ГРАДИНАРСТВО - моето хоби 17

• 94 790
  • 800
  •   1
Отговори
# 630
  • густо майна Филибето
Мнооого ги харесвам. Аз обаче си имам достатъчно работа из градината, затова избягвам стайни цветя да гледам, домъкнах едни от апартамента и с тях се занимавам колкото да не умрат Simple Smile Имам обаче студоустойчива фуксия в градината - фуксия магеланика.

Не е засадена на най-доброто място, но въпреки това се отчита добре. Почне ли да цъфти - не спира.

# 631
Ljuboznatelna, дори не бях чувала, че има студоустойчива фуксии - супер  Grinning  А не ти ли боледува, не се ли налага пръскане?

Гайлардия втора година купувам коренище и не става и не става  Confused Семена не мога да намеря, че да си направя сама разсада.
Смешното е, че в градината ми е пълно с ехинацеи и рудбекии, подозирам, че гайлардията им е роднина, ама се дърпа, не ще да се захване.

# 632
Сега видях и аз блога на Любознателна. Още съм на първите години. Чудесна идея да се снима развитието на градината.

Да ви питам от какво жълтее на места райграсът? Сега постоянно вали и времето е студено. Въпреки това на места тревата е жълта.

# 633
По много причини може да жълтее. Ако не е аерирана, от недостиг на хим.елементи, от неправилен воден режим(засушаване и преовлажняване) и т.н.

# 634
  • густо майна Филибето
Гайлардията е като плевел Simple Smile За съжаление при мен не винаги живее повече от две три години. Есента мога да пратя много семена, но сега съм изчистила всичко.
Не ми е боледувала досега от нищо фуксията.

# 635
  • на брега на морето
Извинете, искам да ви питам дали туртата има и друго име освен тагетес?

# 636

При нас е позната като камшица  Simple Smile

# 637
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

При нас е позната като камшица  Simple Smile

кадън(к)а  Blush

# 638
  • В един копнеж!
Турско цвете.

# 639
Ето това много ме е впечатлило http://www.art.satto.org/pletena-gradinska-koshnica-za-cvetq/
Мисля да го направя, аз си купих семена на цветя най различни,малки далии, астри, тагетиси ,насадих преди 2 месеца. Тепърва са миниатюрни, повече тази грешка никога, купи си от пазара и това е. Те няма да станат тази година, това е сигурно. Иначе аронията, касиса, къпините и малините се развиват прекрасно.Особено на аронията много й се радвам. Аз я посадих и ММ да извади един дънер наблизо и я стъпка извади я и аз я набодох втори път и тя взе, че се хвана, много съм щастлива, расте си. Две от къпините не се хванаха също, но малините всичките Crazy. Радост в къщи.много съм доволна.Хубав празник на вас Hug

# 640
  • густо майна Филибето
Къде ги насади? В саксии или в земята?
Най-сигурно е, ако си направиш разсад. В земята може да са по- дълбоко от нужното, може да им е студено още за покълване, може да ги отнесат мравки, може да са пресъхнали новопокълналите.

# 641
Не, в сандъчета попоникнали са без тагетисите, но от това няма да стане цвете тая година съвсем малки са.

# 642
  • Бургас
Момичета, помагайте - цветятя ми имат белокрилка.Напръсках ги с АКТАРА два пъти - без успех. Ядосах се и направих разтвор с много голяма концентрация, чак побеляха листата - като повдигнах листенцата след 3 дни - пак белокролки. Как да ги изтрепя. ooooh!

# 643
  • В полите на Пирин планина
С Нуреле или Моспилан.

# 644
Редувай през 5-6 дена трите препарата еднократен курс.
Въпреки, че след актарата трябва да са умрели. Летят ли?
Или не са белокрилки?

Общи условия

Активация на акаунт