си описал. Нито една жена на 38 години няма време, нито би тръгнала да прави самосиндикално инсеминации. В тази клиника на тази възраст не те пращат да правиш инсеминации, а ти поставят  прекрасната диагноза ИЯР....Нека да ти кажа директно, че не ти вярвам. Аз също бях в тази клиника известо време.

# 664
Nachita_Nachita, това кога е било?
Кога си била пациент на клиниката на Владимиров?
В зачатие прочетох пост от 2009, че прави прегледи и инсеминации само. Обаче после имаше друг пост от друг потребител, че д-р Димитрова прави всичко. На твоят профил поне вярвам.... Simple Smile Че то тук стана едно мазало.... Simple Smile

Последна редакция: сб, 12 мар 2016, 00:38 от Magdalena1978

# 665
Др.димитрова ми  обеща да извърши второ ин витро за мен и тя каза, че ще спази обещанието си.ще чака април не притесняВай. newsm44 newsm44

# 666
Nachita_Nachita, това кога е било?
Кога си била пациент на клиниката на Владимиров?
В зачатие прочетох пост от 2009, че прави прегледи и инсеминации само. Обаче после имаше друг пост от друг потребител, че д-р Димитрова прави всичко. На твоят профил поне вярвам.... Simple Smile Че то тук стана едно мазало.... Simple Smile

Около 2008 започнах с първичен преглед и 2009 год. вече им бях "истински" пациент. Да ти кажа честно не си спомням кога точно беше, но имам една епикриза и по-късно ще погледна от коя година е.
Възможно е в началото нищо освен проследяване да не е правила, а по-късно да е започнала с процедурите, но се съмнявам Владимиров да я е оставил сама да прави стимулации.
Сега съм в Надежда и също има млади доктори, които започват само с прегледи, а на пункции и трансфери се включват доста по-късно.

# 667
Това което сте написали за д-р Димитрва и инсеминациите е пълна тъпотия... До момента във ВИЦ д-р Димитрова има над 200 бебета. както написаха по горе сама си е тръгнала със екип от Владимиров. Защо подвеждате хората?!?

# 668
Nachita_Nachita, благодаря! Значи твоята информация е за 2008 и 2009 година.

# 669
Аз съм пациентка на д-р Сенкова. От 8 години ходя по клиники. Играха си с доверието ми, с парите ми, с вярата ми, с времето ми. Нямам намерение да рекламирам един или друг доктор. Това е много субективно. Д-р Сенкова ми върна вярата, спаси брака ми и ми даде надежда. Това, че е млада не я прави лош лекар. Изключителният й професионализъм и човешкото й отношение дадоха веднага своите резултати. Не съм имала случай, в който да й се обадя и тя да не ми отговори. Не съм имала случай, в който да се почувствам излъгана. Не съм имала случай, в който да ми е давана напразна надежда. Изключително ми е болно и обидно, че обсъждате хора, които не познавате. Същите думи мога да изкажа за целия екип на Виена Ин Витро центъра. Професионалисти, но преди всичко ХОРА. Хора, които не лъжат, за да Ви вземат парите и да Ви замажат очите. Хора, които пренебрегват семействата и децата си , заради Вас. И накрая да получават такова отношение....... Не е честно. Коментирайте професионализма на един или друг специалист след личен контакт с него.
Съгласна съм с теб напълно!Не е честно! Стига злоба!

# 670
Nachita_Nachita, благодаря! Значи твоята информация е за 2008 и 2009 година.
Да, от тези години е, когато д-р Димитрова започна при д-р Владимиров. Не знам как са се развили по-късно нещата, защото прекратих посещенията си в неговата клиника и нямам идея защо Димитрова е напуснала. Интересно ми е към кой екип ще се присъедини Димитрова след ВИЦ. Дано не отиде някъде сама, че one man show изобщо не е опция за когото и да било.
Ембриолога и биолога в една процедура имат ключово значение. Стимулациите са в почти всички клиники еднакви, подхода също. Важни са хората зад апаратурата с човечетата и моят съвет към всички вас е когато си избирате клиника, гледайте и това, защото е много важно.

# 671
Момичета, от няколко дни чета и ми е много болно и обидно. Няколко пъти започвах да пиша и все спирах, защото бях сигурна, че някой ще каже "досега защо не си писала, а сега се появяваш". И сега прочетох точно такива коментари - как изведнъж сме се били появили много защитнички на д-р Сенкова, как сме били тролове и т.н.  Не мога да разбера от къде идва това яростно лошо отношение към д-р Сенкова и с какво тя е виновна за напускането или уволняването на д-р Димитрова? Аз лично не знам защо д-р Димитрова се разделя с ВИЦ. Забелязвам, че нито една пациентка на д-р Сенкова не е казала и една лоша дума за д-р Димитрова, обаче пациентки на д-р Димитрова се скъсват да плюят по д-р Сенкова. Млада била, неопитна била, допускала грешки.....че кой от вас през цялата си кариера е бил безгрешен? Най-вероятно и д-р Димитрова, когато е била на 35 години е била млада и с не толкова богат опит, нали?  Всеки започва от някъде и се учи докато е жив. Д-р Сенкова много отдавна спечели уважението на моето семейство и сега наистина се чуствам длъжна да я подкрепя. Преди да бъдем лекари, счетоводители, юристи и т.н, на първо място трябва да бъдем добри хора, а д-р Сенкова е точно това - един изключително добър Човек. В моя конкретен случай съм доволна и от нейния професионализъм, компетентност, експедетивност, знания, от нейното изключително мило отношение към мен и съпруга ми, от постоянната загриженост, която проявяваше към нас. Да, наистина всеки има право да избере неговия си лекар. И на нас, които сме избрали д-р Сенкова, които я познаваме и й вярваме, не ни е особено приятно да четем цялата помия, която абсолютно незаслужено се излива върху нея. И последно, относно темата за младостта и неопитността искам да ви споделя, че в турската клиника Мемориал, която през 2015 г. в Лондон бе удостоена с наградата „Най-добър център за лечение на стерилитет", в продължение на 18 дни ме прегледаха трима различни доктори (който се падне на смяна, той те преглежда), съответно 74, 78 и 81 набор. Не видях от десетките пациенти там всеки ден някой да роптае и да се жалва, че не иска млад доктор. Напротив. Пациентите показваха изключително уважение и респект към тях.
Тук останаха малко читави доктори. Моля ви, спрете с тази злоба и омраза, за да не останем и без тях....
Ей, страхотно написано! Стискам ти ръката! И аз призовах да спрем със злобата и изливане на помията, но нямаше ефект. Сякаш, че повече разляха кучетата  Simple Smile. Но наистина, на всички нас, които сме избрали д-р Сенкова ни е много неприятно. И никой от нас не е нападал д-р Димитрова или някой друг от екипа. Напротив - поклон за техния професионализъм и отношение.

# 672
  • София
Неусетно полемиката тук преля в неправилна (за мен!) посока - "За и против д-р Сенкова".
Основния проблем, всъщност, е този:

# 673
Здравейте!!!
Бих искала да споделя с Вас, че бях пациентка 2 години в друга клиника. Имам 3 неуспешни опита Инвитро. Аз съм с намален ЯР. Бях доволна от отношението и подхода, доверих им се, но за съжаление опитите бяха не успешни и реших да сменя клиниката. Избрах ВИЦ заради доктор Димитрова и сега съм силно разочарована от възникналата ситуация, защото когато си направих първичен преглед никой не ме предупреди какво предстои и подадох документи за смяна на клиниката. Обидена съм, разстроена съм и съм бяснааааааааааа.
Всеки един опит е време, пари и психическа нагласа за следващия опит. Аз бях готова да започна, но уви.....Сега отново трябва да губя време защото ще сменя клиниката.
Всички ние имаме право на избор и е важно да вземем правилните решения, защото това касае нашето бъдеще, това е в борба за сбъдване на нашата мечта.
Поздрави,

# 674
  • София
 Lombardi77, страхотна си - перфектна картинка на точното място bouquet

Общи условия

Активация на акаунт