Най-после да си купя свестни препарати за чистене - 9

• 154 769
  • 865
  •   1
Отговори
# 345
  • София
А дали това почистване е достатъчно да премахне акарите от матрака?
Аз имам парочистачка, подозирам, че мога да мина матрака и с нея, но трябва да го оставя после да изсъхне. Някой почиствал ли е така матрака си - с парочистачка?

# 346
  • София
Някакви идеи с какво да изпера опикан матрак?
Знам, че вероятно трябва да го сменя, но ще се опитам да го спася.
За сега пръскам с препарата на Лидл и белина спрей.
Следващата седмица ще се развихря. Имам и прахосмукачка, с която да изтегля водата.
Цялата мека мебел, вкл. и матрака на спалнята го пера с Рейнбол. Изтегля жестоко водата и вечерта всичко е сухо, и щом имаш машина за изтегляне на водата, давай.
А дали това почистване е достатъчно да премахне акарите от матрака?
Аз имам парочистачка, подозирам, че мога да мина матрака и с нея, но трябва да го оставя после да изсъхне. Някой почиствал ли е така матрака си - с парочистачка?
Този вид почистване не само акари сваля , ами и дамаските едва ли не падат. Честно! Парочистачка имам само за терасата, не зная как е с нея.

# 347
Рейнбол Joy Joy

Малко Сладко Коте споко, не се шашкай, акарите са измислица на маркетинга на "Реинбол" хахах не са нито толкова страшни, нито толкова неизчистими.

# 348
  • София
С право се смееш, глупости съм написала, тъпа правописна грешка от бързане.  Peace Ама  машината ми е факт - Рейнбоу, жестока е. Скъпо удоволствие ама си изкара парите.

# 349
  • Варна
Предполагам, че препаратът със зелена ябълка е този 
Скрит текст:
Аз недолюбвам ароматът на зелена ябълка, но този е много приятен. Ползвала съм го за дезинфекция на кухнята, много е добър, но за съжаление не се намира у нас. Купувала съм го от Германия.
Не е този

# 350
  • оттам, откъдето започва България
С право се смееш, глупости съм написала, тъпа правописна грешка от бързане.  Peace Ама  машината ми е факт - Рейнбоу, жестока е. Скъпо удоволствие ама си изкара парите.
Машината не е скъпа, тя е много скъпа.  Peace

# 351
...и ненужна, с кеф я изхвърлих

# 352
  • София

Shocked
Да ми я беше подарила.

# 353
  • София
Интересно, 2000 долара така лесно ли ги хвърляш...хм....аз не бих. На мен ми е изключително нужна и както казах върши фантастична работа, от тупане на одеяла, до пране на мебели... мда.

# 354
Скрит текст:
не и ако съм я изплащала с такива мъки и с такава омраза  Sick счупи й се нещо, не помня какво, за ремонт ми поискаха някаква безумна сума. За 1/4 от която си купих чисто нова перфектна прахосмукачка, която си ползвам с кеф. Реално още не съм я изхвърлила на боклука- хвърлих я в мазето
сори за офф-а...

# 355
Скрит текст:
не и ако съм я изплащала с такива мъки и с такава омраза  Sick счупи й се нещо, не помня какво, за ремонт ми поискаха някаква безумна сума. За 1/4 от която си купих чисто нова перфектна прахосмукачка, която си ползвам с кеф. Реално още не съм я изхвърлила на боклука- хвърлих я в мазето
сори за офф-а...
Ох, аз така направих с прахосмукачката-робот и миячката-робот - Скуба и Румба ли беше....то не бяха повреди, не бяха проблеми, жужат с часове, нищо не чистят и сега отлежават в мазето развалени. Голяма минавка ми беше тази покупка, признавам. Извинявам се за оф-а

# 356
  • София
Здравейте,
използваме Пронто за да почистваме праха от мебелите. Много сме доволни от него, от както сме с малко бебе продължителната му миризма се оказа проблем.

Ще ми препоръчате ли нещо подобно на него, но да не мирише?
Отново моля за помощ за препоръка на добър антистатичен препарат за прах, който да не мирише.

# 357
  • Бургас
Медикс с пчелно млечице мисля беше.
Кафява опаковка с пчелна пита на него.

# 358
Днес в Лидъл зареждането на W5 е добро, изобилно 😊

# 359
  • Щастлива мама на 3 слънца
Днес в Лидъл зареждането на W5 е добро, изобилно 😊
супер е

Общи условия

Активация на акаунт