Велико Търново - 3

• 16 960
  • 306
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте мами, все пак някой ще може ли да прати телефона на Д-р Косев, аз също съм решила да се обърна към него.Незнам кога обаче трябва да му се обадя, сега съм в 30 г.с, освен в болницата, доктора има ли кабинет някъде в града? Имате ли представа? Много ще съм ви благодарна ако ме ориентирате!  Laughing

# 241
Ще ти го пратя на лични. И аз все още не съм му звъняла. май ще се уговоря с него като вляза в 9-я месец.

# 242
Мацки, ако някой се нуждае от помощ в домакинството препоръчвам една моя близка.
Ето обявата: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=106935.new#new

# 243
Д-р Косев можеш да го намериш на последния етаж на болницата в Г.Оряховица. Ако още нямаш телефоните му, мога да ти ги изпратя. Лека бременност!

# 244
Здравейте! Скоро ще раждам и страшно много се вълнувам, въпреки че няма да ми е за пръв път. Simple Smile Има ли други бъдещи майчета, които са определени за края на юни?

# 245
Здравейте! Скоро ще раждам и страшно много се вълнувам, въпреки че няма да ми е за пръв път. Simple Smile Има ли други бъдещи майчета, които са определени за края на юни?

Здравей, желая ти леко и безпроблемно раждане. Погледни тук и ще намериш майчета като теб http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=107202.0   bouquet

# 246
Здравейте мами, радвам се, че всички сте добре!
Майчета ако някой от вас ще ражда в Горна Оряховица, бихте ли ми казали какво да си наглася в сака за родилното! Май всяка болница иска различни неща! Може ли някой да ми нахвърля най-важните неща!
/Веси беше ми обещала да ми пратиш списък, дано не си забравила!/
Приятен ден на всички, и не излизайте на раходка че навън е адска жега!
Леко бременеене!

# 247
Здравей! Аз като ходих да се уговарям в Горна ми казаха, че е необходимо да си нося само чехли, лигнин и тоалетни принадлежности (сапун, четка и паста за зъби, четка за коса и т.н.). Отделно аз съм си нагласила няколко кърпи - за тяло, за лице и евентуално за гърдите (ако имам кърма). Изрично питах за нощница дали трябва да се носи и ми казаха, че било задължително да се ражда с техни нощници. Не искат абсолютно нищо друго, за разлика от търновското родилно, където искат майка си и баща си. До колкото разбрах осигуряват и памперси за бебетата. Дано да съм ти била полезна. Леко раждане!

# 248
Лични вещи - сапун, четка, чехли, кърпи, лигнин,чаша,лъжица, вилица. За бебето - нищо. Даже за изписването слагат техни памперси.

# 249
  • tardis
Да, не трябва много; това, което на мен ми трябваше:
- сапун и др. лични принадлежности
- лигнин (не ми стигна; бях нагънала само половината пакет, мислех, че целият е множко, но не знаех какво е...), превръзки почти не ми трябваха, но си носи 1 пакет нощни
- чехли (носех само 1 чифт, оказа се, че е добре да имаш два, че единият чифт задължително се мокри)
- вилица, лъжица, чаша (не си носех и останах изненадана като ми донесоха яденето без прибори и трябваше да импровизирам Mr. Green
- хавлии, колкото сметнеш за добре; жилетка и чорапи, но аз раждах октомври, сега не знам... Горещичко е.
- мин. вода и бисквити (бях подценила този момент, мислех, че е маловажен, но... Rolling Eyes
- дрехи за изписване на бебето (памперси не са нужни, даже ти дават един на изписване Grinning
- Гармастан (помогна, донякъде)
- разни (документи, дебитна карта, зарядно и т.н.)

Успех и много положителни емоции  bouquet  bouquet  bouquet

# 250
Много Ви благодаря, леле колко малко неща искат в Горна Оряховица. Аз вече нагласих две ношници, мокри кърпички, лигнин, превръзки, тоалетни принадлжености, кърпи и разни други аксесоари. Памперси за бебо и етилов спирт за пъпчето, някъде бях прочела за него!
Много благодаря за информацията, значи половината неща мога да ги оставя в къщи, пък ако потрябват все ще се намери кой да ги донесе!
 Grinning

# 251
Искате ли да си направим среща Rolling Eyes

# 252
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Всички искат обаче никой недава предложения newsm78 При това разкошно време дайте да се видим някъде където ще има място за игра на децата HugАз в събота преди обяд съм заета,че е Еньовден,но в неделя съм свободна!

# 253
  • ГО
Какво стана Дидке,взе ли изпита? Joy Joy JoyАми относно срещата аз снощи ти казах,че нямам нищо против да се съберем.Аз обаче в неделя ще мога ама надвечер.По обед съм ангажирана,пък и като позахлади малко по-добре.Айде чакам предложения за ден и час за среща.

# 254
А аз утре пътувам и ще се върна в понеделник Sad

Общи условия

Активация на акаунт