Велико Търново - 3

• 16 965
  • 306
  •   1
Отговори
# 210
 Знаете ли дали за голяма покупка в Техномаркета осигуряват транспорт Rolling Eyes

# 211
Мисля  че имат превоз - някакъв бус.

# 212
  • tardis
Знаете ли дали за голяма покупка в Техномаркета осигуряват транспорт Rolling Eyes
Осигуряват, да, поне миналото лято беше така, но не помня вече плащахме ли нещо за него (ако имаш предвид безплатен транспорт).

# 213
Осигуряват транспорт, миналия месец майка ми си купи хладилник и понеже живее в Горна Оряховица и го докараха до там БЕЗПЛАТНО. Но тя живее на 5-я етаж и нямаше кой да го занесе до горе, пък и в асансьора не влизаше затова момчетата и го вдигнаха и майка ми им даде по 5 лв на човек! От благодарност! Така че осигуряват със сигурност! Е ако покупката е над 500 лв. Laughing

# 214

мерси за инфото,аз днес ходих да ги питам за всеки случай Simple Smile

# 215
Ще ви идвам на гости   Hug  по случай 10 години от завършване на университета. Но в неделя на 11 ще пътувам от Търново за Бургас и нямам идея с какво и как - бихте ли ме ориентирали дали има автобуси или влакове за Бургас и как е по-удобно.
Благодаря ви предварително

# 216
И аз, и аз и аааааазззззз.....пак ще си ида с дребен. Party Party
Момичета, от 12.06 нататък сме си в ГО....мами от Го-свиркайте,  а който иска и от ВТ да доде да се видим, щото малко ще ми е трудно с бес да се кача на маршрутката....ще овика орталъка. Mr. Green bowuu

# 217
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Автобуси на ЕТАП има за Бургас,но е добре да се провери в Софийският им офис за разписанието от Търново,за да си направиш предварително разчет на времето!Има и влак!Тук има една  мама бургазлийка дано се включи с най-точна информация- Дори 28
ЧЕРВЕНАТА SHARK-ЧИЦА!!! Whistling обади се непременно  като дойдеш да се видим

# 218
До колкото знам Етап нямат автобуси от Търново за Бургас. По принцип за Бургас едно време пътувахме с Ентуртранс,които спират на старата автогара.От там има и маршрутки,но трябва да се провери все пак.

# 219
  • Някъде в Европа...
Здравейте!
Сестра ми ще си идва в Търново с племенника ми (1,4 г.) за няколко месеца и ме помоли да ви питам за добър педиатър! Ще сме ви много благодарни ако ни ориентирате към някого!
Поздрави на родния град!

# 220
Здравейте търновски мами.Понеже ми предстои великото събитие да родя(към края на месеца)все още се колебая къде да ходя.Дали да е в ГО,з-то много добри отзиви имам от други майки за там.Някой да сподели опита си и да ми помогне за избора ooooh!Предварително БЛАГОДАРЯ!!!!!!!!

# 221
Мила, ако ти е мил живота въобще не мисли-само горна  Peace
Мои приятелки раждаха там и са много доволни и от отношение ,и от базата.... ВИП стаите са хубави и навсякъде е чистичко-лично се убедих.

# 222
Ез също раждах там второто си дете - и отношене, и база , и професионализъм - ОК.  Peace Peace Peace

# 223
Момичета, тъй като вече сериозно мислим за второ, моля ви тези от вас, които имат инфо за отделението и лекари Горна в да ми пишат тука или на лични.

Интересувам се от конкретен лекар, който да ме наблюдава от - до. Кой се води най - добър? Колко ще струва?
Колко е престоя във Вип стая? Цената за планово секцио? Колко струва таткото да присъства на раждането?
Доста са ми питанията, ама искам да съм подготвена  Simple Smile

Предварително ви благодаря   bouquet

# 224
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
 newsm78ама защо ти е планово секцио?Роди си нормално.Не си мислете ,че като ви срежат е по-лесният вариант! NaughtyЗа мен д-р Косев е винаги за предпочитане!Мога да ти дам телефоните и да се обадиш да питаш,но той само с уговорка в болницата/в отделението/може да те види,защото не ходи на кабинет! newsm78 и не е привърженик на секциото по желание до колкото знам...но всеки си решава Hugмного е хубаво ,че сте решили да си имате второ детенце newsm10 stork-boy

Общи условия

Активация на акаунт