Велико Търново - 3

• 16 962
  • 306
  •   1
Отговори
# 225
Ами чувам, че секциото било по добрият вариант особенно за вече попрестарели родилки като мене  Laughing
Имам и ужасни спомени, да не кажа кошмарни от нормалното ми раждане и затова също почнах да се замислям за секциото.
Диоптъра ми също се повиши и не ми се рискува.

Дидка, дай ми моля те телефона на този доктор пък ще видим как ще се разберем с него  Simple Smile То само дано има скоро за какво да се разбираме  Wink

# 226
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Ще ти пратя номера,но по-късно ,че имаше промяна и новият е записан в телефона на мъжът ми!Аз родих на 36 и половина години малкият,също се притеснявах,понеже разликата между предстоящото и последното раждане беше 16години,питах за секцио  Naughty не ми разреши,каза че нищо не ми пречи да си родя пак нормално и ако се наложи случайно да се реже-винаги има готов екип!Родих бързо и без нито един шев  PartyМного съм му благодарна на този лекар,че е много внимателен,добър специалист и човек,за пари не сме уговаряли нищо! newsm78 а ти бременна ли си вече Hug в кой месец си Heart Eyes

# 227
Аааа Дидка, не съм още. За съжаление най-вече на Бети.
Този месец имаше фалшива тревога и тя беше много въодушевена, ама едната чертичка я разочарова  Sad

# 228
И аз препоръчвам д-р Богдан Косев. Много съм доволна, внимателен и като го видиш вече знаеш че всичко ще е наред. За пари не е ставало въпрос. Искаш ли телефона му?

# 229
И аз препоръчвам д-р Богдан Косев. Много съм доволна, внимателен и като го видиш вече знаеш че всичко ще е наред. За пари не е ставало въпрос. Искаш ли телефона му?

Тя и Дидка спомена, че ще ми го прати, но ако ти го имаш и да не се ангажирва да го търси, ми го прати.
Благодаря   bouquet

# 230
  • Велико Търново
Летисия, много емоции ти предстоят  Simple Smile

На Бети също  Simple Smile.

Моите деца са с 10 години разлика - каката съпреживя с мен цялата бременност,много и беше интересно .За раждането също много се вълнуваше .
Аз раждах с планирано секцио точно със същите съображения  - попреминала родилка, високи диоптри и кошмарно първо раждане в печално известното търновско родилно отделение.
Много съм доволна от секциото - и аз и бебето нямахме никакви проблеми

# 231
И аз родих при д-р Косев -  извънредно добър лекар и Човек. Раждах със секцио - планирано, но дребосъка не искаше да излиза по план. Сама пожелах секцио и нямаше никакъв проблем. Не съм плащала. Бях във ВИП-а - само там плащах по 10 лв. на ден. Това е . Нашата разлика с каката също е голяма - 11 год.
Успех на "бъдещата мама".
Чакаме за две лентички EFP preggo

# 232
Може ли някой да ми каже цената,която трябва да се плати за избор на доктор.З-то не ми се рискува да попадна на кой да е.Защо сте така настроени за болницата тука в Търново бе?Аз мисля да "рискувам"и да раждам тука newsm78

# 233
Мисля,че около 200 лв е изборът на доктор/но не съм сигурна/.Внасят се официално.Леко раждане ти желая.

# 234
  • Някъде в Европа...
Здравейте!
Сестра ми ще си идва в Търново с племенника ми (1,4 г.) за няколко месеца и ме помоли да ви питам за добър педиатър! Ще сме ви много благодарни ако ни ориентирате към някого!
Поздрави на родния град!
Хайде, момичета, моля ви, кажете си мнението за педиатър!

# 235
Ок благодаря.В понеделник мисля да проверя със сигурност,но исках да знам ориентировъчно.Само да не ме изненада бебока до тогава Laughing

# 236
Момичета, много ви благодаря за инфото и пожеланията  Wink
Щом всички сте категорични за този доктор, значи той ще е  Simple Smile
Само не разбрах как така ако искам да съм при него не трябва да му плащам  newsm78 Нали уж имало някакви тарифи  Thinking
А и аз искам таткото също да присъства и това знам, че се плаща. Вие знаете ли дали може да присъства и колко струва това удоволствие  Grinning
А ВИП стаите какво представляват? Хубави ли са, колко родилки ползват една стая, в цената включва ли се храна, може ли да ме посещават когато им скимне.....?
Ох пак много въпроси, ама този път съм решила, че раждането ще бъде нещо наистина хубаво, а не кошмар и искам всичко точно да знам и колкото струва да съм готова да си платя.

# 237
  • tardis
Здравей, Летисия:)
Пожелания и от мене за  EFP

Вип-стаите са единични, със самостоятелна баня/WC, 10лв. на нощувка. Телевизор, климатик. По принцип могат да те посещават по всяко време, без да остават след 21ч., но май не се спазва. Първата вечер мъжът ми остана при мен и никой не е правил проблем. Само че трябваше да дреме на столовете.
10-те лева са само за стаята, храна си има за всички (не само за Вип-овете) безплатна, но не е кой знае какво. Май имаше нещо като рум-сървис, но не го ползвах.
Това, което може да не ти хареса е, че бебетата не ги носят по стаите, а ги държат в детското отделение; ходиш дотам да кърмиш.
За това се сещам сега.

# 238
Да, не носят бебетата да ги кърмиш, но винаги когато поискаш някой да го види ти го носят без проблем. Ако имаш въпроси към лекарите  ти се дава отговор. Това за ВТ не важи.

# 239
Много ви благодаря, че ми давата още и още информация. Така като, че ли по ми олеква и вече не ми е така свито сърцето. След първото раждане не исках да си помисля за второ, но при по добри условия и най-вече ангажирани и съвестни хора знам, че нещата ще са много по различни  Peace
Направо ми се дощя да видя  EFP И скоро да изглеждам така preggo .....въпреки, че аз и сега макар и в по малка степен съм си така  Joy

А това, че бебчетата не стоят в стаята може и да не е толкова лошо.
Първия път ми я донесоха още като ме закараха от родилната зала и се чудих на кой свят съм, та какво остава адекватно да се погрижа за новородено.
Да не говорим как се чувствах след пет дена нон стоп ревящо от глад бебе , грохнала от трудното раждане.

Последна редакция: ср, 07 юни 2006, 23:09 от Летисия

Общи условия

Активация на акаунт