90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 311

• 32 513
  • 725
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
vangobi ами така, от бързане глупости пиша.   ooooh!  8-ми ден ми е, започнах на 31. 09

Joy на 31.08 започна  Simple Smile

# 91
  • Пловдив
Курдов,мисля че 4 ядения са добре,все пак не са 2 или 3.Имам и такива дни,в които наистина не ми се яде.Не го правя умишлено.  Hug

Направих си клековете преди малко точно 55 по таблицата.  Simple Smile

# 92
  • У дома
Христинче, утре да не ревеш с + Whistling Тук се яде, особено пък в плодов, ако не обичаш плодове, ами хапни си една салатка.
Ей, ще го избутам тоя воден, направих на мъжо кремвирши с яйце, като си дойде само кашкавала ще попритопля и това е, скромно но с любов  chef Само дребоса ми върти номера и не иска да яде нищо- то супа ли не готвих, сандвичи правих, печени филийки, сега и мляко и направих, само дигам и слагам маси. Оставям я, ще яде довечера  - мляко Whistling

# 93
  • София
Juliette,  браво разкошен минус  bouquet
Аз само и утре да не съм с плюс, че ще стрелям на месо вече. До тук съм изпила 4 литра вода и спирам, че ще претоваря бъбреците.
Утре
Скрит текст:
моля да ми стискате палци, че ми е изпита по английски и съм си глътнала граматиката вече. Имам голяма нужда да взема сертификат, пък и работа ако си намеря, ехе Mr. Green

# 94
  • Габрово
Вангоби,стискам палци,ще се справиш блестящо,защото много хора ще мислят за теб. Hug
Гени,зная че има в турските магазини,но градчето е малко и няма такъв,а в Кьолн сигурно има,но не ги зная,а и ми е далеч.
Стаси,на мен не ми хареса сладоледа от банани,че и малини,праскови,кайсии,опитах всичко.Пробвай,може да ти хареса.
Курдов,лоша работа с кредитите,аз защо съм се попиляла далеч от близките си,ремонти,преди това балове,родители,дъщери студентки и т.н.-кредити да искаш от мен,де що има банка в Габрово  hahaha и аз съм теглила.

# 95
  • Варна
Добър вечер момичета и Курдов   bouquet
Леле колко много сте изписали,ще се връщам да ви чета и наваксвам.
Браво на всички момичета ,които имат минус,бавно но славно нещата се получават  Hug
vangobi ще ти стискам всички палци ,които имам ! Ще се справиш !  smile3523
Аз днес като теб Христинче съм на + след въглехидратния и общо взето съм на нула след 3-те дни. Надявам се утре нещата да са си дошли в норма и след плодовия да имам минусче.
Днес хапнах диня ,пъпеш,грозде и 50 гр. сурови ядки,но нещо пъпеша и динята не ми харесаха изобщо - вече заминават.Не знам ,но май и динята не е моя плод - обичам я но се подувам като плондер.  Ще опитам другия път славните монобанани.
Не знам и какво ми става днес много съм гладна ,а хапнах достатъчно  Rolling Eyes
Да попитам често ли ядете различно на О и В . До сега никога не съм яла различна храна ,но понякога много ми тежи и едва се справям.

# 96
  • Бургас
vangobi,стискам палци! Ще се справиш, нали ние те подкрепяме HugСамо трябва да си спокойна. Аз преди всеки изпит съм представяла, че изпита е минал и какво ще правя след него и до сега нямам провал.
Плувкините, простряхте ли си банските вече Joy
След белтъчния обяд реших вечерята да е сладка и сега ми е лошо Sick Предчуствам утре +++++
Моята идея за менюто утре е:
З - ябълка
О - свинско с доматен сос (нещо като кебап, не без вино) + салата и фпх
В - да пробвам варива newsm78 Може да е варена царевица и салата

о-салдак
Fifi, къде си слънчице? Hug
Мими, не се появяваш newsm78 Да не благодариш за подаръка Embarassed hahaha
Genni, тантуринка ми става все по-сладка с нейните номера. Не се тревожи, ще й мине периода. Да я нацелуваш по вратленцето....ох, как ухаят дребчовците Hug Hug Hug

# 97
  • Русе
vangobi  Heart Eyes  Hug , стискам палци, знам, че ще се справиш. И след хубавият сертификат една още по-хубава работа ти пожелавам!!  Crazy
Ох, аз утре кво ши ям, не знам  Laughing . Верно е, че от мИсото качвам, разбрала съм, но при мен е най-вероятно от бавното му преработване, щот после следващите дни имам хуубав минус. Так си мисля. И утре ще има мИсо.  Joy За обяд може би кисело млекце и сиренце.  newsm78
Хайде лекинка, ще надзъртам още малко  Flutter
 Hug

# 98
От мен, лека и бързопреживна на всички! Утре съм на плодове.Още никакви минуси не отчитам!
Мръъъън!

# 99
Добър вечер момичета и момчета !  Hug Hug Hug
Днес хапнах грозде, банани и 100гр ядки  + 2,5л вода  Peace
vangobi  HugНадявам се, че този период ще отмине, защото вече почвам да се шашкам, че ще си ги върна 85 килограма.....
Genni Гени Hug след водния, ядох пилешко + салата + пфх и същото наполовина на вечеря. В бобовия хапнах грах + фпх и на вечеря същото , а за въглехидратния хапнах бутер банички на обяд, а за вечеря 2 корнита + РЧШ .... Плюс това съм тренирала по 1 час в залата и пак резултата е изключително разочароващ... +2кг .... явно бъркам някъде...
Dana_S Страхотен резултат първата седмица! Пожелавам ти да е така и за напред  Hug Peace
За утре менюто ще е :
З: банан
О: 2 кебабчета + салата + фпх
В: 1 пил. пържолка + салата
Ще се премеря чак след тази четворка... и се надявам да не се отчаям пак  Sad Sad Sad Sad Sad Sad Ох стига съм се оплаквала ...
Лека нощ на всички!  Hug Peace

# 100
ХристинчетооСалати ядеш ли?На обяд в белтъчния ден филия хляб ядеш ли?
Прави ми впечатление че имаш плюсове във въглехидратния ден предимно, което говори че нещо с въглехидратите не се случва както трябва.Нямаш много за сваляне/даже нищо/ и евала че не се стремиш към анорексични мерки ,но така и така пазиш диетата поне се възползвай от ефекта който се стремим да постигнем всъщност с нея ,а именно с прости думи да приучим организма да не трупа депо когато консумираме въглехидрати.Аз също съм на мнение че тези 3 банана днес са ти били крайно малко ,но това ще се види в следващите дни ---дано не съм права:hug:

kimbell1
Цитат
след водния, ядох пилешко + салата + пфх и същото наполовина на вечеря. В бобовия хапнах грах + фпх и на вечеря същото , а за въглехидратния хапнах бутер банички на обяд, а за вечеря 2 корнита + РЧШ
Колко пилешко,колко грах?
Бутер банички не е добра идея за въглехидратен ден. Хубаво е във въглехидратния ден да се сведат до минимум мазнините заради въглехидратната ротация,корнито не е добра идея за сладка вечеря то в повечето случай е многозърнесто има ориз или царевица ,плодове.
За утре:
2 кебапчета са ти малко за обяд, пържолата ти е добре ако не надвишава 100-150г.Трябва до 300 г месо в зависимост от месото на обяд и най добре 100 г на вечеря/помоли да ти дадат таблицата за грамажите/ Hug

Последна редакция: пн, 07 сеп 2015, 23:54 от Taмara

# 101
  • Targovishte
Лека нощ, банда   bouquet Hug  bouquet

# 102
  • Калифорния, САЩ

# 103
Здравейте Hug
Взимам си малко от кафенцето на Ир, че утре най-вероятно ще си остана без реално кафе...освен ако не хукна рано сутрин към магазина, което едва ли ще стане. Mr. Green
Похвалвамсе  с още -400 грама след варивата вчера. Grinning А така стабилно си хапнах на вечеря грахчето с картофи и гъби.... Laughing
Днес беше въглехидратен, З- банан с кафе, О- пълнозърнеста пица, сложих и много чушки, лук, тиквички, моркови, босилек и подправки Simple Smile , наядох се чудесно, че и салата забърсах hahaha (ендивия с айсберг и зелен лук), В- бананова и шоколадова пастичка, 1/4 тулумбичка и 10 грама черен шоколад. Mr. Green Банановата пастичка беше толкова сладка, че след нея шоколадовата ми се стори почти горчива Joy А парченцето черен шоколад изядох само, за да ми стане горчиво, че за малко да ми стане лошо от толкова сладко! Shocked Не знам защо, но си мисля, че утре ще имам минус..... newsm78
Вангоби, много ти благодаря за линка към рецептите! Hug Аз съм правила печено нещо като рататуй- изобщо не е сложно нареждането! Peace А още по-лесно е в правоъгълна тавичка- редиш на редове една в/у друга филийките, добавяш малко водичка, подправки и сипваш малко мазнинка отгоре и във фурната. Wink За нула време ги нареждам аз такива рататуйчета.... Laughing
Добре дошли на новите! Много минусчета ви пожелавам! Hug
Курдов, дано скоро да се похвалиш с нова кола. Големи кожодери са и банките, и ключарите, пък и всички де. ooooh!
Генни, ще мине и този период на тантурка! По едно време и аз се бях превърнала в ресторант за дъщеричката- имах чувството, че по цял ден готвя и сервирам и отсервирам...... Crazy

# 104
  • Калифорния, САЩ
       Закуската е ваша, наслаждавайте се:  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт