Хайде на театър 3

• 184 323
  • 753
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте, моля за малко помощ в избора. Март месец майка ми ще ми идва на гости и искаме да отидем на театър, но в периода, в който ще е тук, няма да играят никоя постановка от тези, които съм чувала, че си заслужават...  Rolling Eyes  И сега се колебая между други три: "Когато котката я няма" и "Маршрутка" в Сълза и смях, "Опечалена фамилия" в Сатиричния. Моля ви, дайте някакви отзиви за тях!  Praynig Искам да купя по-раничко билетите  Simple Smile

# 436
  • София
Гледала съм първите две. Първата ми беше по-забавна и бих препоръчала нея.

# 437
  • София
Гледала съм първите две. Първата ми беше по-забавна и бих препоръчала нея.
"Маршрутка". "Фамилията..." не съм гледала.

# 438
  • София
Дайте идеи за интересни постановки?
Ако ще е с елементи на хумор -  да не е в стил Аламинут (както по-назад се изразихте) или Зуека и Рачков... може би нещо саркастично, английски/черен хумор... но давам път на по-драматичните пиеси. Rolling Eyes

Колко дни по-рано се взимат билети (за места по-напред, откъде се чува ясно)?

ПП: В зала България имаше ли опция за резервация на места и дни преди концерта да се закупят?  newsm78

Последна редакция: сб, 25 фев 2017, 16:16 от Starrydream

# 439
  • В царството на игрите:)
Някой гледал ли е "Синята птица" в НТ?

# 440
"Богът на касапницата" е хит този сезон. ...скоро ще пуснат билети за месец май. ...

# 441
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...

Имам билети за 4 март за тази постановка, ще споделя.

# 442

Имам билети за 4 март за тази постановка, ще споделя.
Благодаря!

# 443
Аз съм гледала "Синята птица" в НТ. Постановката е приятна и успешно пренася зрителя в света на сънищата. Но не мога да кажа, че останах впечатлена. В крайна сметка има смисъл да се гледа, все пак е сред емблематичните пиеси на Метерлинк, а и Куркински се е постарал. Но се подгответе да ви стане сънливо Simple Smile)

# 444
Аз съм гледала "Синята птица" в НТ. Постановката е приятна и успешно пренася зрителя в света на сънищата. Но не мога да кажа, че останах впечатлена. В крайна сметка има смисъл да се гледа, все пак е сред емблематичните пиеси на Метерлинк, а и Куркински се е постарал. Но се подгответе да ви стане сънливо Simple Smile)
Попитах, защото аз ходих на постановката и см съгласна, че Куркински се е постарал, че пренасянето в света на сънищата е успешно, но до тук. За първи път от много години си тръгнах след антракта. Беше по - скоро по настояване на ММ /аз бях склонна да остана до края и да видя как свършва!/, който беше категоричен. Помислих си дали аз нещо не съм сбъркана, но много тежка  ми дойде постановката. Иначе музикалното оформление, костюмите  и декора много ми харесаха. Peace

# 445
  • София
Тези дни има ли нещо интересно на места откъдето се чува ясно?

# 446
„Синя птица“ предизвика размисли у мен, с което ме спечели. Аз обичам театър, който те предизвиква, харесвам драмата и философията в театъра. Първоначално не разбрах замисъла на Мариус, но после постановката така ме увлече, че не съм усетила времето. Моят мъж също се учуди, че сме били близо 3 часа в салона. Чух въпроси, които си задавам и отговори, които ме замислиха.  Харесаха ми сценографията, режисьорския поглед и особено играта. Актьорите са великолепни, във всяка роля се виждаше почерка на Мариус. А темите са вечните въпроси: какво е щастието, миналото, бъдещето, предопределението на съдбата, верността, взаимоотношенията. Затова ми хареса.

Иначе за първи път видях непълна зала в Народния театър и празни балкони. За мен това е ОК, защото Комиците пълнят зали, а аз не мога да ги издържа, просто сетивата ми са отворени за други възприятия. Ние сме различни на различните етапи от живота си и търсим различен вид изкуство. Едва ли ще отида да гледам "Синя птица“ втори път, но съм доволна че я гледах. То е нещо като гурме храната - любопитно, интересно, различно и оставящо определен вкус в душата. Laughing

# 447
И в отделен пост, защото темата е различна и да не се загуби информацията. Има билети за "Богът на касапницата" в Народния театър за три дати през май. Ако някой се интересува от този спектакъл, сега е моментът.
Скрит текст:
Много се зарадвах, защото дъщеря ми ще си идва в България за седмица и взех билети точно по това време. Рядко успяваме да намерим билети за нещо интересно когато се прибира. Или няма билети, или няма интересни предложения.

# 448
Отзиви за ЗОРБА ГЪРКЪТ ? Отдавна му се чудя, но по изображенията на рекламата на мога да преценя тематиката.

# 449
„Синя птица“ предизвика размисли у мен, с което ме спечели. Аз обичам театър, който те предизвиква, харесвам драмата и философията в театъра. Първоначално не разбрах замисъла на Мариус, но после постановката така ме увлече, че не съм усетила времето. Моят мъж също се учуди, че сме били близо 3 часа в салона. Чух въпроси, които си задавам и отговори, които ме замислиха.  Харесаха ми сценографията, режисьорския поглед и особено играта. Актьорите са великолепни, във всяка роля се виждаше почерка на Мариус. А темите са вечните въпроси: какво е щастието, миналото, бъдещето, предопределението на съдбата, верността, взаимоотношенията. Затова ми хареса.

Иначе за първи път видях непълна зала в Народния театър и празни балкони. За мен това е ОК, защото Комиците пълнят зали, а аз не мога да ги издържа, просто сетивата ми са отворени за други възприятия. Ние сме различни на различните етапи от живота си и търсим различен вид изкуство. Едва ли ще отида да гледам "Синя птица“ втори път, но съм доволна че я гледах. То е нещо като гурме храната - любопитно, интересно, различно и оставящо определен вкус в душата. Laughing

[/quot

Дид, беше ми изключително приятно да прочета поста ти! Simple Smile
Напоследък имам чувството, че аз нещо съм сбъркана...Отивам да гледам спектакъл,който бил комедия, но уж качествена комедия. Зрителите в залата се заливат от смях, а аз седя като дърво, дори ми е раздразнено от тъпия хумор, който се лее от сцената и се чудя на какво толкова се хилят.
Постоянно чувам около мен, как щели да ходят на театър, но не били сигурни дали ще е достатъчно смешно. Разбирам, че животът е труден и хората искат да разпуснат, но когато критерият”леко и забавно” се превърне в задължително условие някой да отиде на театър, ми става тъжно...

Общи условия

Активация на акаунт