Най-после да си купя свестни препарати за чистене - 9

• 154 835
  • 865
  •   1
Отговори
# 450
  • София
За Фабрика за килими ли става въпрос?  Laughing Тях отдавна се каня да ги пробвам...
Не, не е Фабрика за килими, друга е.

# 451
  • София
Наскоро купих апартамент в който пода е супер черен и лъскав гранитогрес във всички стаи и бани. След ремонта, който включва боядисване с бял латекс и в баните полагане на плочки се налага да почистя черния под. Мих с препарат , с оцет, но не се получи. Някаква идея да имате? Стои си бял и си има следи.

# 452
Аз имах същия проблем с мозайката на стълбите, изми се с мистър пропър, не е за вярване ама е факт Peace

# 453
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Моля, за препоръки за препарат за измиване на под след прахосмукачката.Настилката е естествен паркет и гранитогрес.Имам бебе, което пълзи и персийска котка.

# 454
  • София
С какво се чисти стъкло в което е имало вода и е побеляло самото стъкло?

# 455
сода и оцет

# 456
  • София
ще пробвам ако не стане ще пиша пак.Благодаря.

# 457
А то и със  циф ще стане, но със сода е по безопасно. Peace

# 458
Здравейте!Някой от София да е посещавал магазина за паралелен внос в квартал Света Троица?Много приятелки го хвалят, но исках да чуя и мнение от вас Peace

# 459
След като почистващите препарати ми станаха двуцифрено число, реших вече да мина на професионални. Поръчах на Dr. Schell milizid и един за стъкла. Milizid-а го дават универсален, ще видим.

# 460
Влизам, за да похваля препаратите на аче за тоалетна чиния и за плочки, май се води универсален. Представлява една пяна като се напръска. Лично аз съм изключително доволна от тях. Пръскам сутринта фугите и вечерта само забърсвам - като нови са. Все още не мога да повярвам, че съществува толкова добър препарат, дано не ги развалят.

# 461
Дай някой линк ако може  Praynig

# 462
  • София
 Искам да похваля на Sanо препарат за баня. Нарича се Jet Bathroom. Пръскам , разтърквам с четка с  дълга дръжка отдалече, ама не много старателно, изчаквам 10 минути и изплаквам. Резултатът е много добър. Недостатък е само цената му, взех го за около 7 лева от кварталното магазинче, където все пак е по-скъпо.

# 463
Сано са скъпи препарати, но цената си заслужава. Ползвах пяна за дамаски, с мин. усилия се постигна супер резултат.

# 464
Най-накрая отидох до магазина за който говорех.Жената ми предложи някакви магически гъби на сано и ми каза че мога да чистя всичко само с тях и чиста  вода.Утре съм на рожден ден,но при първа възможност ще ги използвам.Някой има ли мнение за тях?

Общи условия

Активация на акаунт