Звездни компромати - 259 част

• 85 933
  • 730
  •   2
Отговори
# 90
  • Ямбол
Мария Илиева с някакъв младеж:
Скрит текст:

# 91
Скрит текст:

Как някакъв   Naughty Laughing
Това е възлюбеният Наско (дано не бъркам). Преди май се криеха, явно вече е публична връзката им.

# 92

Това не е ли Наско от Х Фактор? В темата Знаете ли кой видях? писаха, че са ги виждали на плажа заедно....

# 93
  • Ямбол
Да, някакъв Наско е. Ама не следя Х-Фактор и не познавам модерните "звездички" на българската музикална сцена.

# 94
# 95
  • София
Не могаааа, Николета има най-малоумните снимки, заклевам се!  Joy

# 96
  • където ми харесва
Марийка колко времш го чака да стане пълнолетен...егати хиената е тая жен.

# 97
  • София
Хмм, Мария не се шегува. Преди време, когато приключи първият Х фактор, един приятел беше близък с Ангел и Моисей и всеки път ми разправяше как Ангел имал връзка с Мария Илиева, но аз така и не му повярвах...  Thinking

# 98
Скрит текст:

Това е възлюбеният Наско (дано не бъркам). Преди май се криеха, явно вече е публична връзката им.

Много влюбено гледа Мария на снимката, не както Амбър гледа Джони  Laughing, тези двамата наистина ли са двойка, или само на нея така й се иска?

# 99
Скрит текст:

Много влюбено гледа Мария на снимката, не както Амбър гледа Джони  Laughing, тези двамата наистина ли са двойка, или само на нея така й се иска?
В друга тема съфорумка беше разказала,че ги е видяла и са били доста интимни  Peace Тази си е педофилка от край време,наистина и за Ангел се говореше преди и Иво Аръков,агнешко си обича жената  Mr. Green

# 100
  • До морето
Аз бях съфорумката- гледката беше доста недвусмислена. За Ангел от Ангел и Мойсей не знаех.

# 101
Не могаааа, Николета има най-малоумните снимки, заклевам се!  Joy

Нищо не разбираш  Naughty

Тя излъчва сексапил дори и когато си прави процедури. Не като онези ми ти размъкнати домакини в бг-мамма.
Николета е сеХсапилна винаги  Naughty

Колко е разликата във възрастта на Мария и юношата бледен  newsm78

# 102
На Николета това може и реклама да е. Преди се беше снимала със скраб по тялото и имаше линк за поръчка и описание колко е невероятен.
Алисия я гледах,че се беше снимала с този Wow tea. Със сигурност им дават по някой лев да се покажат така.

# 103
Мария Илиева е с около 20 г. по-възрастна. Ненормална работа...

# 104

Общи условия

Активация на акаунт