Хайде на театър 3

• 183 590
  • 753
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Благодаря за мнението! Гледах вчера ваучерите  за групово пазаруване и попаднах на нея.
Ще търся нещо друго.

.... а преди това имаше за "Летище", пак там..... Май бях чела добри неща, моля гледалите го да кажат.

# 181
Препоръчана ми беше „Откачена фамилия”,която е комедия на ситуациите..Някои да изкаже мнение,че щ е водя човек,който за първи  път ще стъпи в театър.

# 182
Препоръчана ми беше „Откачена фамилия”,която е комедия на ситуациите..Някои да изкаже мнение,че щ е водя човек,който за първи  път ще стъпи в театър.

Приятна комедия, нищо особено, но става според мен. Ходих със сина ми/13г./, на него му беше забавно, аз разпуснах.

# 183
  • София
Вчера гледах "ГОРКАТА ФРАНЦИЯ" в Независим театър. Лека, забавна постановка.

# 184
Мнение за "Някои го предпочитат" на Младежки театър? А за Бела Дона на Сатиричния?

Последна редакция: пт, 22 яну 2016, 14:20 от Vague

# 185
Препоръчвам "Отело" в ТБА. Различна постановка, добра игра на актьорите, музикалното оформление е интересно. Заслужава си!

# 186
Преди няколко дни гледах "Последният страстен любовник" в театъра в Пазарджик. Постановката всъщност е на театъра в Кърджали. Хареса ми - хем смешна, хем тъжна. Актьорите играха много добре. Разбира се, не е нещо грандиозно, но е добър избор, ако искате да гледате нещо ненатоварващо и приятно. Сега видях, че в София ще гостува на 15.02 в Нов театър НДК, така че ако имате желание, можете да я посетите.  Peace

# 187
  • Някъде на път....
Преди няколко дни гледах "Последният страстен любовник" в театъра в Пазарджик. Постановката всъщност е на театъра в Кърджали. Хареса ми - хем смешна, хем тъжна. Актьорите играха много добре. Разбира се, не е нещо грандиозно, но е добър избор, ако искате да гледате нещо ненатоварващо и приятно. Сега видях, че в София ще гостува на 15.02 в Нов театър НДК, така че ако имате желание, можете да я посетите.  Peace

За тази постановка ли става въпрос - ОЛД СЕЙБРУК И ПОСЛЕДНИЯТ СТРАСТЕН ЛЮБОВНИК?

# 188

За тази постановка ли става въпрос - ОЛД СЕЙБРУК И ПОСЛЕДНИЯТ СТРАСТЕН ЛЮБОВНИК?
Не, ето това е: http://www.ticketportal.bg/podujatie_search.asp?ID=43660 .

# 189
  • София
Страхотна постановка, една от любимите ми. През цялото време много се смяхме. Пак ще отида.

# 190
На мен "Кухнята" в Младежкия театър ми хареса, много приятна постановка!

# 191
  • София
Препоръчана ми беше „Откачена фамилия”,която е комедия на ситуациите..Някои да изкаже мнение,че щ е водя човек,който за първи  път ще стъпи в театър.

..... и на мен ми казаха, че е много интересна и аз трябва да я гледам.

# 192
# 193
  • София

Препоръчайте  постановка на Сатирата /без Вечеря за тъпаци/.

# 194
"Тиква" на Димитър Живков. Всичко останало там не си струва.

Общи условия

Активация на акаунт