Намаления 2015

• 143 691
  • 845
  •   1
Отговори
# 675
  • София

В Техномаркет стандартната цена на хладилника - 899лв, в Емаг - 1099,99лв

# 676
Ама не е ли важна крайната цена, която трябва да платиш? Какво те грее какво са писали?
За мен е важно да е изгодна сумата, която трябва да дам и друго не ме интересува  Peace

Иначе аз гледах куклите. Да поясня, защото не съм почитател на Емаг, но и при тях Бебе Борн беше 90+лв., сега не помня точно, но цената им беше същата като в Комсед, Хиполенд и други детски сайтове. Основно гледах играчки, при тях нямаше разминаване.  Peace

# 677
  • София
Ама не е ли важна крайната цена, която трябва да платиш? Какво те грее какво са писали?
За мен е важно да е изгодна сумата, която трябва да дам и друго не ме интересува  Peace

Да, но е много подвежащо, че видиш ли точно от тях можеш да пазаруваш с най-голямо намаление.

# 678
Стана дума по-напред за пилата на Шол.
Преди малко видях, че следващата седмица ще е на промоция в Кауфланд в комплект с още два продукта.
Освен това я гледах скоро в един сайт за социално пазаруване (не знам дали все още може да се нарече така, де) на промоция от магазин за 30 лв. Зачудих се, каква ли е реалната цена на тез пусти пили...

# 679
Не става ли да се откаже поръчката? newsm78
Добър въпрос. Не знам.
Иначе имам вече дори мейл, че поръчката е изпратена.  

Проверете условията на Емаг при неполучена поръчка какви са - отказват ли последващи поръчки или не. Аз лично не бих го приела от куриера изобщо, вместо да се занимавам с връщане, изчакване да ми възстановят сумата(което миналата година беше над месец мисля).
Аз вчера се обадих на стационарния им телефон и отмених направена поръчка без проблем

# 680
  • София
Стана дума по-напред за пилата на Шол.
Преди малко видях, че следващата седмица ще е на промоция в Кауфланд в комплект с още два продукта.
Освен това я гледах скоро в един сайт за социално пазаруване (не знам дали все още може да се нарече така, де) на промоция от магазин за 30 лв. Зачудих се, каква ли е реалната цена на тез пусти пили...
Каква точно ще е промоцията? В моя квартал не получаваме брошура и ги изтървам тези неща! /София/

# 681
  • Тра-ла-ла
Каква точно ще е промоцията? В моя квартал не получаваме брошура и ги изтървам тези неща! /София/
Подаръчен к-т от розова пила + разтвор за крака + интензивен серум = 44,99лв

# 682
  • София

Иначе аз гледах куклите. Да поясня, защото не съм почитател на Емаг, но и при тях Бебе Борн беше 90+лв., сега не помня точно, но цената им беше същата като в Комсед, Хиполенд и други детски сайтове. Основно гледах играчки, при тях нямаше разминаване.  Peace

За това сме на това дереже, щото на никой не му пука, нали "на мен ми е добре", пардон "...ОК"... ooooh!

# 683
Разбрах, че ще затварят магазините на Marks&Spencer в България + още балкански страни. Не знам дали е вярно, но ще е доста тъжно, защото аз много ги харесвах. И също така доста ТЪПО, защото ще оставят магазините си в Румъния, но в България и Сърбия ще ги затворят или както пишеше " ще затворим някой магазини грешки и ще отворим 90 нови"..
И за да не е спам.. аз си купих от Лили в Дъ Мол някой неща и на бележката видях, че са махнали 15÷ от всичко и съм доволна.  15 са си 15. Също и очила от Opticlasa, и освен намалените рамки, ми намалиха и стъклата на половина. Не съм сигурна колко беше реално, но аз се радвам, че имам очила най-накрая.

# 684
Скрит текст:

За това сме на това дереже, щото на никой не му пука, нали "на мен ми е добре", пардон "...ОК"... ooooh!

Засягаш ме лично.  Thinking Никъде не съм казала, че щом на мен ми е добре и т.н.
Казах само, че крайната цена е важна за клиента, а какво и къде пише, нито можем да го променим, нито да го контролираме, нито пък ни засяга нещо... нали така?
Не вярвам и някоя институция да може да контролира какви цени ще слагат търговците  Rolling Eyes
Всеки си пише каквато цена иска, пък да му мислят плащащите, тоест ние, купувачите.  Crossing Arms

В това отношение, щом на теб ти пука /а на другите не/, какво ще направиш по въпроса?  newsm78

# 685
  • Berlin
И аз четох преди време за M&S, но беше доста песимистична статия, ще затварят, сигурно др година.

# 686
  • София

Тук виждам подкрепа по скоро...
Аз в случая бих ги упрекнал.

# 687

Тук виждам подкрепа по скоро...
Аз в случая бих ги упрекнал.

Наистина не съм искала така да прозвучи, още повече, че пак казвам следях определени неща, на които нямаше завишени цени /основно детски играчки/ и затова нямах упреци към тях. За други стоки не мога да коментирам, защото не съм ги гледала.  Peace

# 688
От намалението в Комсед съм много доволна, не че взех кой знае какво но по си заслужава от лудия петък в хиполенд според мен Simple Smile

# 689
  • София
От намалението в Комсед съм много доволна, не че взех кой знае какво но по си заслужава от лудия петък в хиполенд според мен Simple Smile

Съгласна. Доста по-добре.  Иначе за мен самата основно някакви нещица от Емаг и Фешън дейз си поръчах. Иначе аз всяка година малко се разочаровам от черните петъци. Честно казано по моловете става някакъв ужас понякога. Миналата година, мисля, седяхме с часове в един паркинг в опити да се измъкнем.

Общи условия

Активация на акаунт