Хайде на театър 3

• 184 325
  • 753
  •   1
Отговори
# 450
Интересно, тази година колкото пъти отидох на театър залите все бяха полу-празни, изключение беше само "Изневери в повече". Имате ли и вие такива наблюдения или все негледаеми постановки съм улучвала?
Даже и "Догодина по същото време" май залата не беше пълна

# 451
  • София
А на кои постановки си била? Аз тази година до сега съм гледала " Почивен ден" и " Скакалци" , пълни бяха залите. Всъщност, от както ходя на театър, май само на " Операцията" залата беше полу- празна. ( те май вече не я и дават тази постановка), но пък на мен много ми хареса.  Simple Smile

Другата седмица съм на " Хъшове", нямам търпение!

# 452
Здравейте, имате ли впечатления за “Помощ, жена ми е луда“ ? Ще водя баба ми, но програмата е доста скучна този месец. Искам нещо забавно, но само това се предлага или “Жена ми се казва Борис“, а за него не чух добри отзиви.

# 453
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Здравейте, имате ли впечатления за “Помощ, жена ми е луда“ ? Ще водя баба ми, но програмата е доста скучна този месец. Искам нещо забавно, но само това се предлага или “Жена ми се казва Борис“, а за него не чух добри отзиви.

забавлявахме се на "Много шум за нищо", но май нямат повече представления този месец.

ние се съобразавяме с детето Peace

# 454
  • дядовата ръкавичка
Аз се чудя за "Отело" в Армията. Някой има ли отзиви?

# 455
  • София
Аз се чудя за "Отело" в Армията. Някой има ли отзиви?

Аз съм го гледала, много ми хареса! Ето едно готино мнение:

# 456
  • дядовата ръкавичка
Благодаря  Laughing

# 457
Наскоро ходихме няколко семейства на "Болница накрай света", в Малък градски зад канала. Беше много добра постановка. Участваха Албена Михова, Сашо Дойнов и на другите не запомних имената. Много истинска игра и доста екзистенциални въпроси бяха поставили, бих казала. Трябва да се пообиколят още театри, че скоро сезонът свършва.

# 458
Препоръчвам:

Името в Сатиричния театър.

Роня, дъщерята на разбойника - детска постановка в Театър София /ужасно готина!/

# 459
  • София
Някой гледал ли е “ Анна Каренина“ в т-р София? Малкото отзиви които намерих са доста противоречиви.

# 460
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Някой гледал ли е “ Анна Каренина“ в т-р София? Малкото отзиви които намерих са доста противоречиви.
Гледах го преди 2 седмици, за мен е прекрасен спектакъл и се учудвам че има противоречиви отзиви. Самата награда Икар за най-добра режисура за постановката, дадена този месец, е достатъчна препоръка и оценка. Аз лично го препоръчвам горещо, но зависи какво харесвате и търсите. Режисурата напомня много на филмовата версия с Киира Найтли и беше повод веднага да потърся и гледам отново филма.

# 461
Гледах го преди 2 седмици, за мен е прекрасен спектакъл и се учудвам че има противоречиви отзиви. Самата награда Икар за най-добра режисура за постановката, дадена този месец, е достатъчна препоръка и оценка. Аз лично го препоръчвам горещо, но зависи какво харесвате и търсите. Режисурата напомня много на филмовата версия с Киира Найтли и беше повод веднага да потърся и гледам отново филма.

Това определено ще се гледа. Много харесвам такива драматични постановки. А и това, което си написала е добра препоръка.

# 462
  • София
Аз утре съм на Булеварда на залеза-мюзикъл в Музикалния театър.Дано да е хубаво.Принципно съм изгледала почти всичко и ми е харесало Hug

# 463

Интересно е! Много красиво направен спектакъл, но не ми хареса актьорското превъплъщение на главната героиня. Развали ми удоволствието от представлението. Толкова дървена и не чувствена Анна.

# 464
  • Някъде на път....
Аз утре съм на Булеварда на залеза-мюзикъл в Музикалния театър.Дано да е хубаво.Принципно съм изгледала почти всичко и ми е харесало Hug
savina123, сподели впечатления, моля!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт