Най-после да си купя свестни препарати за чистене - 9

• 154 617
  • 865
  •   1
Отговори
# 255
  • оттам, откъдето започва България
За ароматизиране - ароматизират, че и правят водата тъмно синя. Но колко издържат не мога да кажа, че ги сложих в понеделник. В момента /до 10.02./ все още са на промоция в ДМ - 3 бр. на 3.99 лв.

# 256
Аз само тези топчета ползвам за WC -които правят синя вода.Много съм доволна.Добре ароматизират и траят до 1 месец горе- долу.

# 257
  • София
Аз само тези топчета ползвам за WC -които правят синя вода.Много съм доволна.Добре ароматизират и траят до 1 месец горе- долу.
От кой модел?
Иначе за гел дозите на Duck, какво мислите, дават ги и те издържливи да са, но как се чисти с четка, след като са лепнати?

Пп, в ДМ от всички видове ли са 3 за 4лв?
Само едното е 4лв иначе Peace

# 258
http://www.promooferti.com/dm-%d0%ba%d0%b0%d1%82%d0%b0%d0%bb%d0% … 0%b0%d1%80%d0%b8/ Тук са показани със сини и бели топчета. Аз купих със сини и зелени.

# 259
  • София
http://www.promooferti.com/dm-%d0%ba%d0%b0%d1%82%d0%b0%d0%bb%d0% … 0%b0%d1%80%d0%b8/ Тук са показани със сини и бели топчета. Аз купих със сини и зелени.
Ще отскоча до там, кои препоръчвате, това с оцветяването не ме кефи, но ще го преживея.

Пп, ароматизатор за апартамент - какъв бихте препоръчали, да не е натрапващ, и не на 220V.

# 260
  • Русе
Ще отскоча до там, кои препоръчвате, това с оцветяването не ме кефи, но ще го преживея.

Пп, ароматизатор за апартамент - какъв бихте препоръчали, да не е натрапващ, и не на 220V.
И на мен около месец ми издържат топчетата на Бреф. Които си избереш, тях вземи. Аз избрах синьо-белите, тъй като другите са с евкалипт, а аз не понасям миризмата му.
Ароматизатор - от години ползваме Амби пур, този, който е с устройство на батерии. Само му купувам аерозола и го сменям. От време на време пускат и хубави промоции на Глейд, пак аерозол. Другите по-евтините са ми гола вода. Докато пръсне и се е отмирисало.

# 261
  • в огледалото на живота

Air  wick  Peace
Oт години съм с такъв,стои в антрето и само сменям пълнителя като свърши/е и батерията разбира се.. Simple Smile/
Можеш да задаваш интезивност време  на разпръскване.
От всичките ароматни разновидности на ванилено-шоколадови-ябълкови-цветно и прочие сладникавости  най ми допада този аромат:
Скрит текст:
Изключително свеж и ненатрапчив  Heart Eyes

# 262
  • Русе
Боже! Аз Амби пур ли написах. След поста на Дев осъзнах, че и ние ползваме Еър уик Joy

# 263
На глейд почти винаги в метро намирам 3 пълнителя за 12лв, миришат и мнохо хубаво. На същия принцип като air wick с батерии и пръскат на определен интервал, колкото си го нагласиш.

# 264
В момента в Лили има промоция на ароматизаторите, за които говорите - 2бр за 14-15лв

# 265
Здравейте, айде и аз тук Simple Smile. Живеем в квартира, за която решенията са вземани от мъж -100%. Бял,релефен гранитогтрес в банята и тоалетната по пода с вдлъбнати бели фухги. Реших проблема с килими, които дигам, пера и суша в сушилнята. Душкабината с препарати се оправя. Обаче кухнята - черен релефен плот ПДЧ и черна, чугунена матова мивка. Постоянно търкане и постоянно с някакви петна, мивката за една година ми изглежда супер захабена вече, при положение, че имам съдомиялна. Някой да има идея с какво да я чистя?
Също исках да споделя относно това, кой доволен кой не от някакъв препрат. Скоро ми се случи да видя как препарат за фурни с едно напръскване и избърсване фурната на приятелка светва, а моята със същия препарат и след зверско търкане пак остават точици...Явно зависи и от самата повърхност.

# 266
  • София
Скоро ми се случи да видя как препарат за фурни с едно напръскване и избърсване фурната на приятелка светва, а моята със същия препарат и след зверско търкане пак остават точици...

Кой е препарата? Защото и при мен яко търкане иска.

# 267
  • София
Здравейте,
използваме Пронто за да почистваме праха от мебелите. Много сме доволни от него, от както сме с малко бебе продължителната му миризма се оказа проблем.

Ще ми препоръчате ли нещо подобно на него, но да не мирише?

# 268
Вече нямам малки деца, но много рядко ползвам препарат за мебели. Има много видове кърпи за прах, с които се обира перфектно.

# 269
rimar, препарата за фурни е K2, нямам представа дали се продава в Бг. Но е пръскаш, оставяш 10, 12, 24 часа примерно, през това време той е станал на пяна. Моята дружка само избърсва, при това фурната и е по-стар модел, а аз се налага и да търкам, след бърсането... Sad...котлоните (керамични) обаче ги чисти перфектно и само забърсвам.

Последна редакция: сб, 27 фев 2016, 18:14 от Z♥

Общи условия

Активация на акаунт