Звездни компромати - 259 част

• 87 220
  • 730
  •   1
Отговори
# 660
Ама защо никой не коментира новината, че Джуджи била изгонена от "На Кафе" и сега била в стрес...?!?!? Само за себе си мислите! Crossing Arms Crossing Arms
newsm78  Вярно ли ще да е?

Ето това е бомба, дали е вярно? Не мен много не ми се вярва!  newsm78
Дайте линк към статията, аз предаването не съм го гледала от месеци сигурно.

# 661
Ех,жалко за Джуджи ! Tired По-добре Гала да бяха махнали. Mr. Green
hahaha hahaha hahaha
Днес двама видни бургазлии имат РД!
Руси Чанев и Д. Рачков
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1327006

# 662
  • София
Според сп.Love е ваканция до декември заради брадърите,нямало време за нея.Според други слухове /достоверни/е в постоянна ваканция.Егото лигнята е тази жена.

# 663
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Том Харди, и отговорът му към критиката за цирка от Торонто, с интересен контра въпрос: Should I come out of the closet when I’m not in one?

Джоузеф Гордън-Левит за Playboy

Бар Рафаели

# 664
Не ми е секси на тези снимки, особено на последната Whistling Изглежда един добричък, хрисим...А на мен ми харесва лош, лош! Laughing
По темата с фолкаджийките - Преслава е много слаба, но откакто отслабна го няма селското излъчване, което имаше преди, само от снимки съдя, не съм гледала клипове, нито слушала. Peace
а ГАлената - да целува ръка на хирурга си и да се моли да свалят всички стари снимки, щото прилича на гаджето на меркантилница

Според мен е повече фотошоп, отколкото пластика, защото като гостува в "Папараци" хич не изглеждаше много слаба или с много изразителни скули - http://img.bg.sof.cmestatic.com/media/images/620x349/Mar2015/2110383092.jpg

# 665
Ми тя рубриката на Джуджи беше две/три минути, от които половината минаваха в хилеж с Гала...винаги съм се чудела колко и плащат за тези минутки изява newsm78

# 666
  • София
Пак ми е нормална реакцията на Харди, мисля, че се шуми повече, отколкото има нужда. И не намирам, че е бил груб с репортера, да, раздразнен, но овладян и на място Peace

От цялата статия се зарадвах на това:
Hardy’s film Legend will open on Thanksgiving weekend. He will also appear in Alejandro Inarritu’s The Revenant, which will open Christmas Day.
Въпреки, че си мисля, че филма на Инариту ще е тегав за гледане  Crossing Arms но вероятно ще се жертвам Sunglasses

# 667
"Легенда" е изтеглен за месец по-късно, никак не ме радва този факт Crossing Arms

# 668
  • София
"Легенда" е изтеглен за месец по-късно, никак не ме радва този факт Crossing Arms

Да, вярно е, но аз не очаквах да се появи в България октомври.
За другият имах предвид, за него беше много неясно и нали ми обяснихте, че ще се опитат да хванат последната възможност за Оскарите Laughing
Нали всеобщо се плачи за ощетения Лео  Sunglasses

# 669
Тес, снимките, които постваш, никога не се отварят. Пробвай може би да ги качваш някъде предварително Peace

Явно никога не се отварят снимки, които публикувам от руския ''Ел'', не знам защо е така, но повече просто няма да го правя.  Peace

п.п. на Преслава пък бяха от хотнюз.

Последна редакция: пт, 18 сеп 2015, 17:24 от Tess d`Urberville

# 670
Тези на Преслава също не се отваряха при мен. Не успях да я видя колко е слаба Laughing
Пускай направо статиите Peace

# 671
http://www.blitz.bg/news/article/361657
линка от статията за Джуджи  Peace, нека бъдем позитивни и си кажем, че Джуджи подготвя нов проект - нещо като масов хилеж в праймтаим време, детронирайки медийния диктатор Николета:
http://www.blitz.bg/news/article/361920

Mr. Green

# 672
  • Once there was a Hushpuppy...

Точно, както казах и аз Peace
Ядоса се и толкова! Ама, какво и как отговорил, кой го питал, защо и какво го питал - всичко е ден до пладне! Много шум за нищо Laughing Не си заслужава дори да го помним.
А, Харди си е прекрасен Heart Eyes

# 673
  • Berlin
Ми тя всъщност каква се водеше в предаването? Тия 2-3 минути коментар и клипчета от youtube и аз мога да им ги приготвям от вкъщи срещи скромно заплащане. Laughing

# 674
Ми тя всъщност каква се водеше в предаването? Тия 2-3 минути коментар и клипчета от youtube и аз мога да им ги приготвям от вкъщи срещи скромно заплащане. Laughing

hahaha Joy

Общи условия

Активация на акаунт