90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 311

• 32 518
  • 725
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, момичета и момчета!

Вчера пак смесена вечеря се получи, егати ресторантите, аз предупредих управителя по телефона какво ям и пак кухнята не знаеше...  #2gunfire  От яд накрая му хапнах тоблерон като се прибрах в стаята.  bambam  Днес поне като за ВГХ ден мисля, че ще имам твърда програма, поне по менютата на групата се намират нужните неща: на З - вероятно ябълки; на О - "ялова" баница (само корите, ама е супер вкусна, едни баби в село близо до Банско я правят) и зеленчуци; на В - баница с локум.

Ир Сръбвам капка ароматно, гъсто кафе с каймак, мммм! Благодаря!  Heart Eyes
Genni Поздравления, 69 кг звучи отлично, продължавай в същия дух! С умерена крачка винаги се стига далече!  Hug
Еленка Савова Добре дошла, успех!
Курдов Добре, че вчера промени плановете за менюто.  Peace  А за кредитите - ще се справиш, бюрократщината е голяма, но това е положението, няма друг начин. Само не се ядосвай излишно! Пази си нервичките.  Hug
Христинчетоо В плодов малкото ядене е грешка - 4 ядения, ама 3 банана и 50 гр ядки, това е супер малко. Както и малките салати в останалите дни. Нали трябва организмът да не се чувства сякаш ще го оставиш да гладува...  Naughty  Сама си правиш мечешка услуга, да знайш.  Thinking
vangobi Стискам палчета!  Hug
Mims_T Препоръчително е О и В да са с еднаква режимна храна, но опитът на много хора тук показва, че не е проблем и когато се хапват различни неща. Спазвай количествата, това е по-важно. Аз самата сравнително рядко съм яла съвсем същото на двете хранения.  Peace

Прекрасен ден на всички!   bouquet

# 106
  • София
Добро утро,
Ili-ana, Mims_T, Irinita, Juliette14, благодаря ви много   bouquet Hug  bouquet
Ир,   bouquet за кафето Grinning
dolce miele, май трябваше печено да е рататуйто, защото мойто прилича на чорба, не съм го опитала още, днес след като се върна ще го видя и на вкус Grinning
Не отчитам килограми, че нещо имам проблем с кончето, иначе вчера се мерих на сантиметри съм смъкнала по 3 см. от талията и от ханша Laughing
Докато пиша Ир сервира и закуската, грабвам боровинките и тичам  bouquet Hug  bouquet
Прекрасен ден ви желая  bouquet

# 107
  • Пловдив
Добро утро!  Simple Smile
Взимам от страхотното кафе на Ир и след малко тичам на работа.  Heart Eyes

Вангоби,стискам палци днес.Ще го вземеш,няма страшно.   bouquet
Тамара,ям филия хляб на обяд.Салати не ям всеки ден,защото не си падам много по зеленчука.Обичам,ама на моменти ми се яде.

Отчет след плодов -0,600гр.  Simple Smile И вече влезнах в долния кг.  Simple Smile

Днес ден 9-белтъчен:
З-ябълка и кафе
О-4 кебапчета,домат и филийка хляб
В-заквасена сметана или пил.пържола(не съм решила още)

Айде лек ден от мен!   bouquet Hug

# 108
vangobi ами така, от бързане глупости пиша.   ooooh!  8-ми ден ми е, започнах на 31. 09

Joy на 31.08 започна  Simple Smile

Ние с теб стартирахме заедно, но аз съм по-разсеяна!  Joy Joy
И аз имам проблем с въглехидратните дни. Но предполагам, че съм си виновна, защото на обяд хапвам сладко а за вечеря ям соленото (иначе е режимно) и за десерт РЧШ.

# 109
  • Пловдив
vangobi ами така, от бързане глупости пиша.   ooooh!  8-ми ден ми е, започнах на 31. 09

Joy на 31.08 започна  Simple Smile

Ние с теб стартирахме заедно, но аз съм по-разсеяна!  Joy Joy
И аз имам проблем с въглехидратните дни. Но предполагам, че съм си виновна, защото на обяд хапвам сладко а за вечеря ям соленото (иначе е режимно) и за десерт РЧШ.

Hug
Всеки качва в определен ден.Преди като спазвах диетата се случваше само в белтъчен да качвам,друг път само във варива.Така,че всеки път,като се почне режима,в различен ден качваш.Поне съм го забелязала при мен ,че е така.
  bouquet

# 110

Добро утро! Желая ви прекрасен ден!

Тръгвам към работа, затова съм лаконична, но после ще се постарая да се включа пак.

# 111
  • Targovishte
Добро утро, банда   bouquet

ИРКА
  Hug Hug Закуска и кафе - суперско. Нямаш равна просто   bouquet

ВангобиHug И аз стискам, вярвам че ще успееш  Hug

Днес съм пълно реми - т.е. НУЛА, това е добре. Но се страхувам че съм си на моята горна граница - 84 кг. Другото, което ме притеснява е, че в петък, събота и неделя няма да съм режимен. Не знам какво ще има в хотела, където ще е семинара. Успокоявам се, че след това мога да врътна няколко четворки докато дойде Голямата Луна.

Менюто днес: Закуската - сини сливи. За обяда снощи готвих посреднощ - свински дроб купих, никой в къщи не го яде, та остана за мен. За да не е пържен си направих моя измишльотина - съвсем леко го подварих, после с мнооого лук, подправки, струйка мазнина и малко от бульона го Фърлих във фурната. Първо под фолио, после без. Грешка може би беше че ръснах и малко лют червен пипер  newsm78  Ще докладвам какво се е получило.
Вечерята мисля да е сладка, нооо ще видим.

Приятен ден на всички   bouquet Hug  bouquet

# 112
Добро утро   bouquet  bouquet
След ВГХ, без конче и почивка от тренировки, отчитам 0. Днес плодов.
Имам пъпеш, праскови, смокини, грозде и банан. Аз в плодовите ям на корем плодове, та да видим до колко ще ги докарам.
Ир, взимам от кафето, че изкарах безсънна нощ с малката  ooooh!
Вангоби, поздравления за свалените см. Не е важно колко кантарът показва, по-важно е да падат сантиметри. Особено ако тренираш, мускулите започват да тежат повече от мазнините.

# 113
Добро утро и от мен!
Vangobi, с теб сме цяла дружина днес, успех! Ще се справиш на изпита!  Hug
Привет на новите попълнения в редиците MinaCankova и Еленка Савова   bouquet Желая ви лека и успешна раздяла с излишните килограми!
Аз съм от започналите режима на 04.09. и днес след плодов ми е първият отчет: след първа четворка - 1.8 кг. Laughing Реших да се тегля след всеки плодов, иначе през другите дни има колебания, а така ще хвана точната посока на движение на теглото.
Много помага този форум за мотивацията.   bouquet Вчера на обяд бяхме с ММ на заведение, той си хапваше  Mr. Green, а аз само му правих компания с присъствието си.  Naughty Не е издевателствал над мен - просто бяхме в друг град по работа.
Хапвам от закуската и пийвам от кафенцата на Ир    bouquet и Unforgotten'feeling'f   bouquet и тръгвам на работа.
Успешен ден!  Hug

# 114
Добро утро.

ХристинчетооТи си "стара пушка"акъл няма да ти давам за салатите мисля че достатъчно си изчела за ползите от тях.Питах те защото организма ти се държи така все едно си стиска на депо въгрехидратите .Това може да стане  ако не му достигат такива .Прецени си сама къде може да грешиш ако това че качваш във въглехидратния те притеснява ,ако не всичко е наред значи Hug

За това че всеки от различни неща пълнее съм съгласна и не съм .От белтъчини  е невъзможно да се дебелее ,ако това се случва е от неправилно хранене.За въглехидратите те са именно нещото от което пълнеем но ако се случи правилно ротацията на въглехидратите за тези 4 дни за които я завътаме не би трябвало и от тях да качваме.Варивата са друга картинка ако имаш здрав стомах това е храната ако ли не мъка, но все нещо което да ни понася и от тях можем да отсеем. Hug

# 115
Добро утро!  Hug

Ир,Светле Hug

Вангоби, успех! Ще се справиш,пожелавам ти да си намериш и подходящата работа,която ще те удовлетвори!   bouquet

Мина,Еленка, добре дошли! Успех, инат и воля, и всичко ще стане,както го искате!  bouquet

След въглехидрати +0,400, ама нормално - хапнах няколко лъжици маслинова паста на обяд. Ще го изчистя,важното е,че сантиметрите вървят надолу и ми е едно лекичко. Кантарът го ползвам просто за ориентир. Blush

Днес - плодов - имам ябълки и малко грозде,после ще купя още нещо.

Лек ден, до после!   bouquet

Последна редакция: вт, 08 сеп 2015, 09:01 от Цвете_93

# 116
  • Варна
Добро утро прекрасни  Hug
Както винаги кафенцето на Ир е прекрасно само му се радвам виртуално . Не мога да пия кафе без мляко и за това пропускам или ви правя компания на чайче. Unforgotten'feeling'f  твоето също .
Христинчетооо честит минус след плодовия ден , по случайност и аз съм точно с толкова минус от моя плодов.
Есия с теб сме започнали по едно и също време 04.09 . Ще те следя и ориентирам с теб.
На всички нови момичета много успехи ,упоритост и минуси !!!   bouquet
Аз след вчерашния плодов съм - 0,600 кг. Честно казано ми се искаше повече,но и на това се радвам,за никъде не бързам. Днес любимия ми белтъчен ден ,ден 5 ти от диетата
З - грозде
О - зеленчуци запечени с кашкавал на фурна ( нещо подобно на пуцата от тиквички ,която изглеждаше невероятно на снимките) + таратор и ФПХ
В - същото ,но без хляба.
Първата врътка от ВГХ ден свалях ,сега качвам. Може да е изключение ,ще следя следващите няколко такива,за да разбера евентуално къде ми е проблема и за да сменя ако трябва сладката вечеря ,която много обичам.Определено не се храня малко ,освен може би в плодовия ден,но се старая да се коригирам.
Лаура84 благодаря ти .

Хубав и усмихнат ден на всички !

# 117
  • У дома
Добро утро бандаа, днес отчитам -400 от воден smile3533Стасиии не е плюс.
Днес белтъчен : З-кафе и половин банан, О-к.м. с краставица и копър и шопска салатка, В-същото. Мноого ми се яде месо, но ще имам плюс, пък и след воден да не се товаря, тъкмо се пречистих малко.
Кимбел, Тамара ме е изпреварила. Двата дни -  варивата и ВГХ не са както трябва, ама ти ще ги поправиш, сигурна съм Hug
Лек и усмихнат ден на всичкии Hug

# 118
Гени, тая врътка съвсем ти е наобратно. На воден да сваляш, амаха  Crossing Arms

# 119
  • софия
Добро  утрооо!След въглехидратен -800гр.Днес бананни, ябълки, портокали и ядки.

Прекрасен ден!

Общи условия

Активация на акаунт