Хайде на театър 3

• 184 224
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
# 541
  • София
Здравейте,
можете ли да ми препоръчате театър за две 11 г момичета и тяхната сестра на почти 9 г.
Вече са големи за детските представления, а не мога да преценя коя от другите постановки е подходяща за тях.

# 542
  • София
Здравейте!
Моля, препоръчайте забавна комедия за 14 годишно момче.
Гледахме "Скачай" и много му хареса, благодаря за мнението, мандаринка Simple Smile
Препоръчвам "АЗ ДОСАДНИКЪТ" http://www.salzaismyah.bg/bg/theatre/otkrita-scena/az-dosadnikut . За нас беше истинско семейно забавление.
Мисля, че и "Швейк" ще му допадне.

# 543
  • София
Здравейте!
Моля, препоръчайте забавна комедия за 14 годишно момче.
Гледахме "Скачай" и много му хареса, благодаря за мнението, мандаринка Simple Smile
Препоръчвам "АЗ ДОСАДНИКЪТ" http://www.salzaismyah.bg/bg/theatre/otkrita-scena/az-dosadnikut . За нас беше истинско семейно забавление.
Мисля, че и "Швейк" ще му допадне.

" Ножица-трепач"

# 544
Много хубава тема

# 545
  • Sofia
Някой да е гледал моноспектакъла "Глас" с Яна Маринова? Отзиви?  bouquet

# 546

Пропусни смело.

# 547
  • София
Гледах " Мнимият болен" в Народния. Не ми допадна. Не се чуваше добре от балкона. И май Мамалев наистина беше болен. Айла, водих и дъщеря ми  11 г. Тя каза, че й харесало. За първи път е на театър за възрастни.

# 548
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
"Хористи" Simple Smile
Страхотна игра на Александър Валериев Simple Smile
Силно ме впечатли това момче, напомян ми на "старите" артисти - свири, пее и играе с душа.
За нас беше малко странно, като връщане в миналото, детето обаче беше впечатлено. Simple Smile
Има си и рискове - трябваше да обясняваме защо и как и ...

# 549
  • Sofia

Пропусни смело.

Благодаря за мнението ти.

А на теб защо не ти допадна, би ли споделил, моля те?

# 550
  • София
Последно гледах " Балкански синдром" в  МГТЗК и "Class"' в 199.   
'
"Б.С" не е най-доброто, което съм гледала, но не е и лошо, просто според мен имаше много излишни неща. Понеже бяхме на първия ред много ми допадна, че актьорите стояха пред сцената до нас и даже ни питаха разни неща.  Simple Smile Много ме впечатли играта на Зомбори.

"Class" много ми допадна, но аз съм голяма фенка на Вергов и съм пристрастна. Там пък ми се щеше да е с една идея по-дълго.

За другия месец имаме билети за "Пилето" в Младежкия.

# 551

Пропусни смело.

Благодаря за мнението ти.

А на теб защо не ти допадна, би ли споделил, моля те?

Защото на Яна (която иначе много обичам и е абсолютен пич) не мога и за миг да й повярвам когато е на сцена или пред камера.  Лоша актриса е.

# 552
Моите три топ предложения за качествен театър:
1.ЧАРОВНО ЛЯТО С НЕИЗБЕЖНИТЕ МУ ТАМ НЕПРИЯТНОСТИ в Народния театър
2. ЛОШИ ДЕЦА в Театър Реплика
3. ТЕАТЪР, ЛЮБОВ МОЯ! в Театър 199 Simple Smile

# 553
  • София
Вчера гледах Ла с Рашко Младенов и Константин Цеков от ФСБ. Много позитивно и приятно представление. Горещо го препоръчвам!

# 554
  • София
Вчера гледах Ла с Рашко Младенов и Константин Цеков от ФСБ. Много позитивно и приятно представление. Горещо го препоръчвам!

Ами точно търсих представлението ЛА, къде и кога, в Сити Марк Арт Център ли? Ми не успях да намеря програма там за декември, или по точно Ла го няма където намерих. Да не би другаде да е ?

Общи условия

Активация на акаунт