Намаления 2015

• 143 631
  • 845
  •   1
Отговори
# 705
Благодаря ти !  bouquet

# 706
  • София
Във Фешън галери има днес и утре 50% намаление на всичко.

# 707
Може ли линк?

# 708
Може ли линк?

http://zfashion.bg/shops.html

# 709
# 710
За Коледа ми трябва голяма изкуствена елха, моля за мнения и информация относно магазините и цените Praynig
Препоръчвам ти едни български - ето, има ги и в Метро, а и в други вериги, но не съм сигурна къде. Доста по-хубави са от китайските.

# 711
  • някъде на юг
Момичета с какъв градски транспорт мога да стигна от ЖК Младост до Ринг Мол. Извинявам се, че въпроса ми не е много за тази тема :

# 712
Момичета с какъв градски транспорт мога да стигна от ЖК Младост до Ринг Мол. Извинявам се, че въпроса ми не е много за тази тема :

111

# 713
  • някъде на юг

111

Благодаря bouquet

# 714
  • София

Ринг мол имат безплатен автобус, на всеки 15- 20 мин., който тръгва от метростанция Бизнес парк. Спира пред мола. После в обратната посока

# 715
В Бриколаж има естествени елхи в саксия, различни големини. Започват от 15 лв.

# 716
Благодаря, на всички отговорили на питането ми за елха:hug: Hug  Hug

# 717
Привет, Hug

Някой случайно от предни години за знае в ZARA кога започват зимните намаления? Rolling Eyes

Честно казано, точно днес и аз това се опитвах да си спомня. Май по към Коледа. А най-много има януари-февруари.

На 25.12 започват всяка ггодина
Много благодаря Hug А по ваши наблюдения с какъв процент започват намаленията там и на всичко ли са? И също дали и ма смисъл да се чакат /извинявам се за глупавия въпрос/, но съм харесала едно яке много и се чудя дали да чакам намаленията или да се мятам направо сега, тъй като ме е страх да не свърши newsm78

# 718
  • Berlin
Май с 20%-30% стартират и постепенно увеличават. Не е на всичко в магазина. Яке можеше в петък да си вземеш с -20%.

# 719
Май с 20%-30% стартират и постепенно увеличават. Не е на всичко в магазина. Яке можеше в петък да си вземеш с -20%.
Много ме е яд, проблема е че го видях в събота Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт