Искам да кажа ... (53)_07.09-13.09

• 37 107
  • 641
  •   1
Отговори
# 615
Вие на кой остров сте?

О-в Крит

# 616
Ровя из нета за раници. Това жените сте странни птици. Все не харесвате. Генетично ли ви е заложено. Никва концепция по въпроса, но това било така, онова не било както трябва. Взех да се нервя. Какви са тия раници щирлиц, хирлитц. Има ли тук някъде магазин, фирмен, представителство или нещо там. Искам око да види, ръка да пипне, от Амазон не ми се поръчва, няма и време

# 617
  • В Космоса
Е, далечко си идва, да. Трябва с преспиване. Ние тръгнахме днес в 10 сутринта и София бяхме в 18 часа. Crazy Е, час и половина, два изгубихме, защото обиколихме целия ръкав и спирахме на гледки, на разходка из Неос Мармарас и на обяд.

# 618
 sandokanchev , Херлитц имат представителство в София. Лесно се стига - в Дружба е, по пътя за летището и се завива по някое време преди Нова телевизия. Но аз не съм шофьор и не умея да обяснявам.  Адресът е : София, ул. Поручик Н.Бончев 10, склад 25-26
Акаша, страхотно лято си изкарахте, вече ти казах. Искам и аз такова- непрекъснато по плажове и от време на време в Родопите.  

# 619
Да определено е доста далеч. От Пирея до Крит е цяла нощ с кораб.

# 620
  • София
Чела съм, гледала съм, и пак съм безмълвна!

Някой чел ли е "Изборът на Софи"?
Аз.  Cry
Лили, честита нова къща! Страхотни преживявания и невероятно щастливи моменти ви желая.
Последно време нямах никакво време за темата, така че сега да наваксам: Честит рожден ден на тема и на всички ни! Честит рожден ден и на всички, които празнуваха последните дни!  Hug

# 621
Сандоканчев, кой клас си (твоята принцеса, де)? Едно ти е детето,нали?

# 622
  • В Космоса
valerie, наистина страхотно лято, много динамично, ходихме на много места, но определено не сме зарибени плажари и не сме ходили много на плаж. Стана ясно (аз си го знаех, де, но си затвърдих), че просто на черноморието не ми е хубаво. За 3 дена в Гърция направихме една трета и повече даже, сигурно, от плажуването ни за цяло лято на морето у нас. Crazy

# 623
Сандоканчев, кой клас си (твоята принцеса, де)? Едно ти е детето,нали?
  Едно, но ми прави харчове за три. Не че се оплаквам. Напротив. Много съм горделив. Искам най- хубавото за чавето. Мерси за адреса на "щирлиц", но ми идва в по вечко това суетене. Какви раници купувате вие. От къде ги измисля това дребното, само ми образува проблеми. Четвърти слас сме Бързоходецо.

# 624
  • Sofia
Някой друг строЕн да гледа мъжкия финал по тенис?
Моите са се заредили с напитки и разядки и се пенявят как ще гледат до....2-3 ч. до колкото. Аз,едва ли ще устискам  Thinking
От няколко дни се чудя коя е Кръстницата Фея/Феята Кръстница  Thinking newsm78 Crossing Arms

Сандо, много си изпълнителен пък ти  Rolling Eyes.
С тия раници ме убивате  #Crazy...моят има претенции за друго,де-раницата за тенис каква да е,например  Mr. Green.Инак училищната е Адидас-ка.Но нашите нищо не носят дОма,всичко седи по шкафовте в училище.Та,може би и това да е от значение.

# 625
Благодаря за отговора, Сандоканчев! Да се живи и здрави!

Софи, как се произнася ника ти на български и какво означава? Лесно е да се съкрати на началните букви, но ми е интересно значението му.

Лиляна не се е разписала тази вечер. Сигурно подрежда.
Кой още се губи?

# 626
Благодаря, Касита. Копирам я и ще я направя.

Ванини, стана чудо тая лютеница.

# 627
Лиляна пробва матрака сигуррр. Писа, че не била спалааа. Да пише коя марка е понее, да не крие. На нов матрак е грехота да се спи.  Не е имало земетресение с епицентър Ямбол тая нощ, нали. newsm10

# 628
Гледам по Нова за Аушвиц ..... и думи нямам.
Аз нямам сили вече да гледам подобни неща. Последният филм, който си позволих на тази тематика, беше "Животът е прекрасен". Очите си изплаках.

И аз нямам сили.

Последното ,което гледах от посочената тематика-"Тяжелый песок" по романа на А.Рыбаков.
Невероятна лента, но дни наред бях като разбита. Гледах филма мин. година, претърпях малка злополука с ръката, не беше счупена, но имах травма, от която не можех да върша каквото и да е. И седнах да гледам сериали пред компа, така попаднах на този.

# 629
  • Пазете Гор
На лютеницата най-главоболното ми е обезводняването на доматите, затова винаги ползвам готова доматена паста. Може и купешка, може и домашна, но приготвена от по-предни дни. Инак в един ден с печене и белене на останалите съставки ми идва много.

Другият ми дерт е да не улуча горчиви патладжани (аз слагам много патладжан). И вкусни, влакнести пиперки.

Изибщо за консервяи е добре да се подберат сортове зеленчуци с високо съдържание на сухо вещество, или по-просто казано - да не са водняви.

...
Последното ,което гледах от посочената тематика-"Тяжелый песок" по романа на А.Рыбаков.
Невероятна лента, но дни наред бях като разбита. ....

Бива го,. казваш. Ще го изгледам. От "Дети Арбата" направиха невероятна боза. Екранизацията на "Жизнь и судьба" обаче е великолепна.

Общи условия

Активация на акаунт