Велико Търново - 3

• 16 924
  • 306
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, както се вижда от лентичката долу, след 10-тина дена ще имам рожденник и този път реших да питам тук как и къде празнувате рожденните дни на децата си. Защото в София е лесно, там има много детски клубове и ако се спреш на този вариант изборът става почти неограничен, но в нашето провинциално градченце няма никакъв избор.
Та мислех си тази година в някое заведение да извикам няколко майки с дечица, но тъй като си нямаме такива с детски кът, май никак не върви... Sad
В "Неделя" някоя от вас правила ли е рожден ден и ако да - как е, какви са условията изобщо?

# 91
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Можеш да запиташ в парти-магазина дето е срещу РУМ-а!Те организират детски партита и май си имат заведение!За цени и качество незнам нищо обаче,ако е в тяхно заведение.В детската градина една мама ги ангажира за рожд.ден на детето си-100лв платила  #Crazy ала госпожите ни  Naughty не одобриха работата на двамата клоуни NaughtyЗащо не идете в това заведение от МАЙМУНКАТА нагоре-хем място за игра за децата ,хем няма коли да ви безпокоят,а и цените са приемливи!Нашият рожден ден преди десетина дни си го правихме в къщи ooooh!Успех  newsm10 в избора!

# 92
  • Велико Търново
Здравейте!Днес времето е кофти,но пък идват такива светли дни,че настроението ми е празнично!If добре съм-бременея си още малко остава-Господ да пази.Жемая Ви весели празници-аз отивам да почивам пре свекърва ми-КЕФФФФФФФФФ!!!!
Лек ден!

# 93
Привет на всички Hug
Днес ще червите ли яйца?Аз мисля да го направя в неделя Grinning
Сиска стискам палци от сега  Peace Grinning

# 94
  • Велико Търново
Здравейте  Simple Smile
Аз мисля довечера да червя яйца, като заспи Бобко. че иначе ще е голяма веселба.

Сиска, хууубаво да си починеш при свеки  Simple Smile

Реши ли вече къде ще раждаш ?

# 95
... довечера да червя яйца, като заспи Бобко. че иначе ще е голяма веселба.
Защо ми се струва, че яйцата се шареха само до обяд и то само в четвъртък или събота  newsm78, първото с червена боя и най-малкото дете в къщата се черви по бузките и челцето с това яйце?  Rolling Eyes

# 96
  • Велико Търново
Wright, точно така знам и аз, обаче съм на работа и в четвъртък единствения ми шанс е късно вечер.
В събота поне тази година няма да стане - с любезното съдействие на Бобо.  Simple Smile
Живот и здраве - догодина ще сме по канона.

# 97
Благодаря, Дидка за отговора!
И за Джеваната съм мислила (така се казва това над Детския кът) и за всякъде. Ама някак си не ми се струва много подходящо там, нито масите са, нито за времето мога да съм сигурна предварително.
В магазина срещу РУМ питах днес, тъкмо бях взела малкия от ясла и той щеше да събори магазина - при всичката шарения. Продавачката я познавам покрай нейната бебка. Имали някаква зала в Младежкия дом, където правели рожденните дни, но и това не ми се струва много удачно. А мамите какво да правим? newsm78
Също правели по някакви заведения, но не успях да я разпитам добре какво точно предлагат, нали се сещаш с малкото торнадо... Laughing
Пък и май се отказвам от идеята за заведение окончателно - то като са само две деца непрекъснато бягаме подир тях, пък ако има дори само още едно Shocked Shocked
Вие как празнувахте у вас?
Ти с толкова деца и друго да няма, пак ви е весело със сигурност Grinning.
А клоуните били по 25 лв., ние почти всеки ден като се люляме зад ГУМА ги виждаме, те са някакви млади момчета, учченици, нормално е да са леко несериозни... Laughing
Уфф, ще го мисля още, но е почти сигурно, че пак ще сме в къщи.

# 98
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Яйцата се боядисват днес или в събота!Аз се канех днес,ама много съм изморена,та остава за събота сутрин  Weary  четири картона  яйчица да си боядисам!Въведохме една традиция в неделя след среднощната Великденска литургия да раздаваме с нафората на всеки един човек в църквата по един резен козунак и едно яйце,та трябва да се подготвя!Става въпрос за църквата в Първомайци-2/Сергювец/.
elin_a писах ти на лични
Момичета,в петък да идете да се припъхнете под Плащаницата в някоя църква за здраве
Весели празници на всички!
             newsm78"аз отивам да почивам пре свекърва ми-КЕФФФФФФФФФ "Stopкъде я таз свекърва,ако не е тайна

# 99
  • Велико Търново
Здравейте и от мен!Свекървата е в град Левски и понеже съм и взела синчето явно ми е благодарна и затова ме глези пък и си чака първото внуче-пък сме и надалеко и става чудесно.Това в кръга на шегата.Пожелавам на всички весели празници!

# 100
О,Дидка,ти си главно действащо лице през Страстната седмица! Hug
Сигурно сте много заети по цял ден до късно?Малките и те ли в църквата до късно?Над нас живее един поп и снове по цял ден,прибира се късно и ломоти(пусти панелки),малкото се съ
бужда ooooh!,но няма лошо,сега са хубави празници!
Аз яйца няма да червя,ще начервят по селата(имам си ги три-Самоводене,Мерданя и Козаревец) и само ще отида да ям Blush.Как устоявате на козунаците?Аз много ги обичам,пусто,ще изчакам да мине Великден и после диета.
Весели празници Ви желая и целувки на децата! Heart Eyes

# 101
  • Плевен
мами от Горна,прочетохте ли постинга на Людмил за раждането на жена му?айде ослушайте се в Горна истина ли е това,или тоя се бъзика с хората?

# 102
Момичета пратиха ни профилактично на ортопед,къде мога да намеря във В.Т.   Чувала съм за АРКУС медика,но незнам дали има там.

# 103
мами от Горна,прочетохте ли постинга на Людмил за раждането на жена му?айде ослушайте се в Горна истина ли е това,или тоя се бъзика с хората?
Тъкмо и аз затова влязох - не се ли чува нещо че темата бая се разгорещи

# 104
Къде е тази тема?

Общи условия

Активация на акаунт