Хайде на театър 3

• 184 348
  • 753
  •   1
Отговори
# 405
В неделя гледах "Секси пране". Приятна и разтоварваща пиеса. Много харесвам Албена Колева. Но умряхме от студ в залата. Ако ходите в Театро, облечете се добре Simple Smile

# 406
Гледахте ли новия моноспектакъл на Мариус? Споделете впечатления, моля.

Гледах го преди Коледа. Прекрасна постановка, може би най-добрата, която съм гледала напоследък. Все пак по Хайтов. Смислена, букет от емоции - посмяхме се, поплакахме, позамислихме се. Бих го гледала отново. Ако харесвате Мариус, ще се насладите.
Споделете после впечатления.
Къде се играе?
И някой гледал ли е "Сътресение"?

"Черното пиле" е в Сълзата

# 407
  • София
Миналият месец бяхме в :Народния театър" и там беше студено.Доста хора излязоха по време на представлението, за да си вземат якетата от гардероба. Иначе гледахме "Почивен ден". Антон Радичев направи цялата постановка, не ги бях гледала до сега на живо,много ми хареса. Неделя съм на " Скакалци" в Сатирата.

# 408
Вя гледах "Секси пране". Приятна и разтоварваща пиеса. Много харесвам Албена Колева. Но умряхме от студ в залата. Ако ходите в Театро, облечете се добре Simple Smile

Кое сега е Театро-предишния Независим театър ли? Че той беше бая независим-три пъти отлагаха представление ,което така и  не се изигра....Иначе ни компенсираха с още една постановка. ...И да , беше студено, макар и през април. ..

# 409
Вя гледах "Секси пране". Приятна и разтоварваща пиеса. Много харесвам Албена Колева. Но умряхме от студ в залата. Ако ходите в Театро, облечете се добре Simple Smile

Кое сега е Театро-предишния Независим театър ли? Че той беше бая независим-три пъти отлагаха представление ,което така и  не се изигра....Иначе ни компенсираха с още една постановка. ...И да , беше студено, макар и през април. ..

Същият, дано сега да им тръгнат нещата.

# 410
  • София
Едно представление на трупата на големите от Театрална студия "Игра" - младежите играят по-добре от доста професионални актьори. Струва си да се види

За мишките и хората

# 411
Гледах скоро "Дакота" определено по-сполучлива постановка на трио-то, от "Спанак с картофи". Беше интересна и динамична. Simple Smile)

# 412
  • BG
Миналият месец бяхме в :Народния театър" и там беше студено.Доста хора излязоха по време на представлението, за да си вземат якетата от гардероба. Иначе гледахме "Почивен ден". Антон Радичев направи цялата постановка, не ги бях гледала до сега на живо,много ми хареса. Неделя съм на " Скакалци" в Сатирата.

Преди 3-4 дни гледах "Любовна нощ" с негово участие на "Искри и сезони" в Димитровградския театър. Бих казала същото - и тук Антон Радичев отнесе овациите. Не че другите актьори бяха зле, но той бе основният виновник да се заливаме от смях. Много приятна постановка Simple Smile

# 413
Какво ще кажете за „Къщата на гнева” ?

# 414
  • София
Здравейте,

А някой ходил ли е на най-новото представление в Армията "Жан и Беатрис"?

# 415
  • София
Търся мнения за „Госпожа Министершата” в театър „София“ и "Досадникът" в Сатирата. Мисля да заведа двете деца на първото представление и само сина ми на второто.

# 416
  • София
На мен ми хареса " Досадникът", много голям фен съм на Мариан Бачев.  Simple Smile Гледах вчера " Скакалци", всички актьори бяха добри, но Албена Павлова беше приятната изненада за мен, защото досега не я бях гледала в театъра.

# 417
Търся мнения за „Госпожа Министершата” в театър „София“ и "Досадникът" в Сатирата. Мисля да заведа двете деца на първото представление и само сина ми на второто.

Водила съм децата на „Госпожа Министершата- подходящо е.
Ще имате повод да обсъдите теми, които все още са актуални в нашето общество. Освен това има доста хумор, така че според мен идеята е добра.

# 418
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
синчето е на 9  Blush много хареса "Много шум за нищо"

# 419
  • София
Благодаря ви.
Много ми е трудно да избера подходяща постановка за дъщеря си. Възрастта ѝ е такава, че не е вече за детските сепктакли и трябва да търсим сред предложенията за възрастни.

Общи условия

Активация на акаунт