Искам да кажа ... (53)_07.09-13.09

• 37 116
  • 641
  •   1
Отговори
# 525
Благодаря ви! Ще говоря с учителките.

# 526

Не, бе, мило, супер си звучи. И кажи на моля, другарката, че хич дори не искаш децата да гледат детски.

Ей, откачам, начи! Да не ми се сърдите, но и без това повечето си курдисвате децата пред тв-то, таблета, смарта, та остава и аз в детската това да им пускам. Да, пускам, но песни, подбрани и контролирани, както и едни серии с цветовете, формите и пр.

Моето голямо е с шини. Коригира и място за зъбите и захапка.

# 527
  • София
Бъни, при Кати е ясно, че трябва да се коригира захапката. Аз четох разни статии, в повечето пише, че брекети се слагат след 8-мата година. Но консултацията я искам веднага. И след като става въпрос за нещо толкова важно, а и скъпо, при всички положения ще я заведа на второ, а ако трябва - и на трето мнение.
Тарти, задължително се прави панорамна снимка. При нея се виждат зародишите и горе-долу може да се прецени предварително какво и как. При дъщеря ми зъбите са хубаво подредени и са едри. За щастие и двамата с мъжа ми имаме прилични зъби, но сме с леееки изменения в захапката, които не ни пречат по никакъв начин, нито пък си личат. Затова и не сме носели разни джаджи в устата.
Имам един бивш колега, който на дърги години реши, че ще си оправя захапката, барабар с кривите зъби. Направо като нов човек е в момента.  Grinning

# 528
Тони, драсни два реда на лични, да ти кажа къде можеш да отидеш за второ мнение.

# 529
Скрит текст:
Дъщеря ми и приятелките й шаферки .

# 530
Честит рожден ден на Цвети и на момченцето на Веси1! Да са здрави и безгрижни!   bouquet

Фея, Кристин, благодаря ви за препоръките за фитнеса. Аз в момента (за цялото лято) имам проблемен интернет и не мога да зареждам клипчета, затова не ми е вариант това. Просто ще изчакам още двайсетина дни! Аз си правя кростренажора през ден-през два де!
И в сантиметрите не намирам разлика, Кристин! Някои панталони съвсем лекичко са ми се охлабили, но метърът не отчита тази разлика!  Laughing
Ха, сетих се какво мога да питам! Много искам да стегна ръцете и да прибера висящото. Вдигам гири, ама не знам дали не са ми леки (вече) - 1,5 кг във всяка ръка. Преди знаех, че трябва с малко тежести много повторения, ама май сега друго се твърди вече!?
Естел, стискам ти палци, за каквото имаш нужда!  Peace

# 531
В групата на дъщеря ми много рядко пускат филмчета, но разрешават на децата, които не искат да гледат, да си играят през това време. Моята много обича тези моменти, защото тогава си реди лего.
А иначе им пускат аудио приказки преди сън, но и госпожите им четат понякога
Ваксини съм слагала само задължителните

# 532
  • ту тук, ту там
Down, нещо по моя пост ли искаше да коментираш?  Simple Smile

# 533
Честит рожден ден на рожденниците   bouquet
Жармен много финна и сладичка е дъщеря ти,голяма сладурана  Heart Eyes. Да ти е жива и здрава!

Офф аз много мразя съботата значи  ooooh!. От сутринта пазарувам ( пазар,супер маркет). Айде след това бързам да сготвя,да изчистя  Tired. Абе не я обичам тази събота..

# 534
  • София, Младост
Каси, за песнички и такива филмчета, като които ти казваш, че пускаш нямам против, но в групата на дъщеря ми преди време се следяха турските сериали  ooooh! в следобедните часове.

# 535
Честити рожденици. Да са живи и здрави  Hug

Никакви ваксини, които не са задължителни не слагам.

Аз не мога да разбера защо изобщо им пускат филмчета в градината, ама това е друг въпрос.
Съни, остави го сам да го израсте. Говорете, успокой го, но не и да прекаляваш.
В този свят много неща има да го (ни) плашат още  Peace

Скрит текст:
След поредната родителска среща все повече се убеждавам, че доста от родителите прекаляват с изискванията си и очакванията.
Имам чувството, че след поколението, което никой не обгрижваше, защото всички бяха заети да оцеляват, сега расте едно поколение от принцове и принцеси (както аз им викам)
Съни, не визирам твоята ситуация, просто си размишлявам

Жармен, много са хубави  Peace

# 536
Ами мен, ако ме питате, не бих желала въобще да гледат детски. Вкъщи той гледа само Сънчо. Не го паркирам да гледа детски, за да върша нещо. Сигурно и затова не е свикнал с вещиците, казаните им и така нататък. При положение, че са 20 + деца, не разбирам защо е необходимо да ги сложат пред телевизора, вместо да ги оставят да си играят?
С песните съм ОК.

# 537
Честита годишнина на темата. Това е първата тема, която следя толкова дълго. Чак не е за вярване.

Искам да кажа, че съм готова с всичко.

Планирани пътувания, концерти и други мероприятия от пролетно-летния сезон - успешно отметнати.

Нови планове за есенно-зимния сезон - готови - резервирани, организирани, частично платени.

Покупки за ученика - 100% приключени, от най-малкото моливче и гумичка, през помагалата, та до целия гардероб (като се започне от слипове и чорапи и се стигне до връхни есенни и зимни дрехи)... Беше кошмарно само по себе си и се радвам че приключи. Младежът израсна за 3-4 месеца с цели два номера - и в дрехи, и в обувки.  И се оказа в една странна ниша, в която детските дрехи са му малки, а мъжките - големи. Юношеското облекло е един абсолютно незапълнен сегмент, не само в България, но и в сайтовете за онлайн-търговия. Много малко е предлагането, съобразено с още неоформените им и странни тела, и се видях в голямо приключение, но с триста зора - напазарувах.

Другата седмица съм в отпуск, и от сряда до събота съм си подарила едно любимо и прекрасно изживяване само за мен, без никакви придружители. Нямам търпение и се надявам да се насладя максимално. След това от неделя до вторник пак сме на път.
Пък от 23-ти ще му мислим  Wink

# 538
  • София
vanini, аз слагах Ротарикс на двамата по-малки и съм много доволна. С голямото момче имах огромни неприятности с ротавирусите... като започнеше да дриска и повръща нямаше спиране просто. До лежане в болница заради обезводняване стигахме дори.
Не знам дали ваксината е причината, но при дребните нямаше такива изпълнения.

Купихме туфли и трико за балет. Сега чака трикото да изсъхне за да може да тренира  Laughing
Още не съм купила раница за голямото момче. Утре вече задължително трябва да свърша и това нещо, че то не остана време.  ooooh!

# 539
vanini, аз слагах Ротарикс на двамата по-малки и съм много доволна. С голямото момче имах огромни неприятности с ротавирусите... като започнеше да дриска и повръща нямаше спиране просто. До лежане в болница заради обезводняване стигахме дори.
Не знам дали ваксината е причината, но при дребните нямаше такива изпълнения.

Купихме туфли и трико за балет. Сега чака трикото да изсъхне за да може да тренира  Laughing
Още не съм купила раница за голямото момче. Утре вече задължително трябва да свърша и това нещо, че то не остана време.  ooooh!

Ние ще ходим утре. Имаме почти нови, и от двете, но вече не са му удобни - стискат и обувките, опъва и трикото.  ooooh! Боже, как растат тези деца! Особено в този период. Няколко месеца и хоп, не ми става!
Така де, да подкрепя Бърдс Флу.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт