90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 311

• 32 519
  • 725
  •   1
Отговори
# 120
  • Русе
Дубрутрууу,
Да се отчета набързо, след плодов един мъъничък резултат-  -200.  Flutter
Днес белтъчен, още не съм го измъдрила.
Хайде до после  Heart Eyes
vangobi късметтт!!!  Heart Eyes

# 121
ГениМоже би има алтернатива за месото -яйчни белтъци Mr. Green
Примерно миш маш само с яйчни белтъци или нещо като палачинката на Дюкан 1л овесени трици/това вместо хляба/омешана с 3-4 белтъка правиш като палачинка и пълниш с зеленчуци-това ми е едно от любимите неща на мен специално  chef

# 122
  • У дома
Стасии и аз вече съм като нормалните хора. Днес ММ стои гледа ме, и вика "Ама ти още колко трябва да слабееш", а аз вътрешно умирам от кеф hahaha Joy Още 10 кила си мисля и се спирам, да не изчезна съвсем, аз не съм от хората които изглеждат добре слаби, всички кокали ми изхфърчат и направо погрознявам, дрехите ми  са доста  големи вече, голям кеф newsm68
Върнах се няколко месеца назяд, януари когато ви открих, тогава бях 85оки, а сега вече виждам и 6-ца отпред, абе мноого се радвам Heart Eyes Аз и физически имам повече енергия, по-позитивна съм, повече неща правя с лекота, абе всичко е по-добре.
Тами, абе като че ли не ми се умирисва да правя палачинки, ще си хапна набързо салатка и к.м., дори и да имам плюс, предполагам няма да е голям като да се "напукам" с месо. Аз на салатата слагам сирене само да ми мирише (30-40гр), не се отпускам да слагам големи буци hahaha Joy Чудно ми е само хляб да хапна ли на обед newsm78 Още от сега съм гладна, хапнах преди малко още един банан, но и днес станах към 6.
Вангоби, стискам палци за изпита. Само бъди спокойна и ще видиш, че ще го вземеш Hug

# 123
Тамарка, нещо странно ми е това. Аз си правех пшенични, овесени трици, вода, сода и малко кисело мляко, това във фурната и тънко като пръст, ставаше за хляб. Чудя се дали пак да не си правя така вместо хляб  newsm78. Поне си знам какво съм слагала. И на такова количество се чудя какъв грамаж от тодзи "хляб" ще ми е за обяд  newsm78

Гени, и ти като "нормалните" хора  Crazy

# 124
   Добро утро! Плюса си стои , първата четворка с плюс. Чакам си МЦ баш за първият учебен ден и се подувам както си му е реда. 1кг съм над тези с които започнах.

Днес белтъчен- закусих кайсии, обяда незнам навън ще е вечеря- салата цвекло и моркови и сьомга във фолио на фурна.

Добре дошли на новите момичета и успех с режима Peace

dilyanad, от китайското и аз все качвам затова го избягвам.

Кимбел
, мен затова ме е страх от водния и не мисля да го правя. Не се отказвай, всичко ще се оправи Hug

Курдов
, така се смях на това човече дето се блъскаш в стената. Хайде, стягай се Hug

Благодаря за рецептата за сладоледа, за съжаление ми е хладно, но ако се стопли ще направя такъв плодов сладолед.

vangobi, стиснати палци и от мен Peace

Браво за минусчетата, дано и при мен започнат   bouquet

хубав ден

# 125
Стаси аз когато и да ям тесто го меся предимно от трици но овесени -пшеничните са ми тегави на стомаха .Изчислявай ги като брашното .

# 126
  • Бургас
Добро утроооо !

Записвам се след воден с - 1кг. и краен резултат от първия месец - 9кг.  balloon balloon balloon  Даже според ММ било много.  Mr. Green Ама на мен ми е добре, лекичко на стомаха и душата и всички панталони ми хлопат !  Heart Eyes

Genni, а ти нещо снимка преди/ след?  Hug

Днес белтъци : З:круши, О:огретен с тиквички, моркови и сирене В: същото.

# 127
Стаси аз когато и да ям тесто го меся предимно от трици но овесени -пшеничните са ми тегави на стомаха .Изчислявай ги като брашното .
И аз придърпах от Зоната онези рецепти - хем ми по-лесно, хем вкусно, хем по-полезно  Heart Eyes Но много пъти четох, че пшеничните помагали за изчистването на стомаха и за това и тях слагам. Но ми е по-вкусно само с овесени

# 128
  • Бургас
Добър ден и дано не ви е шантав като моя!
Защо да не съм + 500 след вчерашната сладка вечеря?? #2gunfire Усещам се, че в последно време не пия достатъчно вода Embarassed Взимам се
Скрит текст:
в ръце, че вече   341uu Ето и клекове щях да правя. Правих 1 ден и до там. Голяма съм лигла. Но истината е, че се чувствам уморена от битки със съдилища, НАП и изобщо цялата бюрократична безумна система. Подлудява ме чувството за "превъзходство" на служителите и държанието им, от което крещи" може и да не ти харесва, но зависиш от мен". Ние ли зависим от тях, ние от чиито данъци и отчисления им се плащат заплатите!!!И това, което още повече ме вбесява е, че когато ги попиташ защо нещо е направено по този , а не по друг начин, се оказва, че не са компетентни и вместо да проверят и да ти дадат обоснован отговор или да понаучат нещо, те ти казват " Ми, защото така! Мрън!
Ирка, чудесна закуска, жалко че докато се включадойде време за обяд и кафето отдавна изпито. Hug
Unfogrgotten, прекрасни рози...чудесно настроение идва от снимката - малко лежерно, романтично, нежно... Heart Eyes
Мина,Еленка, добре дошли, момичета....ще постигнете желаните резултати, вярвам в това!
Genni, ти минус след водния? Нещо си се бъгнала  hahaha hahahaБраво!!! smile3501
dilyanad, страхотен минус!!
Sunny sky, чудесен резултат, а още по-добре е как ти се чувстваш! Hug

Хайде до после,...ако не ме приберат властите, че днес мога да  #2gunfire някой.

# 129
  • София
Благодаря на всички ви за палците и късмета който ми носите  bouquet
Изпита мина, утре ще имам резултат и се надявам да имам повод да почерпя макар и виртуално

# 130
  • Targovishte
Eхо банда   bouquet
Моят обяд се промени. Поканиха ме на рибка... И така грабнах розите на Светлето и отидох. Откриват нов ресторант в града. Ядох ципура и салата селска с песто, но без сирене. Така че дробчето остава за вечеря  Hug Hug Hug Hug

# 131
Здравейте,
Днес ВГХ
З- банан
О- две пълнозърнести хлебчета с маслинки-от Лидъл, за първи път ги виждам, уникално вкусно, малко по големи са от земече.
В- ММ ще прави палачинки, мисля да си хапна 2 или 3 със течен шоколад и РЧШ
Утре любимия ми плодов , дали ако направя моно на грозде ще прекаля с пладовата захар?

# 132
  • София
Курдов, поне няма да го мислиш какво ще хапваш за вечеря.  bouquet
Sunny Sky, Genni, браво и за минуса и за това, че издържахте Hug  bouquet
Генни,  аз знам за какво говориш, въпреки, че още нямам похвали от ММ, но се чувствам велико просто и по - лека и по - позитивна  bouquet
izgariashtata 0 е добре, поне не е + Hug
Есия, браво почти 2 килограма за 4 дни е повече от добре  bouquet Hug
Цвете_93,   bouquet
dilyanad, ти изби рибата след въглехидратен такъв голям минус Hug явно това е твоята храна.
Juliette14, Heart Eyes аз днес не разбрах колко съм в минус сутринта не се мерих bouquet
Ох, аз хапнах или беше вкусно или бях много гладна Mr. Green Салата с краставици си направих и филийка пълнозърнест хляб, натроших сиренце в рататуйто и сега Sick Довечера пак това ще ям, но с малко кисело мляко,че страшно много ми се яде.
Хайде оставям ви и отивам малко да легна, че главата ми тежи като гюле Laughing

# 133
  • софия
Vangobi, а вечерях домашни гофрети с шоколад и сладолед -3 бр.. Heart Eyes

# 134
  • Русе
Гени, Sunny Sky браво за резултатите!!! Ох аз кога ли ще съм 69 кила??..  Rolling Eyes  Crazy
vangobi аз ядох същото като тебИ на обяд само без рататуйчето. Щом не си се мерила тази сутрин утре ще имаш един мноооого хубав минус от двата дни  Flutter  Heart Eyes . А утре ще има почерпка сигурна съм.  Party Вечеря ши ям мИсо.   Crazy
Приятен следобед на всички,  Hug до по-късно 

Общи условия

Активация на акаунт