Хайде на театър 3

• 183 601
  • 753
  •   1
Отговори
# 210
  • София
 Вчера гледах "Луда нощ по френски"  в "Сълза и Смях". Изключително съм впечатлена.Грабва те от първата минута. Много ми хареса. Латинка Петрова  се раздаде напълно. Много весела и забавна постановка. Горещо я препоръчвам. В момента дори  има ваучери за нея.

....и отново запалени цигари...... аман.... това ми е супер противно. Цялата зала замирисва . На пръсти се броят постановките, в които актьорите не пушат.

Последна редакция: пт, 12 фев 2016, 00:42 от luchi92

# 211
Вчера гледах "Луда нощ по френски"  в "Сълза и Смях". Изключително съм впечатлена.Грабва те от първата минута. Много ми хареса. Латинка Петрова  се раздаде напълно. Много весела и забавна постановка. Горещо я препоръчвам. В момента дори  има ваучери за нея.

....и отново запалени цигари...... аман.... това ми е супер противно. Цялата зала замирисва . На пръсти се броят постановките, в които актьорите не пушат.
На мен пък изобщо не ми хареса! Единственото, с което може да се похвали тази постановка, са няколко по-известни артисти, които не играят добре и това е. Но все пак това е моето мнение.

# 212
Тази седмица гледах "Последният страстен любовник" в Нов театър и "Последен квартет" в СФУМАТО. И двете представления ви ги препоръчвам!  Peace

# 213
Снощи гледах "Догодина по същото време".  Едновременно смешно, тъжно и много емоционално представление. Бях предубедена към участието на Лилия Маравиля, но накрая се оказах насълзена, докато тя плачеше на сцената, при това не само веднъж.  Blush Хареса ми много, препоръчвам.

# 214
Снощи гледах "Волпоне" в Сатирата. Пошли смешки, лоша режисура, част от костюмите също бяха ужасни. С две думи лоша постановка (доказателство за което беше и полупразната зала). Единственото хубаво нещо в пиесата беше невероятната игра на Димитър Живков!
Не препоръчвам! Crossing Arms

# 215
Снощи гледах "Догодина по същото време".  Едновременно смешно, тъжно и много емоционално представление. Бях предубедена към участието на Лилия Маравиля, но накрая се оказах насълзена, докато тя плачеше на сцената, при това не само веднъж.  Blush Хареса ми много, препоръчвам.

А как са цените на билетите? Скоро минах през Независим театър и се впечатлих от цените(напр. 30 лв) за постановки ,които до скоро се играеха в Армията и Сълза и смях.

# 216
  • София
Искаме да си вземем от предложението на Независим театър за комбинираните билети за 3 представления. Но искаме да е нещо забавно. Според вас от тези предложения кои си заслужават:
1. Мъртви души
2.Омайна нощ с Асен Блатечки
3. Морска сол
4. Натрапникът
5. Фенове
6. Бурунданга
7. Всичко, от което имаш нужда с Филип Аврамов

# 217
  • София
В Независим театър след представленията продават билетите с намаление. В събота и неделя има детски представления, така че около обяд могат да се купят на по-прилична цена.

# 218

А как са цените на билетите? Скоро минах през Независим театър и се впечатлих от цените(напр. 30 лв) за постановки ,които до скоро се играеха в Армията и Сълза и смях.

От 15 до 40 лв. По-голямата част от билетите са на цена 25 лв.

# 219
  • София
В Независим театър след представленията продават билетите с намаление. В събота и неделя има детски представления, така че около обяд могат да се купят на по-прилична цена.

Точно така, затова отивайте след представленията. Тогава цените са  минус 40%

# 220
Здравейте, не знам дали вече е обсъждано по темите, но ще попитам направо за мнения -  "Възгледите на един учител за всеобщата просвета" на Камен Донев
Знам, че вече доста време е по сцени, прочетох и представянето. От него звучи интересно, но искам да попитам за мнението и на хората, които вече са го гледали.

# 221
Здравейте, не знам дали вече е обсъждано по темите, но ще попитам направо за мнения -  "Възгледите на един учител за всеобщата просвета" на Камен Донев
Знам, че вече доста време е по сцени, прочетох и представянето. От него звучи интересно, но искам да попитам за мнението и на хората, които вече са го гледали.

Има писано доста назад. За мен лично постановките му вече са откровена халтура. В началото и когато беше само една постановка имаше някакъв смисъл и послание, но вече се "изгуби в превода".

Иначе са едни от най..... хм.... касовите.

# 222
  • София
SPetrova75 , мен лично ме развълнува, смях се и плаках. Бях в период около кандидатстване на големия ми син. Зависи с какви очи се гледа. Препоръчвам.

# 223
Здравейте, не знам дали вече е обсъждано по темите, но ще попитам направо за мнения -  "Възгледите на един учител за всеобщата просвета" на Камен Донев
Моноспектаклите на Камен са си като нещо задължително за гледане. Има много смях, но и много сериозни неща. Препоръчвам!  Peace

# 224
  • София
Уникален е. Гледала съм и двете му представления по 2 пъти! Страхотно е.

Общи условия

Активация на акаунт