Хайде на театър 3

• 184 325
  • 753
  •   1
Отговори
# 420
Търся мнения за „Госпожа Министершата” в театър „София“ и "Досадникът" в Сатирата. Мисля да заведа двете деца на първото представление и само сина ми на второто.

Водила съм децата на „Госпожа Министершата- подходящо е.
Ще имате повод да обсъдите теми, които все още са актуални в нашето общество. Освен това има доста хумор, така че според мен идеята е добра.

Определено Госпожа Министершата е подходяща постановка за хора на всякаква възраст.

# 421
Какво ще кажете за „Къщата на гнева” ?

Не съм я гледала още, но спечелиха 2 награди Аскеер, така че мисля заслужава си Wink

# 422
Благодаря, Калина!  Peace

# 423
Момичета, моля за мнения относно постановката ”Опасно за живота” Simple Smile

# 424
Мен лично с нищо не ме впечатли тази постановка,гледах я миналата година в Пловдив точно по това време.Много се говореше за нея в града и реших да отида,но нищо запомнящо се,неангажираща и леко разтоварваща.

# 425
Момичета,
Имам билети за " Жена ми се казва Борис", но са направили известно разместване в програмата и се оказва, че ще гледаме " Етажна граздова".
Бях се настроила за първата постановка, но споделете впечатления и за двете, да реша дали да се ядосвам много  Laughing Коя от двете е по-добра според вас?
Благодаря.

# 426
Мен лично с нищо не ме впечатли тази постановка,гледах я миналата година в Пловдив точно по това време.Много се говореше за нея в града и реших да отида,но нищо запомнящо се,неангажираща и леко разтоварваща.

Благодаря за мнението Simple Smile
Вече купихме билети и се надявам да не съжаляваме много. Wink Аз съм скептично настроена към комедиите, защото понякога този тип постановки са доста близо до откровената халтура.
Не очаквам кой знае какво и от тази постановка, но се надявам поне да е забавно и релаксиращо, а и хуморът да е по-интелигентно поднесен

# 427
Момичета,
Имам билети за " Жена ми се казва Борис", но са направили известно разместване в програмата и се оказва, че ще гледаме " Етажна граздова".
Бях се настроила за първата постановка, но споделете впечатления и за двете, да реша дали да се ядосвам много  Laughing Коя от двете е по-добра според вас?
Благодаря.

Изобщо недей да съжаляваш, даже напротив радвай се, по голяма тъпотия от  Жена ми се казва Борис, не бях гледала, целият шум и реклама е заради актьорите, а самата постановка едно викане и безсмислено крещене, тъп хумор и още по тъп сценарии. Етажна гроздова е в пъти по добра и като замисъл и актьорка игра.

# 428
Мноого благодаря!!  Heart Eyes

# 429
  • София
На мен не ми хареса "Етажна гроздова", стори ми се пошла.

# 430
Тази вечер гледахме" Опасно за живота"...грам не ми хареса. Все едно гледаш "Аламинут". Иначе Маца и Неве играят добре, обаче Блатечки хич.

# 431
  • София
Какво ще кажете за „Къщата на гнева” ?

Не съм я гледала още, но спечелиха 2 награди Аскеер, така че мисля заслужава си Wink
Не е задължително. Whistling
За пример - "Бая си на бълхите". Показателно за прехвалената навремето пиеса е, че вече не е в репертоара на ТБА.

"Брак по принуда" (по Молиер) на ТМПЦ - Варна, на сцената на ТБА - чудесна актьорска игра, но невпечатляващ сценарий или режисьорско виждане.

"Не всеки крадец е мошеник" (Дарио Фо) на ДТ - Търговище, на сцената на ТБА - много добро актьорско изпълнение, отлична драматургия. Сюжетът - приятен, развлекателен, остава приятно усещане накрая, без да си заслепен.

Последна редакция: ср, 15 фев 2017, 23:46 от iv6

# 432
Гледал ли е някой Бащи под наем?

# 433
" Къщата на гнева" не съм го гледала, но знам че е по " Домът на Бернарда Алба" и смятам, че е подходящо за хора, които обичат тежките, драматични спектакли. Ако някой обича повече комедии и леки неща, няма да му хареса.

# 434
" Къщата на гнева" не съм го гледала, но знам че е по " Домът на Бернарда Алба" и смятам, че е подходящо за хора, които обичат тежките, драматични спектакли. Ако някой обича повече комедии и леки неща, няма да му хареса.

Много точно казано LADY JAN
Аз играя в този спектакъл и много си го обичам, но наистина не е лека и забавна постановка.

Общи условия

Активация на акаунт