Намаления 2015

• 143 652
  • 845
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Аз съм заглеждала в Бенетон такива дрехи, които според мен са обличани и върнати.Познават се по това,че нямат нито един бенетонски етикет,а само един бял и на него на ръка евентуално пише цената и размера.Не е приятно, в крайна сметка наистина не отивам в магазин за дрехи втора употреба. Peace

# 121
  • София
Незнам, ама хич не е за смях. В съседна тема прочетох за купен фритюрник, в който са пържени два-три пъти картофки, но жената написа, че ще го измие хубаво и ще го върне, защото нещо не останала доволна. Какво пък толкова.
Добре, че не разрешават все още бельо да се връща или заменя, че тогава ще стане страшно.... Laughing

# 122
Незнам, ама хич не е за смях. В съседна тема прочетох за купен фритюрник, в който са пържени два-три пъти картофки, но жената написа, че ще го измие хубаво и ще го върне, защото нещо не останала доволна. Какво пък толкова.
Добре, че не разрешават все още бельо да се връща или заменя, че тогава ще стане страшно.... Laughing
Аа, моля моля, там съм чела че са връщали гащи, уж май неносени, или пробвани върху дрехи, нещо такова.  Laughing Tired

В Терановата някакви блузки намалени от 20 на 15лв., нищо интересно.  Confused

Последна редакция: чт, 01 окт 2015, 15:00 от Lemy

# 123
  • Berlin
Къде ги четете тия неща? ooooh!

# 124
  • Бургас
В темата за Lidl най-вероятно.

# 125
Хахаха, да, и аз ги четох. Не е приятно. Даже имаше една жена, която си купи панталон.... Щяла да го разноси, пък после щяла да прецени дали да не го върне.  #Crazy Тя просто си го взима с такава нагласа.

# 126
  • Бургас
Това е ужасно просто, аман от тарикати..
До сега не бях срещала такива стоки, но и не съм се заглеждала особено. Вече ще имам си едно на ум.  Rolling Eyes

# 127
Хахаха, да, и аз ги четох. Не е приятно. Даже имаше една жена, която си купи панталон.... Щяла да го разноси, пък после щяла да прецени дали да не го върне.  #Crazy Тя просто си го взима с такава нагласа.
Чела съм и за ел. четки за зъби.  Confused

# 128
  • I want it all and I want it now.
 Joy Mr. Green Това за ел. четка за зъби  smile3544

# 129
 #Crazy добре че не съм попадала на такива дрехи/артикули  #Crazy newsm78

# 130
  • СОФИЯ
Има и дрехи върнати след ползване в разни предавания, реклама. Друг е въпросът как ги връщат после в магазина, би следвало да са сред намалените.

По темата
Днес се помотах малко в The Mall.
В Peek & Cloppenburg имаше не лоши мъжки блузи и тениски. Стояха на прекалено претрупани щендери и чух девойките да коментират, че тр да поправят и приберат нещо. Имаше и намалени якета, отново мъжки, есенни и средно зимни, не дебели. Спонтанно взех едно за баща ми, намалението ме изкуши, но сега ми се струва, че ще му е голямо. Налагало ми се е да сменям и др път там дрехи, не е имало проблем, дрехите са само пробвани, с етикети и тези хартии по ципове и катарами. Едните къси панталони не можаха да сменят с др размер и настояха да върнат сумата, въпреки че бях готова да избера нещо друго.
New уorker. Започнах да влизам там откакто дъщеря ми стана почти XS като размер, оказа се че намирам и някои неща за мен. Намалените стоки бяха след средата на магазина. Има клинове XS-M, черни и сиви ме интересуваха мен, дъщеря ми ходи с тях на спорт, 5.90, намалени от 9.90, имаше и по-ярки цветове, също подходящо горно, тънки са. Има и разни тениски и рокли по5.90, 9.90, определени размери. Точно от там обаче си купих добри джапанки отново за 5.90, намалени от 19.90. Само № 36 и № 40, преобладаваха бяло с розово, аз взех последните черно с бяло. Също и нещо, к аз наричам гуменки, а детето по друг начин - имаше известен избор от цветове и №, от черни през сиви, до розови и светло зелени, отново 5.90. Имаше и потници по 1.90. Все пак си оставам с предубеждение към този магазин.

Май доста дълъг ми стана поста. За първи път пиша в темата и ако нещо нарушавам или не спазвам,  моля да ми кажете.

# 131
  • София
На лидл си им е такава политиката - може да върнеш всичко, дори ползвано, дори само защото не те е изкефило. Не е до тарикати. Магазинът вече не би следвало да го продава, поне не като чистак бърсак ново, ако го продават - всъщност егати тарикатите може да са магазина, не хората. Това е една добра и нормална политика иначе. Евала на такива магазини.
За пробвани гащи - в магазин за бельо също всичко се пробва - обикновенно гажите имат лепенки, а и не се пробват на голо, но  бельо се пробва, бански също... нищо кой знае колко фрапантно не намирам в това.

# 132
Имате ли представа кога ще е намалението в massimo Dutti? Дали да си взимам от сега дрехите на редовни цени или да поизчакам  Rolling Eyes

# 133
  • София
Момичета, не е съвсем по темата, но не знам къде да питам.
В кой мол има NEXT и има ли изобщо? Върти ми се Ринг, но не съм сигурна...
Харесах много едно детско яке, но не ми се поръчва през сайта им, че трите седмици доставка не ме очароват.

# 134
В Ринг, да.

Общи условия

Активация на акаунт