Звездни компромати - 259 част

• 85 982
  • 730
  •   1
Отговори
# 45
И това е комплимент, свикнала съм да я виждам пияна, разкрачена и с премрежен поглед.

# 46
  • Ямбол
Кристен Стюарт по боси крачета:
Скрит текст:

и с обувчици:
Скрит текст:

И специално за Джой един Брандън Бойд:
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 07 сеп 2015, 12:30 от Майола Бени

# 47
  • Русе/София
И това е комплимент, свикнала съм да я виждам пияна, разкрачена и с премрежен поглед.
явно се е запътила за поредния купон

# 48
  • вятър в маслините, вятър над хребета
И специално за Джой един Брандън Бойд:
Скрит текст:
Аууу, мерси Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И за Кристен също, нейния филм го чаках, отивам да търся ревюта Hug

# 49
  • София
Това за Бийонсе и Джей Ло е смешно, моля ви се ooooh!

Не харесвам Лопез - за мен е чалга звездата на САЩ, пробила в киното, за да успее в музиката, танцьорка, която се лансира след връзката си с Пъф Деди.
Първите музикални опити не случайно са в стил R'n'B, с разни уредени дуети, харесвам го,особено If you had my love. A после, след като набира скорост - става успялото момиче от Бронкс Laughing и става идол за латиносите в САЩ. Peace
Напъните й да е секси гъзоветка на 45 са ми жалки Twisted Evil

Бийонсе пък е готвена за звезда от дете, както Кристина Агилера и Бритни. Спечелила е всичко, което може, чисто музикално - на светлинни години от Дженифър, аз лично харесвам повечето й неща. Публичният образ е малко твърде чист и спретнат за реален, но не ме дразни, все още. Не знам за Кание, но според мен, тя би имала успешна политическа кариера след време Thinking

Харди ми е много, много секси, чак се изненадвам Crazy
А Еди Редмейн има прекрасна усмивка, от онези хора, които се смеят с очи, но аз си падам по мъже, които не се усмихват и гледат лошо Laughing Laughing Laughing

# 50
Мъжът на Сандра е уникален,  Heart Eyes

И на мен ми хареса, което рядко се случва в техните среди  Laughing
И на мен ми допада. Peace

# 51

и с обувчици:
Скрит текст:

Имам чувството, че са и поне 2 номера по- големи обувчиците  newsm78

# 52
  • Вестерос
Това за Бийонсе и Джей Ло е смешно, моля ви се ooooh!

Не харесвам Лопез - за мен е чалга звездата на САЩ, пробила в киното, за да успее в музиката, танцьорка, която се лансира след връзката си с Пъф Деди.
Първите музикални опити не случайно са в стил R'n'B, с разни уредени дуети, харесвам го,особено If you had my love. A после, след като набира скорост - става успялото момиче от Бронкс Laughing и става идол за латиносите в САЩ. Peace
Напъните й да е секси гъзоветка на 45 са ми жалки Twisted Evil

Бийонсе пък е готвена за звезда от дете, както Кристина Агилера и Бритни. Спечелила е всичко, което може, чисто музикално - на светлинни години от Дженифър, аз лично харесвам повечето й неща. Публичният образ е малко твърде чист и спретнат за реален, но не ме дразни, все още. Не знам за Кание, но според мен, тя би имала успешна политическа кариера след време Thinking

Харди ми е много, много секси, чак се изненадвам Crazy
А Еди Редмейн има прекрасна усмивка, от онези хора, които се смеят с очи, но аз си падам по мъже, които не се усмихват и гледат лошо Laughing Laughing Laughing

Така, това си е твоето мнение. Аз съм казала по-горе моето. И само да вметна , че Бийонсе кой я направи звезда? Баща й чрез групата  , доколкото помня. В групата пък ме дразнеше, че все тя изпъква, а другите остават на заден план, а също бяха добри певици.... Бийонсе за мен като певица е на светлинни години назад от Кристина Агилера и самото сравняване е смешно.

# 53
  • София
Това, че Кание Уест ще се кандидатира за президент е майтап, нали?

# 54
Защо? Той и Доналд Тръпм си плещи глупости, а си прави кампанията. Ким като първа дама сигурно е мокър сън на Momager-a.

# 55
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Гаджето на Сандра Б чета, че е на 49 според няколко чужди клюкарника, а не а 41, което не е голяма разлика, ако е истина.

Ева Грийн и на мен не ми допада по снимки, но пък има едно такова секси излъчване като играе и някакъв много хард поглед  Mr. Green

# 56
  • На ръба..
Джоли без грим

Скрит текст:

# 57
  • Mediterraneo

и с обувчици:
Скрит текст:

Повече от видно е, че са й големи  Crazy

# 58
  • HH

И аз. Те обувките и вероятно са паднали, а не ги е събула  hahaha

# 59

И аз. Те обувките и вероятно са паднали, а не ги е събула  hahaha

Прилича на дъщеря ми с моите, ама двете би трябвало да са на различен акъл  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт